Uovertruffen kvalitet til prisen

Dacia Spring
Den elektriske revolution er for alle

Det er ikke længere nødvendigt at hive den stor tegnebog op af lommen for at komme til at køre med grøn samvittighed. Med priser startende fra lige under 129.000 kr. kan alle være med når det gælder Dacias første 100% eldrevne bil, bakket op af Renault Groups formel 1 hold.

DACIA SPRING Robust SUV + smidig elektrisk bybil = Dacia Spring. 

Det mener vores Dacia-ekspert

"Med Spring Electric sætter Dacia en helt ny standard for hvad man kan forvente sig af udstyr i en bil til så lav en pris."

Har du et spørgsmål om Dacia Spring så brug knappen nedenfor.

Pogj (1)
Poul Jørgensen
Afdelingschef Herning

En elbil for UNDER 130.000 kroner... Kan man det?

Dacia Spring Electric 2022 1600 62

Masser af teknologi

Med Spring Electric sætter Dacia en helt ny standard for hvad man kan forvente sig af udstyr i en bil til så lav en pris. Her er nemlig mulighed for 7" MEDIA NAV touchskærm med Android Auto™ og Apple CarPlay™, 3,5" farveskærm i instrumentbordet, bakkamera, parkeringssensor og meget mere.

Dacia Spring Electric 2022 1600 06

Rigelig med rækkevidde til bybilen

Med en rækkevidde på helt op til 305 km. ved bykørsel WLTP, er Dacia Spring den perfekte bybil.

Ladeguide: Hvilken ladeløsning skal jeg vælge?

Plugin-hybrid, elbil eller "bare" en almindelig hybridbil. Eller en ren elbil? Der er nok at vælge imellem, og her giver vores bilredaktør dig svar på en lang række spørgsmål.

Se video-guiden her - eller læs den skrevne udgave her.

Dacia Spring Electric 2022 1600 43

Forbløffende meget plads

Dacia Spring har det største bagagerum i sin kategori

Dacia Spring Electric 2022 1600 4B

Ny lyssignatur

Både foran og bagved har Dacia Spring fået ny lyssignatur, med de moderne Y-formede lygter

Dacia Spring Electric 2022 1600 02

Robust SUV design møder smidig bybil

Der er masser af attitude i det nye designsprog Dacia har brugt til Dacia Spring.

GALLERI

Kig nærmere på Dacia Spring

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde.

SIKKERHED

Dacia Spring er blevet testet ved EuroNCAP

Du kan læse detaljerne i sikkerhedstesten her - der stilles nemlig store krav.

49%
Adult Occupant
56%
Child Occupant
39%
Pedestrian
32%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Dacia Spring

Er Dacia Spring en elbil?

Den helt nye Dacia Spring er en elbil, og kan udelukkende købes med el-drift. Den var ved lanceringen Danmarks i særklasse billigste elbil med en prislap på bare 128.990 kroner. Den nye Dacia Spring er en bybil, der kombinerer Dacia mærkets værdier med fordelene ved en 100 procent elektrisk motor. Nyd en jævn og lydløs kørsel såvel som en enestående komfort under kørsel i byer og forstæder.

Hvor meget koster en Dacia Spring elbil?

Den helt nye Dacia Spring elbil er en rigtig bybil. Den billigste variant koster 128.990 kroner, og dermed er Dacia Spring Danmarks billigste elbil - endda med afstand. Vælger du et højere udstyrsniveau, kan du gå efter Dacia Spring Comfort Plus, hvor du blandt meget andet får navigation, reservehjul og bakkamera med i købet. Dacia Spring koster i denne variant 139.990 kroner, og må dermed kandidere til titlen som Danmarks næstbilligste elbil.

Er Dacia Spring en sikker bil?

Den nye Dacia Spring elbil er endnu ikke blevet testet ved Euro NCap, hvilket er helt normalt for nye modeller. Det tager nemlig tid at komme i betragtning til den særlige sikkerhedstest. Det er forventeligt, at Dacia Spring vil lægge sig på samme niveau som eksempelvis den nyeste Dacia Sandero, der har opnået to stjerner i Euro NCap. Det er naturligvis ikke lige så meget som andre modellers fem stjerner - men kravene til topkarakter er over de senere år blevet strammet betydeligt, og Dacia Spring kan derfor helt uden at skamme sig sammenlignes med konkurrenter, der konstruktionsmæssigt har et par år på bagen.

Hvor kan købe en Dacia Spring elbil?

Du kan få fingrene i den succesfulde og roste Dacia Spring elbil hos landets Dacia-forhandlere - blandt andet i et af Bjarne Nielsen-koncernens tre Dacia-bilhuse i henholdsvis Herning, Esbjerg og Hillerød. Det er ikke længere nødvendigt at hive den stor tegnebog op af lommen for at komme til at køre med grøn samvittighed. Med priser startende fra lige under 129.000 kroner, så kan alle være med.

Hvor langt kan en Dacia Spring elbil køre?

Adræt, robust, rummelig og med en ren elektrisk motor, der giver dig op til 230 bekvemme og støjfri kilometer på en opladning af det 27,4 kWh store batteri. Faktisk lover WLTP, at den nye Dacia Spring kan køre helt op til 305 kilometer, når der er tale om bykørsel - eller cirka seks dages kørsel i byen, hvis man tager udgangspunkt i det gennemsnitlige kørselsbehov.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Dacia-modeller

Se flere nyere brugte biler

Brugte biler

    Det med småt

    Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

    Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.