NYT ELEKTRISK VIDUNDER

Ford Explorer er 100% elektrisk og elegant

Ford Explorer er på trods af et velkendt navn et helt nyt bekendtskab i Europa. Den forventes lanceret i Danmark i 2024, men spring køen over og reserver dit eksemplar allerede nu. 

Udforsk den nye elbil

Ny Ford Explorer - rummelig europæisk elbil

Explorer er et velkendt modelnavn i Fords hjemland USA, og modellen er synonym med en yderst rummelig SUV. Nu er fremtidens europæiske Explorer på vej, og modellen tager den amerikanske arv med videre i en helt ny og fuldelektrisk SUV produceret i Tyskland til europæerne. 

Den elektriske Explorer er en mellemstor SUV med en længde på omkring 4,5 meter og med plads til fem personer. Rækkevidden er endnu ikke opgivet, men forventes at ligge mellem 400-500 km.

Forventet vejledende udsalgspris lyder på under 340.000 kroner.
Den nye Explorer forventes lanceret i Danmark i 2024.
Skriv dig op, og så giver vi besked, så snart bilen er klar til en prøvetur hos os.

2023 FORD Thenewall Electricfordexplorer 6 LOW

FORD EXPLORER SUV elbil som skiller sig ud

Det mener vores Ford-ekspert

"Den nye Explorer bejler som mellemstor SUV til rigtig mange danskere. Og så til en startpris på ca. 340.000 kr."

Jijo
Jimmi Johnsen
Salgschef, FordStore Esbjerg
2023Ford Thenewall Electricfordexplorer Norway 12 LOW

Veludstyret standard: Select giver dig det vigtigste

Select er standard udstyrsniveauet på Ford Explorer, og du får virkelig meget lækkert udstyr. Der er fuld LED-forlygter og LED-signatur baglygter. Den har automatisk op- og nedblænding af fjernlys og regnsensor, så forruden automatisk holdes fri for vand, når det regner.

Der er 2-zonet automatisk klimaanlæg, mørktonede bagruder, og sæderne er sportssæder i sort del-Sensico kunstlæder. Førersædet indstilles elektrisk og har memoryfunktion. Både forsæder og rat kan opvarmes. Mellem forsæderne er en 17 liter MegaConsole, som bruges til opbevaring. Her kan der for eksempel være en bærbar computer, adskillige 1,5 liter vandflasker eller noget tredje.

Skærmen er en 14,6" touchskærm med SYNC Move, og bag den er der et låsbart opbevaringsrum kaldet My Private Locker til sikker opbevaring af værdigenstande. Den har trådløs Apple CarPlay og Android Auto. Den har 5,3" digital instrumentering og syv højttalere med soundbar.

2023Ford Thenewall Electricfordexplorer Norway 02 LOW

Mere udstyr? Vælg Premium eller ekstraudstyr

Vil du have mere udstyr, kan du vælge Premium-udgaven, som byder på håndfri elektrisk bagklap med fodsensor og matrix LED-forlygter. Indvendigt er der fuld Sensico kunstlæder, ambiente kabinelys og Premium-styling. 

Der er også forskelligt ekstraudstyr som en førerassistancepakke. Her får du automatisk parkeringsassistent, 360 graders kamera, aktiv vognbaneassistent og førerovervågning. Har du valgt Select-udgaven får du med denne pakke elektrisk bagklap. 

Du kan også vælge AGR-sæder foran, som er med massagefunktion, ligesom du kan tilvælge svingbart anhængertræk, varmepumpe og 21" alufælge. Til Premium-udgaven er det også muligt at få panoramasoltag.

2023Ford Thenewall Electricfordexplorer Norway 04 LOW

Hvad med batteri, bagagerum, rækkevidde og ladehastighed?

Den præcise batteristørrelse og dermed rækkevidde er endnu ikke offentliggjort på den nye Ford Explorer. De fleste indikationer tyder på en rækkevidde på mellem 400-500 km og altså rigeligt til de flestes daglige kørselsbehov. Den kommer i en udgave med baghjulstræk (RWD) og en med firehjulstræk (AWD). Den har op til fem køreindstillinger: Normal, Eco, Sport, Individuel og Trail (kun AWD).  

Ladehastigheden er ikke opgjort i kW, men ifølge Ford vil den kunne DC-oplades ved en lynlader fra 10-80 procent på bare 25 minutter. 

Bagagerummet i Explorer kan rumme 450 liter, og hvis bagsæderne lægges ned, er der plads til 1422 liter. Den har desuden skilem i bagsæderyglænet, så du nemt kan have ski eller andre lange genstande med.

GALLERI

Ford Explorer design og interiør

Explorer er helt sin egen både ude og inde og viser et helt nyt designsprog fra Ford. Gå på opdagelse i nogle af de mange detaljer herunder.

 

2023Ford Thenewall Electricfordexplorer Norway 03 LOW

Masser af sikkerhedsteknologi i Ford Explorer

Ford Explorer skuffer ikke, når det kommer til sikkerhedsteknologi og førerassistance i bilen. Som standard er den med parkeringssensor for og bag, ligesom den er med bakkamera. En rear cross traffic alart med automatisk nødbremse advarer og bremser, hvis der er krydsende trafik bagved, som du ikke har opdaget.

Den har udstigningsassistent, som advarer, hvis du er ved at åbne fordøre i for eksempel cyklister eller gående. Den har også automatisk nødbremse, advarsel mod forkert kørselsretning samt undvigemanøvreringsassistent. 

Standarden er med adaptiv fartpilot og trafikskiltgenkendelse. 

2023 FORD Thenewall Electricfordexplorer 5 LOW (1)

Interiør i topklasse og frække farver

Ford Explorer har som standard interiørdetaljer i lysegrå og sort, og vælger du Premium-udgaven får du også ambiente kabinebelysning i valgfrie farver på fordøre, midterkonsol og soundbar. Det giver mulighed for at tilpasse kabinen til dine ønsker. 

Explorer fås også i to nye blå farver, hvor Arctic blue er standarden og er en lyseblå farve. Den fås også i mørkere blå kaldet Blue my mind. 

Derudover kan man vælge de kendte Frozen white, Magnetic grey, Agate black og Lucid red.

2023Ford Thenewall Electricfordexplorer Norway 14 LOW

Mulighed for anhængertræk og tagboks

Ford Explorer er bygget til eventyr, og uanset hvilken oppakning dit eventyr kræver, så er der gode muligheder for at få det med. Du kan nemlig få træk på Explorer.

Udgaven med baghjulstræk (RWD) kan trække op til 1000 kg, mens udgaven med firehjulstræk (AWD) kan trække op til 1200 kg.

Det er også muligt at have last på taget - det kan være en tagboks. Her kan den klare op til 75 kg. 

2023Ford Thenewall Electricfordexplorer Norway 01 LOW

Lynhurtig opladning

Ford Explorer kan oplades fra 10-80 procent på bare 25 minutter. Den maksimale ladehastighed er endnu ikke offentliggjort.

Ford Elektrisk Explorer 2023 Studie Skaerm

SYNC Move og trådløs opladning

Explorer er født med en 14,6" touchskærm med et helt nyt infotainmentsystem og med trådløs opkobling til mobilen gennem Apple Carplay og Android Auto. Du har samtidig mulighed for trådløs opladning af hele to mobiltelefoner på samme tid. 

Ford Elektrisk Explorer 2023 Studie Forsaeder

Soundbar og ambiente belysning

To nye detaljer ved Explorer er den multifarvede kabinebelysning som giver en helt unik stemning i kabinen. Derudover er Explorer udstyret med en helt ny soundbar i instrumentpanelet som giver en uovertruffen lydoplevelse. 

Ladeguide: Hvilken ladeløsning skal du vælge?

Prøver du at finde rundt i junglen af forskellige ladeløsninger til de elektriske biler? Fortvivl ikke. Vores motorredaktør forklarer de forskellige muligheder og har samtidig lavet en sammenligning af priserne på de mest udbredte ladeløsninger.

Se videoguiden her - eller læs den skrevne udgave her.

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Ford Explorer

Hvad er prisen på elbilen Ford Explorer?

Priserne på Ford Explorer er ikke fastlagt endnu, men ifølge Ford vil en vejledende udsalgspris lyde på under 340.000 danske kroner.  

Hvornår kommer Ford Explorer til Danmark?

Ford Danmark forventer, at den nye Ford Explorer lanceres i Danmark i begyndelsen af 2024. 

Hvor lang er rækkevidden på Ford Explorer elbil?

Rækkevidden på elbilen Ford Explorer er endnu ikke endeligt opgivet. Det forventes at rækkevidden er mellem 400-500 km.

Hvor stor er Ford Explorer elbil?

Ford Explorer har en længde på 446,8 cm, bredde (inkl. sidespejle på 206,2 cm (ekskl. sidespejle:187,2 cm) og højde på 162,7 cm. 

Akselafstanden er 277 cm. 

Er det nemt at lade en Ford Explorer elbil op?

Ja - og det går hurtigt. Ford angiver, at elbilen vil kunne oplades fra 10-80 procent på omkring 25 minutter alt efter vejrforhold.

Hvor meget kan Ford Explorer trække?

Ford Explorer kan fås med svingbart træk som tilvalg, og den kan trække op til 1000 kg for RWD-udgaven, mens firehjulstrækkeren (AWD) kan trække op til 1200 kg. 

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Se flere nyere brugte biler

Ford

Det med småt

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.