Suveræn SUV

Ford Explorer - elegant og enestående

Den nye store Ford Explorer repræsenterer et vartegn inden for SUV-ekspertise. Det elegante og alligevel muskuløse, rå og atletiske rå ydre er designet præcist så genialt, at det skaber en følelse af at kunne klare de opgaver, der ligger forude - uanset hvor omfangsrige de er. 

Det smukke og alsidige interiør i Ford Explorer gør det muligt for op til syv personer at køre komfortabelt, mens du stadig får et meget stort og rummeligt bagagerum. En avanceret Plug-in Hybrid-motor kombineret med et intelligent firhjulstræksystem leverer en imponerende ydelse, der i smuk samhørighed skaber en enestående effektivitet.

Ford Explorer ST 2020 1600 08

FORD EXPLORER Den er stor, sikker og usædvanlig rummelig. Fords topmodel er et overflødighedshorn af muskler og magt.

Det mener vores Ford-ekspert

"Den er virkelig imponerende store, den nye Explorer. Du får en luksus-SUV på ægte amerikansk manér, og det kan altså noget."

Har du et spørgsmål om den store Ford Explorer, så er du velkommen til at bruge knappen nedenfor.

Jesh
Jesper Hansen
Afdelingschef, FordStore Esbjerg

Den store SUV er skabt til skræddersyet kørsel overalt

Ford Explorer ST 2020 1600 14

Indbegrebet af køreglæde

Sæt dig til rette i den nye Ford Explorer og omgiv dig selv med moderne teknologier. Skræddersy kørslen både i storbyen, på de snoede landeveje og alt derimellem med den avancerede terrænteknologi. Og slap så godt af på de længere ture med aktiv fartpilot.

Du kan også vælge, om du foretrækker at køre på el, benzin eller en kombination af begge. Alle bilens teknologier arbejder sammen med det ene formål, at du får den bedst mulige køretur hver eneste gang. Se dét er køreglæde.

Ford Explorer 2016 1600 04

Det bliver bare ikke bedre

Hver eneste linje på instrumentbrættet. Hver eneste syning i de overdådige lædersæder. Ja kort sagt alt materiale, som der bruges i hele kabinen. Da designerne slot stregerne til den nye Ford Explorer var der nemlig ingen detaljer, der var hverken for små eller for ubetydelige.

Med et skræddersyet B&O Premium Audiosystem og en 12,3 tommer Digital Display samt et yderst sofistikeret Connectivity-system på farten, så kan du til enhver tid finde en undskyldning for at tage på endnu en køretur. Det bliver bare ikke bedre.

Ford Explorer King Ranch Edition 2021 1600 16

En gennemtestet SUV

Selv om Ford Explorer er relativ ny i det danske modelprogram, så er der tale om en bilmodel, som Ford har bygget i årtier "over there" - og med ekstrem stor succes. Fords SUV-modeller er blandt de bedst sælgende på det amerikanske marked - og har været det i årevis.

Ford Explorer Timberline 2021 1600 05

Plads til hele familien

Når du vælger den nye Ford Explorer, så vælger du også en bil med god plads. Kabinen er virkelig komfortabel og du har et alsidigt bagagerum med plads til det meste. 

Ford Explorer King Ranch Edition 2021 1600 07

Kan bremse af sig selv

Den nye Ford Explorer har en lang række avancerede teknologier, der tager hånd om sikkerhed for samtlige ombordværende. Systemer registrerer eksempelvis bløde trafikanter i vejbanen og kan bremse bilen helt ned ved risiko for sammenstød. 

GALLERI

Kig nærmere på Ford Explorer

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde på den store SUV-model.

SIKKERHED

Ford er ensbetydende med sikkerhed. Det samme er Ford Explorer.

Som i alle andre Ford-modeller får du en bil, der er yderst sikker at køre i.
Modellen scorer det maksimale antal stjerner:

87%
Adult Occupant
86%
Child Occupant
61%
Pedestrian
76%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Ford Explorer

Hvorfor overveje en Ford Explorer?

Ford Explorer er ikke den billigste SUV på markedet. Dette skyldes selvfølgelig dens høje kvalitet, udstyrsniveau og kraftige plug-in hybrid motor. Med andre ord er det en af de ypperste personbiler Ford har at tilbyde. Samtidig får du oceaner af plads til både bagage og hele 7 personer.

Er Ford Explorer sikker at køre i?

I den grad. Ford Explorer er en fuldvoksen SUV med et hav af sikkerhedsteknologier og femstjernet sikkerhed i crashtest. Som standardudstyr får du blandt andet automatisk nødbremse, Post Impact Braking der hjælper med at reducere risikoen for et sekundært sammenstød i tilfælde af en ulykke, og ikke mindst automatisk nødopkald i tilfælde af en ulykke.

Fås Explorer som hybrid?

Ja, Explorer fås kun med en plug-in hybrid motor der giver op til 40 km kørsel på ren el.

Motoren er en yderst potent 3.0 liters V6 benzinmotor der yder hele 457 hk og har et moment på hele 800 Nm. Det gær den også i stand til at trække op til 2500 kg på krogen.

Hvad er forskellen på hybrid og plug-in hybrid?

En plug-in hybrid kan lades op via et ladekabel, hvorimod en ren hybrid har et væsentligt mindre batteri som ikke kan lades op eksternt.

Plug-in hybrid motoren giver derfor mulighed for at lade batteriet op ved en ladestander og dermed få det fulde udbytte. Ved både plug-in hybrid og hybrid regenereres der også energi løbende tilbage til batteriet, men i en hybrid giver det mindre batteri ikke mulighed for at køre mere end få kilometer på ren el. 

Hvad er historien bag Explorer?

Ford Explorer har været produceret til primært det amerikanske marked siden 1991, hvor der er blevet solgt over 7 millioner eksemplarer alene.

I Danmark kom Explorer først på markedet i 2020 i form af den nye sjette generation med plug-in hybridmotor. 

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Ford-modeller

Se flere nyere brugte biler

Ford

    Det med småt

    Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

    Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.