Den elektriske Up! Vi har 2 eksemplarer til salg.

Der er sat strøm til den populære mikrobil fra Volkswagen Up!, og det er der kommet Volkswagen e-Up! ud af. En velkørende elbil med hæderlig rækkevidde, masser af udstyr og et lækkert trinløst automatgear. Elmotoren er støjsvag, og bilen er virkelig velegnet til bykørsel.

I øjeblikket fås den ikke fra ny i Danmark, men her finder du et godt udvalg af nyere, brugte udgaver af e-Up!. Hos Bjarne Nielsen er vi en del af Nielsen Car Group, som også ejer Bilernes Hus, og du kan derfor også finde brugte biler fra dem også.

Finansiering, serviceaftale og forsikring klarer vi også, hvis du ønsker det. Når vi klargør bilen, gennemgår vi den grundigt, så du er sikker på at få en velkørende bil, og vi giver i øvrigt altid et halvt års garanti på den.

2 BILER
Viser nu 2 af 2 biler

Fuldelektrisk mikrobil med Volkswagen e-Up!

Volkswagen satte i 2013 strøm til deres populære mikrobil Up!, så den blev fuldelektrisk. Et oplagt valg, når man tænker på bilens popularitet, og hvor velegnet den er til bykørsel. Rækkevidden var i starten ikke så imponerende, men for en elbil var prisen virkelig i bund, og derfor var den interessant.

Velkørende, komfortabel og veludstyret er blot nogle ord, der er brugt om e-Up! Læg dertil, at elmotoren er næsten lydløs, og det gør kørslen endnu mere behagelig. Et trinløst automatgear gør den også virkelig nem at køre i byen.

Nye udgaver er på vej ud

Volkswagen nåede dårligt at præsentere 2019-udgaven af e-Up!, før den forsvandt fra det danske marked. De kunne simpelthen ikke følge med efterspørgslen. Den kom dog tilbage i 2021, men i slutningen af 2022 er den igen væk som nyproduceret udgave.

Det skyldes blandt andet produktionsudfordringer, men også at der i Tyskland købes mange modeller. Der har nemlig været et kontant tilskud til elbiler i Tyskland, som har været det samme uanset bilens pris, og når prisen er i bund, har det været en virkelig god forretning at købe en e-Up! Til gengæld kan du finde den brugt, også her hos Bjarne Nielsen.

Ideel elbil til byen med god rækkevidde

Volkswagen e-Up! er baseret på den populære mikrobil Up! Den blev lanceret allerede tilbage i 2013, og ideen om en eldreven mikrobil er virkelig oplagt. Den kan køre i alle miljøzoner, fordi den ikke udleder CO2 under kørsel, og med korte distancer i byen er rækkevidden ikke så vigtig.

Derfor var det også med et relativt lille batteri på 18,7 kWh, at den blev lanceret. Det gav en rækkevidde op til 160 km, og det kan for mange dække et ugentligt behov, hvor man kører 10-20 km om dagen. Bilen blev dog væsentligt forbedret i 2019, hvor den fik et større batteri på 32,3 kWh, som kom fra e-Golf. Det gjorde, at rækkevidden blev op til 260 km (WLTP), og dermed er bilen langt mere relevant for mange flere kunder.

Veludstyret e-Up!

High Up!, Move Up! og e-Up! er nogle af de udstyrsniveauer, som har været på e-Up! Det er en veludstyret bil, og der har selvfølgelig været ændret på udstyret undervejs. Men den har typisk både fartpilot, klimaanlæg og automatisk nødbremse.

Du kan på hver brugt bils side læse mere om, hvilket udstyrsniveau den har. Her kan du også se en liste med det udstyr, der er i bilen. Fordi det er en elbil, er alle modeller med et trinløst automatgear, som giver en god fremdrift og reagerer med det samme.

Volkswagen e-Up! fra årgang 2017-2023

Hos Bjarne Nielsen sælger vi brugte biler, der som udgangspunkt er op til seks år gamle. Derfor kan du finde Volkswagen e-Up! fra årgang 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022 og så småt også 2023, som er sidste årgang af bilen. Vær opmærksom på, at den fik et markant større batteri i 2019, så der er stor forskel på biler fra før og efter årgang 2019.

Selvom bilen ikke sælges fra ny i Danmark, kan vi importere biler fra Tyskland, og derfor kan du stadig få nyere, brugte udgaver. Kan vi stå inde for kvaliteten af biler, kan du også finde dem i ældre årgange. Vi giver altid et halvt års garanti, når du køber en brugt bil hos os.

Køb din brugte Volkswagen e-Up! hos Bjarne Nielsen

Er Volkswagen e-Up! din kommende bil, så finder du den brugt her hos Bjarne Nielsen. Vi sætter altid skarpe priser på vores biler, og vi har en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere alle vores priser, så du nemt kan sammenligne dem med resten af markedet.

Er der en model, du gerne vil købe, kan du bestille den direkte igennem vores hjemmeside. Her kan du vælge finansiering, ligesom du kan få et tilbud på din nuværende bil, hvis du eventuelt har en, som skal indgå i handlen. Du kan læse mere her om køb online, eller du kan besøge din nærmeste Bjarne Nielsen.

Relaterede links