Aktuelle kampagner på Ford PumaOPGRADER UDEN MERPRIS!

Opgrader Puma fra 125 hk til 155 hk og få mest muligt ud af din hverdag med en sofistikeret hybridmotor og smart pladsudnyttelse.

Automatisk Klimaanlæg • Parkeringsensor bag • Radio med SYNC 3, Apple CarPlay, Navigation og 7 højtalere • Pre-collision Assist/Nødbremse (via kamera) • Vinterpakke: Varme i sæder, rat og forrude • Fartpilot.

17,9 km/l, CO‑ udledning 127 g/km. Den viste bil er en Ford Puma ST-Line 1.0 EcoBoost Hybrid 155 hk, som fås fra kr. 254.440.Bilen er vist med ekstraudstyr. Vi tager forbehold for trykfejl og ændringer. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter. Begrænset antal.

Nytaarskur Puma


Click-pakke

Når du køber en ny Ford hos Bjarne Nielsen giver vi lige nu vores CLICK-Pakke med til en yderst fordelagtig pris

Pakken indeholder

  • Vinterhjul (vinterdæk på stålfælge)
  • Bagagerumsbakke
  • Stænklapper for/bag
  • Tekstilmåtter
  • ParkOne parkeringsur

 

Kampagnepris 1.995 kr.

Værdi mindst 10.000 kr. 

BOOK HJEMMEFREMVISNING

Tilbuddet gælder kun ved samtidig køb af fabriksny bil hos Bjarne Nielsen til og med 31/3-2021, og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Vi tager forbehold for trykfejl og ændringer. Værdien af pakken er opgjort som mindst 10.000 kroner med udgangspunkt i gældende vejl. udsalgspriser for hvert enkelt produkt.  Enkelte bilmodeller er undtaget af kampagnen.

Prøv vores pristjek, og beregn selv din byttepris

Det er ikke altid nemt at finde ud af hvad en brugt bil er værd netop nu. Derfor har vi udviklet vores digitale Pristjek hvor du kan indtaste din bils data, og få en aktuel brugtbilspris baseret på hvad andre har til salg netop nu.

Beregn byttepris

Læs mere om pristjek

Vi har gode muligheder for at lave et attraktivt tilbud på din næste bil, og det er faktisk nemt. Du modtager et tilbud i løbet af 24 timer på hverdage, og vi gør altid vores ypperste for at give dig markedets bedste pris.


Sådan får du et godt tilbud
Send os en mail med dine ønsker til model, farve og udstyr. Har du en byttebil, som skal indgå i handlen, så send årgang, kilometer, model mv. til os, og husk billeder. Jo mere du sender, jo bedre pris kan vi give dig.

Du er naturligvis også velkommen til blot at kigge forbi vores bilhus når det passer dig.

Find nærmeste bilhus

Hos Bjarne Nielsen forhandler vi Ford i vores bilhuse i Birkerød, Esbjerg, Herning, Holstebro, Hørsholm, Køge og Ringkøbing.

Ford Puma fås i to lækre varianter med masser af udstyr. Komplet oversigt og sammenlign
ANDRE MODELLER DER KUNNE FRISTE DIG

Alle Ford modellerne