Se alle vores 0 nyere brugte BMW i3 her

BMW i3 var en kæmpe nyhed fra BMW, da den blev lanceret. Det var den første i i-serien af biler, som er det tyske mærkes række af elbiler. Med bæredygtige materialer, god rækkevidde op til 307 km og godt udstyrsniveau har bilen været med til at sætte standarden for elbiler. Det var for eksempel den første elbil, der var blandt finalisterne i kåringen som Årets Brugtbil.

Produktionen af BMW i3 er stoppet, så du finder den kun brugt i dag. Og hos Bjarne Nielsen har vi et bredt udvalg af modellen, og med mere end 30 års erfaring som bilforhandler er vi klar til at svare på alle dine spørgsmål. Vi er desuden en del af Nielsen Car Group, der også ejer Bilernes Hus i Silkeborg, der er autoriseret BMW-værksted, så vi kender mærket indgående.

Har du brug for finansiering, serviceaftale eller forsikring, kan vi også hjælpe med det, når du køber en ny, brugt bil hos Bjarne Nielsen. Under klargøring gennemgår vi desuden bilen grundigt, så du kan være sikker på, at den kan køre mange år endnu.

  Viser nu 0 af 0 biler

  I3 var første rene elbil fra BMW

  BMW i3 blev lanceret tilbage i 2013, og det var den første bil fra BMW, som var udviklet, bygget og optimeret til el. Den er ikke baseret på andre modeller, men skabt helt fra bunden. I starten kunne man som ekstra udstyr vælge en rækkeviddeforlænger, som var en benzinmotor, men med tiden blev det tilvalg unødvendigt. Den kører op til 307 km på én opladning.

  BMW beskriver selv bilen som banebrydende og en milepæl i deres historie. Det var den første bil, der kom ud af ”Project i”, som BMW døbte projektet med udvikling af elektriske biler. Siden blev projektet lanceret som Born Electric i 2011, og blot to år efter kom BMW i3 altså på markedet.

  BMW har stoppet produktionen af i3

  I januar 2022 annoncerede BMW, at de stopper produktionen af i3 til sommer. Så i juli 2022 rullede den sidste nyproducerede udgave fra fabrikken i Leipzig. Skal du have en i3, vil det derfor være en brugt bil.

  Over de ni år modellen var i produktionen, er der blevet lavet godt 250.000 eksemplarer. Der er derfor stadig et bredt udvalg at vælge mellem på verdensplan, og det vurderes, der er knap 2000 eksemplarer af bilen i Danmark.

  Med i opløbet som Årets Brugtbil to gange

  I 2021 blev BMW i3 nummer to i kåringen som Årets Brugtbil, og det var første gang, at en elbil deltog i konkurrencen. I 2022 var den også en del af de fem finalister i kåringen, men måtte dog tage til takke med en fjerdeplads.

  Det vidner dog om en bil, der har været forud for sin tid, for det var først ved kåringen i 2022, at der var konkurrence fra andre elbiler. Og det blev også fremhævet ved kåringerne, at bilen stadig virker til at komme fra fremtiden.

  Topkarakter i Green NCAP-test

  BMW havde med i3 ikke kun ønsket om at skabe en bil, der ikke udleder CO2 under kørslen. Interiøret skulle også være mere bæredygtigt. Sædebetrækket er derfor lavet i 100% genbrugspolyester, hvor 34% kommer fra brugte PET-flasker. Læderet på sæderne er garvet med brugt af naturlig ekstrakt fra oliventræets blade, og det udtrækkes før bladene ender som affald.

  Alle petroleumsbaserede plastmaterialer er erstattet af plantefibre, og det kan blandt andet ses ved dørbeklædningen. Interiørlisterne er lavet af eukalyptustræ fra en skov, der er certificeret af Forest Stewardship Council (FSC), som garanterer bæredygtigt skovbrug. Eukalyptustræ kræver desuden 90% mindre overfladebehandling. Alle disse tiltag har betydet, at bilen scorer topkarakter i Green NCAP-testen, der måler bilernes klima- og miljøaftryk. Det er en relativ ny test, og her fik BMW i3 i 2019 fem stjerner med 10 ud af 10 mulige point.

  BMW i3 fra årgangene 2018-2024

  Hos Bjarne Nielsen forhandler vi nyere brugte biler, og det betyder, at vores brugte biler oftest er op til seks år gamle. Der kan findes ældre årgange, men det er udgangspunktet. Derfor kan du finde BMW i3 fra årgangene 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og så småt også 2024, som altså bliver sidste årgang for elbilen.

  BMW i3 fik dog et facelift tilbage i 2018, så biler fra årgang 2017 og tidligere ser lidt anderledes ud end biler fra årgang 2018 og frem. Det er også fra 2018, at modellen BMW i3s blev lanceret. Den har sportsaffjedring, og sammen med et nyudviklet stabiliseringssystem har den endnu bedre præstationer i både hestekræfter, drejningsmoment, tophastighed og acceleration.

  Udstyrsniveauer Charged, Plus og Professional

  BMW i3 fås med forskellige udstyrsniveauer, og det er blandt andet Charged, Charged Plus og Charged Professional, du kan vælge mellem. Der findes også BEV-udgaver af bilen. Generelt har bilen det vigtigste udstyr som standard. Fartpilot, klimaanlæg og som elbil er den altid med trinløst automatgear.

  Er du til masser af lækker teknologi, skal du gå efter Charged Professional-versionerne. Du kan inde på hver brugt bils model læse mere om, hvilket udstyr der er i bilerne.

  Køb din brugte BMW i3 hos Bjarne Nielsen

  Hos Bjarne Nielsen kan du finde et bredt udvalg af BMW i3, og vi sætter altid en skarp pris på vores brugte biler, så du kan gøre en god handel. Vi har en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere priserne, så du nemt kan overskue, hvordan de er i forhold til resten af markedet.

  Finder du en model, som du gerne vil købe, så kan du gøre det direkte på hjemmesiden, hvor du også kan vælge finansiering og få et tilbud på din nuværende bil, hvis du har en, der skal indgå i handlen. Læs mere her om køb online eller besøg din nærmeste Bjarne Nielsen.

  Relaterede links