Lige nu har vi 2 brugte Kia Rio til salg.

Kia Rio kom til verden i 1999 og er senest i 2017 kommet i dens fjerde generation med et facelift i 2020. Den fås som sedan, men i Europa er den kun markedsført som hatchback med 3 eller 5 døre. Den har gennem årene været utrolig populær og en af de bedst sælgende modeller for Kia.

De senere år er salget dog mindsket en kende til fordel for storebror Ceed. Ikke desto mindre er Kia Rio et rigtig godt brugtkøb og med Kias syv års fabriksgaranti kan du finde brugte udgaver hvor garantien fortsat eksisterer.

2 BILER
Viser nu 2 af 2 biler

Nyere brugt Kia Rio? Derfor skal du købe den hos Bjarne Nielsen

Er du også på jagt efter en brugt KIA Rio - så kan du med stor sandsynlighed finde den her hos Bjarne Nielsen. Klik blandt de forskellige søgeresultater herover, hvor du finder mange fine brugte KIA Rio-udgaver. Hos Bjarne Nielsen har vi mere end 30 års erfaring som bilforhandler, og i mange af de senere år har vi været KIA-forhandler.

Vi har et stort udvalg af brugte KIA Rio, som også er en af de bedst sælgende bilmodeller fra KIA i Danmark. Siden introduktionen ved årtusindeskiftet er der solgt over 27.000 eksemplarer af den charmerende KIA Rio herhjemme. Det betyder, at hver gang der siden 2000 er blevet solgt en KIA-model i Danmark, så har mere end hver femte af dem været en KIA Rio. Modellen findes i en række forskellige udgaver med diverse motorstørrelser og udstyrsniveauer - og KIA Picanto er indtil videre produceret i fire generationer.

Fælles for samtlige Rio-modeller gælder, at de er blandt de bedst sælgende i klassen af mini-biler, og det er også derfor, at der er et stort udvalg af brugte KIA Rio hos Bjarne Nielsen. En brugt KIA Rio emmer af klasse, komfort og kørsel med brede smil. Kig ind til din nærmeste Bjarne Nielsen KIA-forretning.

Der følger en lang garanti med, når du køber en nyere brugt Kia Rio hos Bjarne Nielsen

Din brugte KIA Rio er født med 7 års garanti (maksimalt 150.000 kilkometer). Alt efter alderen på den brugte KIA Rio, som du køber, har du derfor ofte lang tid tilbage af garantien. KIA Rio er lig med biler i b-segmentet, og det er en bil for dig, som gerne vil have mange lækre funktioner samt en driftssikker og rummelig bil, der kan købes til en ganske fornuftig pris.

Uanset om du er førstegangskøber eller blot er på udkig efter en ny og prisvenlig model i den mindre ende af skalaen, så tag et kig på KIA Rio.  Vores biler bliver tjekket grundigt igennem inden de kommer til salg. Hver eneste bil gennemgår en omfattende klargøringsproces, hvor vi sørger for at udbedre akutte fejl og mangler, så du kan være godt kørende i mange år frem.

Vi har fuldstændig fair priser på Kia Rio benzin og diesel

Alle vores priser på brugte KIA Rio er automatisk vurderet af Indikata. Vi har intet at skjule og du kan selvfølgelig se vurderingen her på siden. Langt de fleste af vores priser er ”fair” – det betyder, at du kan være sikker på at gøre en fordelagtig handel, mens vi kan holde vores forretning kørende.

Vi tror nemlig på købmandskab, og at det der er en fair handel for begge parter, gør at du også kontakter os næste gang du skal købe brugt bil eller du skal have bilen på værksted. Er du i tvivl så læs nogle af vores anmeldelser på Trustpilot hvor vi er blandt de bedste bilforhandlere i Danmark.

Uanset hvilken KIA Rio du køber, kan du være sikker på at få en bil i god stand. Vores biler bliver tjekket grundigt igennem inden de kommer til salg. Hver bil gennemgår en omfattende klargøringsproces hvor vi sørger for at udbedre akutte fejl og mangler så du kan være godt kørende i mange år frem.

Hvorfor købe en nyere brugt Kia Rio i et af Bjarne Nielsen-bilhusene?

Vi har mange års erfaring med autoriseret forhandler og serviceværksted for Kia hos Bjarne Nielsen - og her får du altid brugte KIA Rio i topkvalitet til en fair markedspris. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser. Samtidig får du altid en fair pris på forsikring og en god pris for din brugte bil. Kig ind og se det store udvalg.

Relaterede links