BN AUG 17 068

Besøg et af vores værksteder

BN AUG 17 048

LAD OS ORDNE DIN BIL

Et landsdækkende net af autoriserede værksteder

Skal bilen på værksted, så kan du trygt køre den til din nærmeste Bjarne Nielsen. Vi har et landsdækkende net af værksteder, som er tilknyttet vores ti bilhuse i Jylland og på Sjælland. Her er vi autoriseret værksted for vores nyvognsmærker Ford, Volvo, Renault, Dacia, Mazda og Kia, men vi tager biler ind fra alle mærker. 

Det er ikke kun reparationer, vi foretager på vores værksted. Service, hjulskifte og tjek af bremser er nogle af de ydelser, vi tilbyder, ligesom vi også gerne vejleder dig i, hvordan du vedligeholder din bil bedst muligt. 

Herunder kan du læse mere om, hvad vi kan på vores værksteder.

Find dit nærmeste værksted

Skal du have bilen på værksted? Book tid hos din nærmeste Bjarne Nielsen.

Book tid på værkstedet

Hvad kan vores værksteder hjælpe med?

Vores dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe dig med både store og små opgaver på bilen. Ridser, skrammer og skader efter større uheld kan vi udbedre, ligesom vi også hjælper med vedligeholdelse af bilen som serviceeftersyn og tjek af bremser. 

Din bil er i trygge hænder hos os.

 

BN AUG 17 096

Vores værksted står klar til at hjælpe

Det skal være nemt, enkelt og ligetil at benytte vores værksteder. Uanset om det er et serviceeftersyn eller større reparationer, er det vigtigt for os, at du får kompetent rådgivning, ligesom arbejdet på værkstedet også udføres i højeste kvalitet. 

Det er vigtigt for os, at du altid er godt kørende, og derfor tilbyder vi for eksempel service på abonnement, så udgifterne fordeles ud på hver måned. Du har også mulighed for at låne en bil, når din egen er på værksted. Vi har mange tilbud på værkstedet, som gør din hverdag med bilen nemmere og sørger for, at bilen vedligeholdes løbende.

Derudover kan du altid booke tid på værkstedet direkte på vores hjemmeside, når du har brug for det. 

Læs mere om vores værksteder

BN AUG 17 060

Vi tilbyder alle værkstedsydelser

Service, bremsetjek og undervognsbehandling. Vi tilbyder det og meget mere på alle vores værksteder. Vi hjælper med alt, der vedrører din bil. Hvis du ikke ved meget om biler, kan du altid trække på vores viden og erfaring, når du er i tvivl om noget. Vi har mere end 30 års erfaring med biler og hjælper dig gerne med alt, du har brug for. 

At have sin bil på værksted er i høj grad en tillidssag, og det er vigtigt, at du er tryg ved at bruge os som dit værksted. Derfor svarer vi gerne på alle spørgsmål, og så kan vi forsikre dig om, at det eneste, vi aldrig går på kompromis med, er kvaliteten. 

Prøv for eksempel vores gratis servicerådgivning, og bliv klogere på, hvordan bilen skal vedligeholdes.

Læs mere om vores ydelser

 

BN AUG 17 123

Alle fordele ved et autoriseret værksted

Hos Bjarne Nielsen er vi autoriseret værksted for alle vores nyvognsmærker - det vil sige Mazda, Kia, Dacia, Renault, Ford og Volvo. Som autoriseret værksted bliver vores mekanikere løbende efteruddannet, så de altid er opdateret med den seneste nye viden om din bil. Og vi er derfor de første, der ved, hvis der er noget særligt, man skal være opmærksom på. 

Vi bruger altid originale dele til din bil, ligesom vi arbejder efter forskrifterne. Vi har også altid den nyeste software og specialværktøj.

Det betyder også, at der aldrig er tvivl om, hvorvidt du kan benytte dig af fabriksgarantien, når du anvender et autoriseret værksted. 

Vi er autoriseret værksted for disse mærker

BN AUG 17 082

Vi reparerer alle bilmærker

Hos Bjarne Nielsen reparerer vi alle biler. Så uanset mærke, type eller alder på bilen kan du altid benytte et af vores værksteder. Vores erfarne og dygtige mekanikere kan håndtere alle biler, og vi udfører reparationer og service hurtigt og professionelt.

Vi klarer både store og små skader på bilen og tager også gerne dialogen med forsikringsselskab og taksator. Vi kan også hjælpe med at udfylde skadesanmeldelse, hvis du er i tvivl om, hvad du skal gøre. 

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os