Køb en af vores 21 nyere brugte Nissan hos Bjarne Nielsen

Er du også til Nissan til helt skarpe priser og i et stort udvalg? Så tril ind til Bjarne Nielsen, hvor du får bilhandel uden bøvl. Gør som mere end 10.000 andre hvert år, og køb din næste bil hos os. Nissan har været en del af vores koncern gennem flere år, og er fortsat et mærke, som vi forhandler. Derfor har vi altid et stort udvalg i nyere brugte Nissan-modeller.

Desuden har vi mange års erfaring som autoriseret serviceværksted, og denne erfaring kommer naturligvis dig som Nissan-kunde til gode. Vi sørger naturligvis for at rådgive dig grundigt undervejs, og at du er godt kørende i din nye bil. Hos os kan du være sikker på en problemfri bilhandel og fair priser på såvel din bil som din byttebil.

Nissan blev grundlagt i 1914 - men det var dog først i 1933, at det skete under det nuværende navn. Nissan var i mange år udelukkende til stede i Danmark i kraft af Datsun-modellerne, som var nogle af de første succesfulde japanske biler i Danmark.

De første biler fra Nissan blev introduceret i Danmark i slutningen af 1960'erne, og op gennem 1970'erne og 1980'erne blev Datsun-mærket ganske udbredt herhjemme. Det skete blandt andet i kraft af Datsun Cherry og Datsun Sunny - som siden ændrede "fornavn" til Nissan.

De senere år har modeller heddet Nissan Micra, Note og ikke mindst Qashqai, der virkelig har været storsællerter herhjemme. Især Nissan Qashqai er eftertraget som firmabil, hvis man er til højbenede SUV-modeller, som også har komforten i fokus. Nissan var faktisk det første asiatiske bilmærke, som hentede titlen som Årets Bil i Danmark. Det skete med Nissan Primera tilbage i 1991. Også den europæiske titel har Nissan formået at vinde to gange - i 1993 med Nissan Micra og i 2011 med den elektriske Nissan Leaf.

I dag er Nissan bundet sammen med Renault, Dacia, Lada og Mitsubishi på internationalt plan - og i 2017 blev koncernen verdens bedst sælgende med et estimeret samlet salg på mere end 10.000.000 køretøjer.

21 BILER
Viser nu 21 af 21 biler

Vil du købe en nyere brugt Nissan - så kør ind til Bjarne Nielsen

Vi har over 30 års erfaring hos Bjarne Nielsen, og her er det helt rette sted at købe en nyere brugt Nissan. Der er tale om biler i mellemklassen - men også biler, der er berømmet for sin kvalitet og holdbarhed. Du får med andre ord meget for pengene, hvis du vælger at købe en Nissan. Som en af Danmarks største bilkoncerner finder du et bredt i udvalg af brugte biler i næsten alle bilmærker.

Nissan er - især siden årtusindskiftet - blevet et ganske populært bilmærke i Danmark, hvor modeller som Nissan Micra, Nissan Navara og ikke mindst Nissan Qashqai har været med til for alvor at sætte det japanske bilmærke på den danske dagsorden. Hos Bjarne Nielsen har vi naturligvis et spændende udvalg af person- og varebiler fra Nissan, der er lig med biler i den absolut bedre ende af skalaen.

 

Nyere brugt Nissan er kvalitet på højt plan - køb den hos Bjarne Nielsen

Hos Bjarne Nielsen finder du brugte Nissan-modeller i alle størrelser og prisklasser. Uanset hvilken brugt Nissan du køber, så kan du være sikker på at få en bil i god stand. Når vi sætter en brugt bil til salg, sørger vi for at tjekke den grundigt igennem - uanset mærke og model. Hver eneste bil gennemgår en omfattende klargøring, hvor vi sørger for at udbedre eventuelle akutte fejl og mangler, så du kan være godt kørende i mange år frem.

Er du på udkig efter en bil, der skiller sig positivt ud fra mængden, så bør du kigger nærmere på de brugte Nissan-modeller, som du finder i en af vores bilforretninger, der er spredt ud over Danmark. Nissan breder sig over mange segmenter - så kig på de forskellige muligheder og kontakt os for en prøvetur.

Få alle de mange fordele: Køb din nye brugte Nissan hos Bjarne Nielsen

Priserne på alle de nyere brugte Nissan er automatisk vurderet at et firma, der er specialiseret i den slags. Vi har intet at skjule og du kan naturligvis se vurderingen her på sitet - det er markeret ved hver enkelt pris. Vi kalder vores priser på nyere brugte Nissan for fair - og det er meget ofte den vurdering, som vores partner også kommer med. En fair pris betyder, at du gør en god handel samtidig med, at vi holder vores forretning kørende. 

Er du i tvivl om, hvad det er, vi som bilforhandler står for, så kan du læse vores anmeldelser på Trustpilot, hvor vi rangerer ganske højt.

Bjarne Nielsen er det helt oplagte sted at købe din næste brugte Nissan

Hos Bjarne Nielsen får du altid brugte Nissan-modeller i topkvalitet til en fair markedspris. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende - og vi er klar med en fornuftig finansiering og et godt og overskueligt billån til konkurrencedygtige priser.

Samtidig får du altid en skarp pris på forsikring og en god pris for din brugte bil, hvis du ønsker at lade en sådan indgå i handelen. Kig ind til det nærmeste Bjarne Nielsen-bilhus og se det store udvalg af nyere brugte biler.

Relaterede links