Lige nu har vi 9 brugte Volvo XC60 til salg.

Da Volvo XC60 i sin nuværende generation blev lanceret i 2018 var den længe ventet. Forrige generation af den populære SUV fik lov at leve i hele ni år, hvilket er usædvanligt lang tid. Dette skyldes dens ubetingede succes gennem alle årene. Selv de sidste år af første generation blev solgt i flere eksemplar end helt nye udgaver fra konkurrenterne.

Oplev også den nye Volvo XC60

Volvo XC60 er Volvos absolutte storsællert i hele verden. Den så dagens lys i 2008 og blev hurtigt en ubetinget succes. Med sin SUV højde og størrelse er den ideel til den aktive familie eller sælgeren som bruger mange timer på landevejen. Volvo XC60 er indbegrebet af god kørekomfort og så er sikkerheden (som på enhver Volvo) helt i top.

9 BILER
Viser nu 9 af 9 biler

Køb din nye brugte Volvo XC60 2021 hos Bjarne Nielsen

Leder du efter en brugt Volvo XC60 - så er det her hos Bjarne Nielsen, at du kan finde den. Klik roligt videre blandt de forskellige søgeresultater herover, hvor du finder mange fine brugte Volvo XC60. Hos Bjarne Nielsen har vi mere end 30 års erfaring som bilforhandler, og i mange af de år har vi været autoriseret Volvo-forhandler. Vi har et stort udvalg af brugte Volvo XC60, som er en af de helt store salgssucceser for Volvo. Modellen findes naturligvis i en række forskellige udgaver med diverse motorstørrelser og udstyrsniveauer. 

Af XC60 modellerne finder du også Volvos nyeste Volvo XC60 plugin hybrid – XC60 Recharge. Denne mellemstore SUV har en høj effekt, og derudover har den en længere elektrisk rækkevidde. På en enkelt opladning vil du opleve, at den rækker længere. Hvis du er i køretilstanden Pure, kan den køre dig 79 kilometer uden, at der er emissioner fra udstødningsrøret. Derudover er kørslen optimeret med én pedal, der giver en problemfri og elektrificeret køreoplevelse, som giver et mindre behov for at bruge bremsepedalen. Bilen er også udstyret med Google Assistant håndfri stemmestyring.

Vi har alle de nyere årgange af Volvo XC60: 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024

En nyere brugt Volvo XC60 er et formidabelt valg. Der er ekstremt meget udstyr, og bilen kører glimrende. Og så er der det der med sikkerheden, der altid kommer i første række hos Volvo. Derfor er Volvo også markedsledende når det gælder sikre biler. Mange af de sikkerhedsfunktioner, som vi i dag tager for givet, er opfundet af Volvo. Tag bare sikkerhedsselen og nakkestøtten som eksempler. De senere år er Volvo blev populære på mere end bare sikkerhed. Svenske Volvo er blevet en del af New Nordic trenden, og det skinner igennem på designlinjen, der har høstet stor anerkendelse i Norden såvel som resten af verden.

Samtidig er Volvo hoppet med teknologi-vognen og tilbyder rigtig mange lækre funktioner. Tag blot Volvo-on-Call som eksempel. Her kan du via din mobil eksempelvis bede bilen om at varme op, så den er klar, når du skal ud at køre en vintermorgen. Volvo-on-Call er muligt på de fleste nyere modeller, men kræver et abonnement og eventuelt montering.

Fair pris på Volvo XC60 benzin, diesel, hybrid og plug-in hybrid

Uanset hvilken Volvo XC60-model du vælger, så kan du være helt sikker på, at du får en køreoplevelse på første klasse. Desuden er vores pris fuldstændig fair. Volvo XC60 findes i en række forskellige motorvarianter både med dieselmotorer og benzinmotorer.

Den mindste dieselmotor hedder den D3 og har 136 hk. Den mellemste størrelse hedder D4 og har 181 hk, hvor den sidste, topmodellen, hedder D5 og har hele 215 hk. Hvis du er mere til benzinmotorer, så er de to muligheder enten en firecylindret motor, som har 215 hk, denne kaldes T5 eller en sekscylindret motor med intet mindre end 305 hk, denne kaldes T6.

Hvorfor købe en nyere brugt Volvo XC60 Recharge hos Bjarne Nielsen?

Er du på udkig efter en brugt Volvo XC60, så kan du helt sikkert finde en hos os. Vi er autoriseret Volvo-forhandler, og har i øvrigt været det gennem mange år. Volvo XC60 er en crossover i den mere premium-agtige ende af skalaen. Modellen lever fuldstændig op til de kerneværdier, som Volvo er kendt for – altså gode køreegenskaber og ekstrem stor fokus på sikkerheden. På baggrund af det er Volvo XC60 også blevet rigtig populær i Danmark. Siden 2009 er netop Volvo XC60 faktisk den bedst solgte i Europa. Volvo XC60 blev introduceret tilbage i 2008, og var banebrydende på sikkerhedsfronten.

Relaterede links