Se det store udvalg i nyere brugte Peugeot hos Bjarne Nielsen. Lige nu er der 29 til salg

Køber du ny brugt Peugeot hos Bjarne Nielsen, så er du sikker på at få et god og gedigen bil, hvor der er garanti for en høj grad af køreglæde. Vi er eksperter i Peugeot, og kan tilbyde dig en sikker og tryg bilhandel. Vi har et stærkt udvalg af nyere brugte Peugeot-biler til attraktive priser. Alene det faktum, at Peugeot er blandt de bedst sælgende modeller, betyder at vi har stor omsætning af eksempelvis Peugeot 208, 308 og 3008.

Når du handler bil hos os, er du aldrig alene. Vi sælger mere end 10.000 biler årligt i koncernen, og sørger naturligvis for at rådgive dig grundigt undervejs, og at du er godt kørende i din nye bil. Hos os kan du være sikker på en problemfri bilhandel og fair priser på såvel din bil som din byttebil.

Vi skal så langt tilbage som til 1810 for at finde det år, hvor franske Peugeot blev grundlagt. Det var selvsagt ikke biler, det handlede om dengang - men i stedet kastede Peugeot-folkene sig over produktionen af kaffekværne og cykler. I 1889 så den første Peugeot-bil dagens lys - og siden har man ikke set sig tilbage hos producenten, der oprindeligt havde sit domicil i Sochaux, som ligger syd for Alsace-området.

I 1976 fusionerede man med Citroën på den franske regerings opfordring - og i den forbindelse blev PSA Gruppen dannet. Den kom siden til også at rumme bilmærkerne DS og Opel. I 2021 fusionerede FCA med franske Groupe PSA, der blandt andet rummer Peugeot, Opel og Citroën, til et samlet selskab, der hedder Stellantis.

Som følge af fusionen driver Stellantis hele fjorten bilmærker, heraf fem fra PSA Group (Citroën, DS Automobiles, Opel, Peugeot og Vauxhall) og ni fra FCA (Abarth, Alfa Romeo, Chrysler, Dodge, Fiat, Jeep, Lancia, Maserati og Ram). Årligt sælger Stellantis-koncernen over 7 millioner biler og antages at være verdens fjerdestørste bilproducent efter Toyota Motor, Volkswagen Group og Renault/Nissan. 

Peugeot har i mange årtier været et af danskernes foretrukne bilmærker. Faktisk er Peugeot på en andenplads i Danmark, når det handler om, hvilke bilmærker der findes flest eksemplarer af lige nu - kun overgået af Volkswagen. Især op gennem 1980'erne fik Peugeot medvind i Danmark med modeller som 309 og 405, der begge blev kåret som Årets Bil i Danmark i henholdsvis 1987 og 1988. Også inden for de senere år er det lykkedes at hente store titler. Både Peugeot 307 og Peygeot 3008 har vundet Årets Bil-titler, ligesom en række øvrigt modeller har været særdeles populære.

Peugeot 208 har således været blandt de bedst sælgende bilmodeller gennem adskillige år - og modellen har ligeledes vundet titlen som International Car of the Year 2020. Dermed har Peugeot hentet den titel intet mindre end seks gange.

29 BILER
Viser nu 21 af 29 biler
Vis flere biler

Køb en nyere brugt Peugeot hos Bjarne Nielsen

Et af de absolut mest populære bilmærker på det danske marked er Peugeot, som målt på antal indregistrerede enheder kun overgås af Volkswagen. Således er der aktuelt mere end 275.000 Peugeot-modeller på dansk asfalt. Hos Bjarne Nielsen har vi naturligvis altid et omfangsrigt udvalg af personbiler fra den franske producent, der er en del af Stellantis-koncernen.
Peugeot tilhører den brede mellemklasse, og med modeller som Peugeot 208, Peugeot 308 og Peugeot 3008 som storsælgende lokomotiver har mærket altid været top-of-mind i Danmark.
Mange vælger netop Peugeot, fordi mærket er lig med holdbarhed, godt med udstyr og god komfort.
Som en af Danmarks største bilkoncerner finder du et bredt i udvalg af brugte biler i næsten alle bilmærker. Lige fra Renault, Volkswagen, Ford og Citroën til Volvo, Mercedes og Audi.

Nyere brugt Peugeot som firmabil eller familiebil

Hos Bjarne Nielsen finder du nyere brugte Peugeot-modeller i enhver størrelse og prisklasse. Uanset hvilken model du køber, så kan du være sikker på, at du får fingrene i en bil, der er i god stand, når du køber den gennem Bjarne Nielsen-koncernen.
Når vi sætter en brugt bil til salg, så sørger vi for at undersøge bilen grundigt. Støder vi på en akut fejl eller mangel, så sørger vi naturligvis for, at den bliver udbedret. Hver bil gennemgår en omfattende klargøring, så du kan være godt kørende i din nye brugte Peugeot i forhåbentligt mange år frem.
Peugeot breder sig over mange segmenter - og der er ganske givet også en model, der falder i din smag. Kig ind i den nærmeste Bjarne Nielsen-forretning - så giver vi en prøvetur.

Prisen på en nyere brugt Peugeot er fuldstændig fair

Alle vores priser på brugte Peugeot-modeller er automatisk vurderet af AutoUncle, som er Bjarne Nielsens mangeårige samarbejdspartner. Vi har intet at skjule, og du kan selvfølgelig se vurderingen her på siden. Langt de fleste af vores priser er fair priser - og det betyder, at samtidig med, at vi holder gang i vores forretning, så gør du en god og fornuftig handel. Det kalder vi godt købmandsskab - og det tror vi på. Vi vil nemlig gerne tages med på råd, også når du næste gang får behov enten for service, reparation eller måske en ny investering i en brugt bilmodel.
Er du alligevel lidt i tvivl, så kan du med fordel læse nogle af anmeldelserne på vores Trustpilot-profil, hvor vi rangerer blandt de bedste bilforhandlere i Danmark.

Køb en brugt Peugeot hos Bjarne Nielsen

Hos Bjarne Nielsen får du altid en nyere brugt Peugeot i topkvalitet til en fair markedspris. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering samt billån til konkurrencedygtige priser. Samtidig får du altid en helt skarp pris på forsikring og vi er altid mere end rimelige, når vi skal tage din brugte bil i bytte. Kig ind i det nærmeste Bjarne Nielsen-bilhus og se det store udvalg.

Relaterede links