Køb en af de 4 nyere brugte Suzuki-modeller, som vi har til salg

Der er ingen grund til at køre over åen efter vand, og du kan roligt købe din næste brugte Suzuki hos Bjarne Nielsen, hvor vi har over 30 års erfaring og tusindvis af handler på CV'et. Se nærmere på det store udvalg af brugte Suzuki Swift, Suzuki S-Cross og hvad der ellers er af fine modeller fra den japanske producent.

Suzuki blev grundlagt i 1909 af Michio Suzuki - og 11 år senere blev Suzuki Loom Manufacturing Co. etableret. Det var dog først i 1955, at den første bil trillede ud fra samlebåndet - og i 1970 trillede den første 4-hjulstrækker ud i terrænet. Suzuki er i dag verdens største producent af mindre biler og har derfor opnået en ekspertise, som mange andre bilfabrikker misunder dem. Blandt andet har Suzuki leveret biler til General Motors, Fiat, Toyota, Nissan og Mazda.

Suzuki-koncernens japanske hovedsæde, Suzuki Motor Corporation, er beliggende i byen Hamamatsu syd for Tokyo. Herfra styres Suzukis verdensomspændende aktiviteter, som blandt andet omfatter produktion af biler, motorcykler, bådmotorer, typehuse og el-drevne kørestole. Alt i alt beskæftiger koncernen mere end 50.000 medarbejdere.

I dag sælges Suzuki-modellerne i mere end 180 lande. Den årlige bilproduktion er på mere end 3 millioner enheder, og den foregår på 12 fabrikker i 11 lande. Suzuki er således i top-10 blandt verdens bilproducenter, og den samlede bilproduktion har siden begyndelsen i 1955 rundet mere end 50 millioner.

Blandt de mest populære modeller på det danske marked er Swift, Alto, Ignis og Jimny - og ikke mindst de mere offroad-agtige køretøjer Vitara og Grand Vitara. Sidstnævnte har således opnået at blive den bedst sælgende bilmodel i Danmark i løbet af et år - det var tilbage i 2006.

 

4 BILER
Viser nu 4 af 4 biler

Er du på jagt efter en nyere brugt Suzuki - så kør ind til Bjarne Nielsen

Vi har mange års erfaring med det fine japanske bilmærke Suzuki, som gennem adskillige årtier har været et populært bilmærke hos mange danske bilkøbere. Det ses blandt andet af, at der kører cirka 135.000 Suzuki-køretøjer rundt på de danske landeveje, hvilket sender producenten ind på en tiendeplads.

Hos Bjarne Nielsen har vi naturligvis også et udvalg af personbiler fra Suzuki. Bilmærket er kendt for at producere kvalitetsbiler i den gode ende af skalaen - til ganske skarpe priser, når man tager i betragtning, hvor meget værdi man får for pengene. Som en af Danmarks største bilkoncerner finder du et bredt i udvalg af nyere brugte biler i næsten alle bilmærker.

Find din nye brugte Suzuki hos os - vi har typisk de nyere årgange: 2017, 2018, 2019, 2020 og 2021

Hos Bjarne Nielsen finder du nyere brugte Suzuki i alle størrelser og prisklasser. Uanset om din næste brugte bil skal hedde Suzuki Ignis, Suzuki SX4 eller Suzuki Swift, så kan du være helt sikker på, at du får en bil, der er i god stand. Når vi sætter en brugt Suzuki til salg, så sørger vi nemlig for at kontrollere den grundigt igennem på alle leder og kanter.

Hver bil gennemgår en omfattende klargøring, hvor vi sørger for at udbedre akutte fejl og mangler, så du kan være godt kørende i mange år frem. Er du på udkig efter en gedigen bil med masser af kvaliteter, så bør du se nærmere på de brugte Suzuki-modeller, som du finder hos i Bjarne Nielsen-kæden.

Gennemsigtige priser på nyere brugte Suzuki - det er dét, vi kan hos Bjarne Nielsen

Alle vores priser på vores nyere brugte Suzuki-modeller er gennemsigtige - og de bliver i øvrigt automatisk vurderet af en uvildig samarbejdspartner, som lever af at bedømme priser på brugte biler i Danmark.

Bjarne Nielsen har ikke noget at skjule og du kan naturligvis se vurderingen sammen med hver enkelt pris. Langt de fleste af vores priser bliver betragtet som fair, og det betyder, at samtidig med, at du gør en god handel, så holder vi i Bjarne Nielsen-kæden vores forretning kørende.

Du kan været helt tryg. Du kan roligt købe en nyere brugt Suzuki hos Bjarne Nielsen

I vores forretninger kan du være sikker på, at du altid får en nyere brugt Suzuki i god og gedigen kvalitet til en skarp pris, der kan matche markedsprisen. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser. Samtidig får du altid en fair pris på forsikring og en god pris for din brugte bil. Kig ind og se det store udvalg.

Men det er ikke det hele - for vi har mere end 30 års erfaring med at sælge biler hos os - både nye og nyere brugte, og årligt sælger vi på koncern niveau mere end 10.000 styk. Så tøv ikke med at rulle forbi din nærmeste Bjarne Nielsen-bilforretning for at kigge nærmere på det store udvalg.

Relaterede links