Skoda Superb er en drøm på fire hjul - vi har lige nu 0 nyere brugte eksemplarer til salg

Man kan næsten høre det på navnet: Superb...! Det er noget helt særligt og ekstravagant, og det er da også sådan, Skoda opfatter deres topmodel Skoda Superb. Om den ligefrem er ekstravagant og noget helt særligt er måske nok lidt i overkanten, men der er ingen tvivl om, at Skoda med introduktionen af den store Superb tilbage i 2001 for alvor begravede alle fordomme om en billig blikspand produceret i østblokken.

Det var da også med Volkswagens overtagelse af Skoda, at Superb-modellen blev genoplivet, og den delte da også meget af teknikken og platformen med Volkswagen Passat. I Danmark blev Superb sågar indrulleret som ministerbil, ligesom det danske politi i en periode kastede sin kærlighed over den firhjulstrukne variant med ekstra mange hestekræfter.

Her på siden finder du vores udvalg af brugte Skoda Superb, som står hos Bjarne Nielsen samt i Bilernes Hus i Silkeborg, da vi er en del af samme koncern, Nielsen Car Group. Har du brug for finansiering, serviceaftale eller forsikring, er det også noget, vi kan hjælpe med, når du køber brugt bil hos Bjarne Nielsen. Vi gennemgår bilen grundigt, når vi klargør den, så du kan være sikker på at få en ny, brugt bil, der kan køre mange år endnu. 

  Viser nu 0 af 0 biler

  Kør ind til Bjarne Nielsen, hvis du gerne vil køre i en nyere brugt Skoda Superb

  Vi har mange års erfaring med det fine tjekkiske bilmærke Skoda, som gennem et par årtier har været et populært bilmærke hos mange danske bilkøbere. Det ses blandt andet af, at der kører cirka 165.000 Skoda-køretøjer rundt på de danske landeveje, hvilket sender producenten ind top ti. Cirka 9300 af bilerne er Skoda Superb, så det er bestemt en populær model også herhjemme.

  Hos Bjarne Nielsen har vi naturligvis også et udvalg af Skoda Superb. Det tysk-ejede tjekkiske bilmærke er kendt for at producere kvalitetsbiler i den gode ende af skalaen - til ganske skarpe priser, når man tager i betragtning, hvor meget værdi man får for pengene.

  Vi har typisk de nyere årgange - 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024- af den fine Skoda Superb hos Bjarne Nielsen

  Hvis du er på jagt efter en nyere brugt Skoda Superb hos Bjarne Nielsen, så er du landet det helt rette sted. Vi har typisk de nyere årgange fra 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024, og du kan være helt sikker på, at du får en bil, der er i god stand. Når vi sætter en brugt Skoda Superb til salg, så sørger vi nemlig for at kontrollere den grundigt igennem på alle leder og kanter.

  Hver bil gennemgår en omfattende klargøring, hvor vi sørger for at udbedre akutte fejl og mangler, så du kan være godt kørende i mange år frem. Er du på udkig efter en gedigen bil med masser af kvalitet, komfort og plads, så bør du se nærmere på de brugte Superb-modeller, som du finder hos i Bjarne Nielsen-kæden.

  Gennemsigtighed og skarpe priser på Skoda Superb - det er dét, vi kan hos Bjarne Nielsen

  Alle vores priser på vores nyere brugte Skoda Superb-modeller er gennemsigtige - og de bliver i øvrigt automatisk vurderet af en uvildig samarbejdspartner, som lever af at bedømme priser på brugte biler i Danmark. Vi har ikke noget at skjule hos Bjarne Nielsen, og du kan naturligvis se vurderingen sammen med hver enkelt pris. Langt de fleste af vores priser bliver betragtet som fair, og det betyder, at samtidig med, at du gør en god handel, så holder vi i Bjarne Nielsen-kæden vores forretning kørende.

  Du kan været helt tryg. Du kan roligt købe en nyere brugt Skoda Superb hos Bjarne Nielsen

  Hos Bjarne Nielsen har vi et godt udvalg af nyere brugte Skoda Superb. I vores forretninger kan du være sikker på, at du altid får en nyere brugt Superb i god og gedigen kvalitet til en skarp pris, der kan matche markedsprisen. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser. Samtidig får du altid en fair pris på forsikring og en god pris for din brugte bil. Kig ind til os og se det store udvalg.

  Vi har mere end 30 års erfaring med at sælge biler hos os - både nye og nyere brugte, og årligt sælger vi på koncern niveau mere end 10.000 styk. Så tøv ikke med at rulle forbi din nærmeste Bjarne Nielsen-bilforretning for at kigge nærmere på det store udvalg.

  Relaterede links