Køb en af vores 3 brugte Volvo V90-modeller

Volvo V90 kom i sin nuværende generation i 2016 og markerede en helt ny designlinje fra Volvo. Den blev hurtigt meget populær blandt virksomhedsejere og firmabilister for sin sublime køreegenskaber og oceaner af plads. Samtidig er sikkerheden som altid i højsædet.

Oplev også den nye Volvo V90

Den fabelagtigt flotte Volvo V90 Recharge er på alle måder en fantastisk bil. Det er de færreste bilproducenter, der kan matche Volvo-fabrikkernes evne til at fabrikere komfortable, veldesignede, praktiske og alsidige stationcars. Det gælder især Volvo V90 Recharge, der af mange betragtes som verdens smukkeste stationcar.

Volvo V90 er i kongen af stationcars med oceaner af plads og komfort. Det er derfor ikke overraskende, at Volvo V90 i den nyeste aftapning af blevet valgt som ny hunde-patruljevogn til dansk politi. Med de meget høje krav til arbejdsstilling, kørekomfort, agilitet, sikkerhed og plads var Volvo V90 et klart førstevalg for politiet. 

3 BILER
Viser nu 3 af 3 biler

Du skal købe din nye brugte Volvo V90 2020, 2021 hos Bjarne Nielsen

Vi har mange års erfaring med at købe og sælge Volvo V90 hos Bjarne Nielsen, da vi er autoriseret forhandler af Volvo i Køge, Herning og Esbjerg. Vi har stor ekspertise i at sælge de fine Volvo-modeller, ligesom vi naturligvis har autoriseret service på vores værksteder af Volvo.

I de nyeste Volvo V90 finder du helt optimal navigation med Google Maps fuldt integreret i bilen samt håndfri stemmestyring gennem Google Assistant. Dette sørger for trafikmeldinger i realtime samt automatisk omdirigering. Google Assistant tillader dig at holde kontakten med familie, venner og kollegaer under kørsel, men uden at du skal fjerne hænderne fra rattet. Du siger blot “Hey Google” efterfulgt af det, som du ønsker.

Find de nyere årgange af Volvo V90: 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024

Volvo V90 kommer i dag både som Volvo V90 mild hybrid og Volvo V90 plug-in hybrid - også kaldet Volvo V90 Recharge. Den model er en plug-in hybrid og den har en elektrisk rækkevidde på op til næsten 100 kilometer, når du er i køretilstanden Pure. Den drives af Volvos nyeste plug-in hybrid drivline, som sikrer en høj effekt og længere elektrisk rækkevidde – det sørger for, at udstødningsemissionerne reduceres yderligere. Bilen kom på markedet tilbage i 2016 og til trods for, at den ikke har været på markedet så mange år, sammenlignet med nogle af Volvos andre biler, så er det alligevel muligt at finde et pænt udvalg af brugte Volvo V90-modeller i Bjarne Nielsen-bilhusene.

Vi har fair priser på Volvo V90 benzin, diesel, hybrid og plug-in hybrid

Uanset hvilken Volvo V90-model du vælger, så får du en køreoplevelse på første klasse. Uanset om du vælger hybrid eller plug-in hybrid. I de nyere Volvo V90 finder du helt optimal navigation med Google Maps fuldt integreret i bilen samt håndfri stemmestyring gennem Google Assistant. Dette sørger for trafikmeldinger i realtime samt automatisk omdirigering. Google Assistant tillader dig at holde kontakten med familie, venner og kollegaer under kørsel, men uden at du skal fjerne hænderne fra rattet. Du siger blot “Hey Google” efterfulgt af det, som du ønsker.

Hvorfor købe ny brugt Volvo V90 Recharge hos Bjarne Nielsen?

Vi har den nødvendige knowhow og erfaring, når det drejer sig om Volvo og Volvo V90 - og mere til. Volvo V90 - der i dag også kan ses som hunde-patruljevogn hos det danske politi - kom på markedet tilbage i 2016 og til trods for, at den ikke har været på markedet så mange år, så er det alligevel muligt at finde et pænt udvalg af brugte Volvo V90. Sikkerheden og kørekomforten er i top - og du finder også Volvo V90 med automatgear blandt de modeller, som vi har til salg hos Bjarne Nielsen. 

Relaterede links