Danmarks billigste firhjulstrækker. Vi har 1 brugte Dacia Duster til salg

Dacia Duster er en bil, der genererer masser af fans - ikke mindst i Danmark, hvor rigtig mange kunder er ekstremt tilfredse med deres køretøj. Modellen har eksisteret siden 2010, men gjorde først sin entre på det danske marked i 2014, da den danske Renault-importør valgte at bringe Dacia-mærket tilbage til Danmark efter næsten 30 års fravær.

Den nuværende Dacia Duster, som betegnes som anden generation, blev introduceret i efteråret 2017. Bilen er en kompakt crossover-SUV, der i udgangspunktet har forhjulstræk. Modellen fås dog også med træk på alle fire hjul, og Dacia Duster er blevet markedsført som Danmarks billigste firhjulstrækker.

1 BILER
Viser nu 1 af 1 biler

Brugt Dacia Duster hos Bjarne Nielsen?

Leder du efter en brugt Dacia Duster, så kan du med stor sandsynlighed finde den hos Bjarne Nielsen. Klik blandt de forskellige søgeresultater herover, hvor du finder mange fine brugte Dacia Duster. Hos Bjarne Nielsen har vi mere end 30 års erfaring som bilforhandler, og i de senere år har vi også forhandlet Dacias forskellige modeller.

Vi har et stort udvalg af brugte Dacia Duster, som er en af de helt store salgssucces'er fra Renault/Nissan-ejede Dacia. Modellen findes i en række forskellige udgaver med diverse motorstørrelser og udstyrsniveauer - og du kan få en Dacia Duster med træk på to eller fire hjul.

Den kritikerroste Dacia Duster blev introduceret i 2010 som et stærkt bud i den voksende klasse af SUV-modeller. Slægtskabet med Renault - og Nissan - fornægter sig ikke, og på flere markeder hedder modellen eksempelvis Renault Duster eller Nissan Terrano.

Den er bygget på samme platform som Dacia Logan - og Dacia Duster er i særklasse den bedst sælgende model på Dacia-programmet. En brugt Dacia Duster er lig med masser af køreglæde, kvalitet og funktion. Kort sagt værdi for pengene.

Så er du på udkig efte en brugt Dacia Duster, så kan du roligt holde op med at lede. Kig i stedet inden for hos din nærmeste Bjarne Nielsen Dacia-forretning.

Som et af Danmarks største bilhuse finder du et bredt i udvalg i næsten alle bilmærker. Lige fra Honda og Hyundai over Mercedes-Benz og Mitsubishi til Seat og Suzuki.

Men især modeller fra vore "egne mærker" i Bjarne Nielsen-koncernen har vi naturligvis et stort udvalg i. Vi forhandler Ford, Renault, Dacia, KIA, Mazda og Volvo i vores ti bilhuse.

Dacia Duster - stor succes på fire hjul

Hos os finder du brugte Dacia i alle prisklasser. Fra de billige brugte Dacia-udgaver som eksempelvis Dacia Logan til de dyrere varianter af Dacia Duster med firhjulstræk. Uanset hvilken bil du køber, kan du være sikker på at få en bil i god stand.

Vores biler bliver tjekket grundigt igennem inden de kommer til salg. Hver eneste bil gennemgår en omfattende klargøringsproces, hvor vi sørger for at udbedre akutte fejl og mangler, så du kan være godt kørende i mange år frem.

Fair priser på brugte Dacia Duster

Alle vores priser på brugte Dacia Duster er automatisk vurderet af AutoUncle. Vi har intet at skjule og du kan selvfølgelig se vurderingen her på siden. Langt de fleste af vores priser er ”fair” - det er ensbetydende med, at du gør en god handel, og at vi holder vores forretning kørende.

Vi tror nemlig på købmandskab, og at det, der er en fair handel for begge parter, får dig til at kontakte os næste gang, du skal købe brugt bil eller du skal have din bil serviceret på et af vores værksteder.

Er du i tvivl, så læs nogle af vores anmeldelser på Trustpilot. Også der er vi blandt de bedste bilforhandlere i Danmark.

Køb brugt Dacia Duster hos Bjarne Nielsen

Hos Bjarne Nielsen får du altid brugte Dacia Duster i topkvalitet til en fair markedspris. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering samt billån til yderst konkurrencedygtige priser.

Samtidig får du altid en fair pris på forsikring og en god pris for din brugte bil. Kig ind og se det store udvalg.

Relaterede links