Se alle vores 0 nyere brugte Renault Kadjar her

Renault Kadjar hører til blandt de bedst sælgende og mest roste modeller fra den franske bilfabrikant. Kadjar er - grundet sin status som stor og rummelig crossover- og SUV med stor indstigningshøjde - blevet ganske populær siden introduktionen i 2015. I 2018 fik modellen et markant facelift med væsentligt opdateret interiør og teknologi. I 2022 indstillede Renault produktionen af Kadjar, der blev erstattet af Austral.

Hos Bjarne Nielsen har vi et udvalg af brugte Renault Kadjar, og du finder dem alle her på siden. Her er der også brugte modeller, der står i Bilernes Hus i Silkeborg, fordi vi er i samme bilkoncern, Nielsen Car Group. Vi er autoriseret Renault-forhandler, og vi har derfor et stort kendskab til mærket, ligesom vi er autoriseret værksted, så vi kan servicere og reparere din bil efter alle forskrifter.

Har du brug for finansiering, forsikring eller serviceaftale, hjælper vi også med det, når du køber en brugt bil hos os. Vi gennemgår desuden bilen grundigt, inden du får den, og eventuelle fejl og mangler er udbedret, så du er sikker på at få en bil, der har mange kilometer i sig endnu.

  Viser nu 0 af 0 biler

  På udkig efter en brugt Renault Kadjar?

  Leder du efter en brugt Renault Kadjar - så er det her hos Bjarne Nielsen, at du kan finde den. Klik blandt de forskellige søgeresultater herover, hvor du finder mange fine brugte Renault Kadjar fra den absolut øverste hylde. Hos Bjarne Nielsen har vi mere end 30 års erfaring som bilforhandler, og i mange år har vi været autoriseret Renault-forhandler flere steder i Danmark.

  Vi har et stort udvalg af brugte Renault Kadjar, som er Renaults søsterbil til Nissan Qashqai, er blevet et stort hit.

  Som et af Danmarks største bilhuse finder du et bredt i udvalg i næsten alle bilmærker. Lige fra Honda og Hyundai over Mercedes-Benz og Mitsubishi til Seat og Suzuki.

  Men især modeller fra vore "egne mærker" i Bjarne Nielsen-koncernen har vi naturligvis et stort udvalg i. Vi forhandler Ford, Renault, Dacia, KIA, Mazda og Volvo i vores ti bilhuse.

  Renault Kadjar - stærk bil med god plads

  Hos os finder du brugte Renault-modeller i alle størrelser og prisklasser. Og udvalget af Renault Kadjar er sædvanligvis også stort.

  Er du på udkig efter en gedigen bil i klassen for de lidt større SUV-modeller, så tag et kig på Renault Kadjar. Du får en sporty bil, som er let at håndtere - og nem at rykke rundt på.

  Vores biler bliver tjekket grundigt igennem inden de kommer til salg. Hver eneste bil gennemgår en omfattende klargøringsproces, hvor vi sørger for at udbedre akutte fejl og mangler, så du kan være godt kørende i mange år frem.

  Fair priser på en brugt Renault Kadjar

  Alle vores priser på brugte Renault-modeller er automatisk vurderet af AutoUncle. Vi har intet at skjule og du kan selvfølgelig se vurderingen her på siden. Langt de fleste af vores priser er ”fair” - det er ensbetydende med, at du gør en god handel, og at vi holder vores forretning kørende.

  Vi tror nemlig på købmandskab, og at det der er en fair handel for begge parter, gør at du også kontakter os næste gang du skal købe brugt bil eller du skal have bilen på værksted.

  Er du i tvivl, så læs nogle af vores anmeldelser på Trustpilot. Også der er vi blandt de bedste bilforhandlere i Danmark.

  Køb brugt Renault hos Bjarne Nielsen

  Hos Bjarne Nielsen får du altid brugte Renault-biler i den bedste ende af skalaen - og i absolut topkvalitet til en fair markedspris. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser.

  Samtidig får du altid en fair pris på forsikring og en god pris for din brugte bil. Kig ind og se det store udvalg.

  Relaterede links