Køb en af de 1 nyere brugte DS, som vi har til salg

Slægtskabet med Citroën er ikke til at komme uden om - og det er DS-mærket bestemt heller ikke ude på. Mærket udspringer således fra den klassiske franske bilproducent, og blev grundlagt som et brand-i-brandet tilbage i 2009. DS-navnet refererer til den legendariske Citroën-model af samme navn, der rullede fra 1955 til 1970.

I 2015 blev DS "sit eget" mærke på samme måde, som man kender det med eksempelvis Toyota og Lexus. DS markedsføres som et selvstændigt mærke, men bliver i høj grad fortsat forhandlet - i det mindste i Danmark - for en række Citroën-forhandlere.

I dag er mærkerne splittet op i rene Citroën-modeller og rene DS-modeller. DS bliver ofte betragtet som en forkortelse for "different spirit" eller "distingtive series" - men har altså rod i Citroën DS-køretøjet. 

DS og Citroën er en del af Groupe PSA - og forhistorien er, at Peugeot i 1974 løbende overtog Citroën, der var nødlidende. Det blev startskuddet til et stort konglomerat, der siden kom til også at rumme Opel og Vauxhall. I 2021 fusionerede Groupe PSA med italienske FCA Group, der blandt andet rummer Fiat og Jeep - og resultatet blev koncernen Stellantis.

Som følge af fusionen driver Stellantis hele fjorten bilmærker, heraf fem fra Groupe PSA (Citroën, DS Automobiles, Opel, Peugeot og Vauxhall) og ni fra FCA (Abarth, Alfa Romeo, Chrysler, Dodge, Fiat, Jeep, Lancia, Maserati og Ram). Årligt sælger Stellantis-koncernen over 7 millioner biler og antages at være verdens fjerdestørste bilproducent efter Toyota Motor, Volkswagen Group og Renault/Nissan.

1 BILER
Viser nu 1 af 1 biler

Din nyere brugte DS kan du med fordel købe hos Bjarne Nielsen

DS er populære familiebiler i alle størrelser. Hos Bjarne Nielsen finder du et stort udvalg af nyere brugte DS-personbiler og varebiler. Citröen er biler i mellemklassen til fornuftige priser. Mange vælger DS fordi man får rigtigt meget bil for pengene, og fordi de ser godt ud.

Det er fransk design og skabt til at se godt ud. Særligt de lækre Citröen DS modeller byder på design i særklasse. Som et af Danmarks største bilhuse finder du et bredt i udvalg af brugte biler i næsten alle bilmærker.

Hos os kan du finde mange årgange af DS: 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024

Hos os finder du brugte DS-modeller i alle størrelser og prisklasser. Når vi sætter en brugt bil til salg, sørger vi for at tjekke den grundigt igennem. Hver bil gennemgår en omfattende klargøring hvor vi sørger for at udbedre akutte fejl og mangler så du kan være godt kørende i mange år frem.

Vi har fair priser på DS med benzin, diesel, hybrid og plug-in hybrid

Alle vores priser på brugte DS er automatisk vurderet af en uvildig samarbejdspartner. Der er ingen grund til at skjule noget, og du kan altid se vurderingen sammen med prisen på den konkrete model. De fleste af vores priser bliver vurderet som ”fair” – det vil med andre sige, at du gør en god handel, og at vi samtidig holder vores forretning kørende. 

Hvorfor købe nyere brugt DS hos Bjarne Nielsen?

Hos Bjarne Nielsen får du altid brugte DS i topkvalitet til en helt igennem fair markedspris. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser. Samtidig får du altid en fair pris på forsikring og en god pris for din brugte bil. Kig ind og se udvalget i det nærmeste Bjarne Nielsen-bilhus - eller klik videre på sitet og se de brugte DS-biler - eller nogle af de mange andre brugte bilmodeller.

Relaterede links