Vil du købe en af de 3 nyere brugte Volkswagen Passat, som vi har til salg?

En Volkswagen Passat er nok en af de mest klassisk smukke biler, som Volkswagen-koncernen står bag - og på enhver måde en langtidsholdbar en af slagsen. Volkswagen Passat blev sendt på gaden første gang tilbage i 1973, og er siden også blevet både sælgerens, firmabilistens og ikke mindst den pladskrævende families foretrukne stationcar.

Det er heller ikke tilfældigt, at det netop er Volkswagen Passat, som det danske politi har kastet sin kærlighed over. I løbet af den seneste halve snes år er netop denne model blevet ordensmagtens foretrukne, og politiet har endvidere taget Volkswagen Touran og Volkswagen Caravelle ind i korpset.

Volkswagen Passat har adskillige gange været blandt kandidaterne til at blive kåret som Årets Bil i Danmark, men har endnu til gode at køre med førstepladsen i den kåring. Til gengæld blev Volkswagen Passat stemt ind som Car of the Year 2015, hvilket var første gang for Volkswagen Passat og samlet set fjerde gang for bilmærket. Kåringen er foregået siden 1964.

Der kører samlet set godt 43.000 Volkswagen Passat rund på de danske veje, hvilket gør modellen til en af de mest populære i sin klasse. Og det er næppe heller nogen stor overraskelse, at Volkswagen Passat er en yderst populær model på det danske marked for nyere brugte biler.

Nyere brugte biler har altid været en foretrukken måde at handle biler på, da du kan få en bil i høj kvalitet, der fungerer fuldstændig som ny, til en billigere pris. Hvis du står og skal have byttet dit køretøj ud med et nyt, så bør du seriøst overveje at købe en Volkswagen Passat brugt hos Bjarne Nielsen. Så kan du nemlig spare dig selv for en masse penge og samtidig få et lækkert køretøj i god kvalitet.

3 BILER
Viser nu 3 af 3 biler

Køb din nyere brugte Volkswagen Passat hos Bjarne Nielsen

En brugt Volkswagen Passat er en sikker vinder både hos familien eller sælgeren. Og med den erfaring og viden, som vi har hos Bjarne Nielsen, så er det helt oplagt, at du køber din nye brugte Volkswagen Passat hos os.

Der er på enhver måde tale om en yderst rummelig bil - oftest solgt som stationcar - med plads til både den store familie og ferieoppakningen. Samtidig kører Volkswagen Passat som en drøm og er trods sin størrelse nem at manøvrere i byen. Den er en af de mest foretrukne firmabiler og du får en bil i høj kvalitet på alle områder. Brugte Volkswagen Passat er ligeledes i høj kurs og rigt repræsenteret på brugtmarkedet.

Find de nyere årgange af Volkswagen Passat: 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024

Det er ikke kun politiet, der kører Volkswagen Passat i hobetal. Det gør danskerne også generelt, og der kører langt over 40.000 eksemplarer af den store "folkevogn" rundt i Danmark. Det betyder også, at der er et stort udbud af nyere brugte Volkswagen Passat, og hos Bjarne Nielsen har vi typisk et stort udvalg fra de seneste årgange.

Ofte kan du således finde Volkswagen Passat 2016, Volkswagen Passat 2017, Volkswagen Passat 2018, Volkswagen Passat 2019 og Volkswagen Passat 2020 i vores ti bilhuse. For ikke at tale om Volkswagen Passat 2021. Og har vi ikke den eksakte model, som du drømmer om, så er der stor chance for, at du kan finde den på tværs af vores moderkoncern, som hedder Nielsen Car Group. Her er også Bilernes Hus en del af koncernen, og her har vi autoriseret service af Volkswagen.

Vores priser på Volkswagen Passat med benzin, diesel eller hybrid er helt fair

Priserne nyere brugte Volkswagen Passat-modeller bliver i vores koncern automatisk vurderet af en uafhængig samarbejdspartner, som giver sit besyv med, og vurdere om prisen på en konkret brugt bilmodel er fair, lidt for billig eller lidt til den høje side.

Vi tror nemlig på begrebet fair priser, og vi tror på, at god og ordentlig købmandskab er en forudsætning for en langvarig og ordentlig relation mellem dig som kunde og os som forhandler. På den ene side skal du gøre en god handel, og på den anden side holder vi vores forretning kørende. Det er vigtigt for os, at du - når du har købt din nye brugte Volkswagen - husker os som det foretrukne sted at handle og få serviceret din bil fremover.

Hvorfor købe ny brugt Volkswagen Passat hos Bjarne Nielsen?

Volkswagen Passat er en yderst populær bilmodel på det danske marked for nyere brugte biler. Så hvis du står og skal have byttet din nuværende model ud med en ny, så bør du overveje at købe en nyere brugt Volkswagen Passat hos os. Så kan du spare dig selv for en masse penge og samtidig få et lækkert køretøj i god kvalitet.

Volkswagen er kendt for at lave biler af virkelig høj kvalitet, og det fornægter sig bestemt heller ikke i forhold til Volkswagen Passat. Den har blandt andet leveret platform til fabrikkens største luksussatsning: Volkswagen Phaeton. Volkswagen Passat er lig med høj kvalitet og kilometervis af køreglæde - og i en nyere brugt Volkswagen Passat får man masser af stabilitet, tilfredshed og bevægelsesfrihed.

Relaterede links