Ny brugt Hyundai? Lige nu har vi 29 til salg

Hyundai til skarpe priser og i et stort udvalg? Hos os får du bilhandel uden bøvl. Gør som mere end 10.000 andre bilister hvert år, og køb din næste bil hos os. Hyundai har altid fyldt meget i Bjarne Nielsens bilhuse, og vi har et stort udvalg i nyere brugte Hyundai.

Hos os kan du være sikker på en problemfri bilhandel og fair priser på såvel din bil som din byttebil. Vi sørger naturligvis for at rådgive dig grundigt undervejs, og at du er godt kørende i din nye Hyundai. 

Hyundai er en af de nyere spillere på markedet, på trods af, at mærket har været repræsenteret i Danmark siden 1992.

Men ikke mindst i løbet af de senere år er der kommet langt flere potentielle firmabiler fra det koreanske mærke, der blev grundlagt i 1967 i Sydkorea.

På hjemmebanen opererer Hyundai sammen med KIA i Hyundai Motor Company - og koncernen er således den fjerdestørste bilproducent i verden. I Danmark hører Hyundai også til blandt de 12 største bilmærker - og det er især på grund af modeller som Hyundai i20, i30 og i40.

Sidstnævnte Hyundai i40, der tidligere hed Hyundai Sonata, har gennem det seneste årti været en oplagt firmabil - men også modellen i c-segmentet, Hyundai i30, er efterhånden blevet eftertragtet som firmabil.

Hyundai har - sammen med japanske Toyota - været blandt de første til at introducere brint- og eldrevne hybridbiler.

29 BILER
Viser nu 21 af 29 biler
Vis flere biler

Få flere fordele: Køb din nye brugte Hyundai i hos Bjarne Nielsen

Hyundai har i mange år været et populært bilmærke i Danmark - og har mere eller mindre konstant været på top ti-listerne over de bedst sælgende brands. Hos Bjarne Nielsen har vi et stort udvalg af bedre brugte personbiler fra Hyundai. Det sydkoreanske bilmærke er lig med kvalitetsbiler i den gode ende af skalaen - til ganske skarpe priser, når man tager i betragtning, hvor meget værdi man får for pengene.

Mange vælger også Hyundai, fordi mærket har en af de absolut bedste garantiordninger. Med fem års fabriksgaranti uden kilometerbegrænsning betyder det nemlig, at såfremt den brugte model er yngre end fem år, så gælder garantien fortsat. Som en af Danmarks største bilkoncerner finder du et bredt i udvalg af brugte biler i næsten alle bilmærker.

Vi har alle de gode årgange med Hyundai: 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024

Du finder nyere brugte Hyundai-modeller i alle størrelser og prisklasser. Uanset hvilken brugt Hyundai du køber - fra Hyundai i10 over Hyundai i40 til Hyundai Tucson - så kan du være sikker på at få en bil i god stand. Du finder typisk også Hyundai-modeller fra flere forskellige årgange - for eksempel Hyundai 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024.

Når vi sætter en brugt bil til salg, sørger vi for at tjekke den grundigt igennem. Hver bil gennemgår en omfattende klargøring hvor vi sørger for at udbedre akutte fejl og mangler så du kan være godt kørende i mange år frem. Så er du på udkig efter en bil, som du kan stole på i mange år, så bør du se nærmere på de brugte Hyundai-modeller, som du finder hos os. Her får du både den rummelige SUV, den sportslige hatchback eller den fine familiebil. Hyundai breder sig over mange segmenter - så kig løs og kontakt os for en prøvetur.

Vi har fuldstændig fair priser på Hyundai med benzin, diesel, hybrid, plug-in hybrid og som elbil

Er du på jagt efter en ny brugt Hyundai, så skal du være klar over, at vi her hos Bjarne Nielsen har Hyundai med benzin, diesel, hybrid og plug-in hybrid som drivkraft, lige som vi naturligvis typisk også har de nyeste elbiler som Hyundai Ioniq og Hyundai Ioniq 5.

Vi har ikke noget at skjule, og derfor har vi en uvildig samarbejdspartner inde over alle vores brugte bil, i forhold til at give en vurdering af priserne. Langt de fleste af vores priser er ”fair” – det betyder, at du gør en god handel, og vi holder vores forretning kørende. Kig eventuelt forbi Trustpilot, hvor du kan se vores anmeldelser - her er vi blandt de bedste bilforhandlere i Danmark.

Nyere brugt Hyundai? Den skal du købe hos Bjarne Nielsen

Her i Bjarne Nielsens ti bilhuse får du altid nyere brugte Hyundai i topkvalitet til en fuldstændig fair markedspris. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende - og det har vi gjort med fornuftig finansiering samt billån til skarpe priser.

Samtidig får du altid mulighed for at hive de bedste forsikrings-pakker ned fra hylden, samtidig med, at vi sikrer dig en god pris for din brugte bil, såfremt du ønsker at lade den indgå i en eventuel handel. Kig ind til os i det nærmeste Bjarne Nielsen-bilhus og se vores store udvalg.

Relaterede links