Se alle vores 2 nyere brugte MINI Cooper her

MINI Cooper er en ikonisk bil, der er en fortolkning af Morris Mini. Den blev lanceret i 2001, og den er skabt til bykørsel. Med et lavt tyngdepunkt og kompakt størrelse kommer den nemt omkring på vejene, og den fås både som 3- og 5-dørs, ligesom den også er kommet i en fuldelektriske udgave.

Hos Bjarne Nielsen har vi et bredt udvalg af brugte MINI Cooper, og vi hjælper dig gerne med at finde den helt rette bil. Som en del af Nielsen Car Group har vi også adgang til biler fra Bilernes Hus, og dem kan du derfor også finde her på siden.

Vi klarer også gerne finansiering, serviceaftale og forsikring, hvis du har brug for det. Når vi klargør bilen, gennemgår vi den grundigt, så du kan være helt sikker på, at der stadig er mange kilometer tilbage i din nye, brugte bil.

2 BILER
Viser nu 2 af 2 biler

Legendariske MINI Cooper

Baseret på den legendariske og ikoniske Morris Mini blev den nye generation af MINI blev lanceret i 2001. Her kom MINI Cooper på markedet, og den har genskabt den dynamiske silhuet og elliptiske forlygter, som man kender fra den originale Mini.

Spækket med udstyr, kompakte dimensioner og ideel til bykørsel. Den har et lavt tyngdepunkt, som giver en gokart-følelse, og der er lagt op til masser af køreglæde i denne ikoniske model. Stilfuld, praktisk og helt sin egen.

3- eller 5-dørs MINI Cooper

MINI Cooper er en hatchback, og den fås som enten 3-dørs eller 5-dørs. 3-dørs-udgaven er den, der minder mest om den originale Morris Mini, mens 5-dørs-udgaven, der blev lanceret i 2014, giver dig ekstra plads.

Det er både i kabinen, på bagsædet og i bagagerummet, at 5-dørs-udgaven har mere plads, ligesom det også er nemmere at komme ind på bagsædet i den. Men har du ikke brug for pladsen, er 3-dørs-udgaven et virkelig godt valg. Den er mere kompakt og dermed nemmere at komme rundt med i byen.

Benzindrevet eller fuldelektrisk – begge med automatgear

MINI Cooper fås med benzinmotor, og den findes i flere versioner, afhængig af hvor mange hestekræfter du ønsker. MINI Cooper S er sportsversionen med fleste hestekræfter, og den kendes desuden på et lille S-logo på bilen.

I 2020 blev den også lanceret i en fuldelektrisk udgave i form af MINI Cooper SE, som kører op til 234 km på en opladning. Batteriet er placeret under gulvet, og det giver den et ekstra lavt tyngdepunkt, som forbedrer stabilitet og håndtering og gør det sjovere at tage hvert sving. Opladning op til 80% tager blot 35 minutter. Til begge motorer er der automatgear.

Experience, Maximise og Piano Black Exterior

Der er godt med udstyr i MINI Cooper, som fås med blandt andet udstyrsniveauerne Essential, Experience og Maximise. Desuden er det muligt at tilvælge et Piano Black Exterior på nye modeller, som er med til at fremhæve MINIs atletiske præstationer.

På hver brugt bils side er det beskrevet, hvilket udstyr der er i den. Du kan trykke ind på hver bil og se, om netop den model har det udstyr, som du drømmer om.

MINI Cooper fra årgang 2018-2024

Det er mere end 20 år siden, at den nye MINI Cooper blev lanceret, og den findes derfor brugt i mange forskellige årgange. Hos Bjarne Nielsen har vi som udgangspunkt brugte biler, der er op til seks år gamle. Det vil sige, at du kan finde MINI Cooper fra årgangene 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og så småt også 2024.

Bilen fik en omfattende opdatering i designet i 2021, og det har givet bilen et mere rent udtryk, og du vil derfor kunne se forskel på brugte modeller før og efter 2021.

Køb brugt MINI Cooper hos Bjarne Nielsen

Skal MINI Cooper være din nye, brugte bil? Så kan du købe hos Bjarne Nielsen. Her på siden kan du se vores udvalg af brugte modeller af den populære bil, og du kan nemt overskue, hvordan vi har prissat bilerne. Vi har nemlig en uafhængig samarbejdspartner, der vurderer vores priser, så du i oversigten kan se, hvordan priserne er i forhold til markedet.

Er der en model, du gerne vil købe, så kan du gøre det direkte igennem vores hjemmeside. Her kan du vælge finansiering, ligesom vi også gerne giver et tilbud på din nuværende bil, hvis den skal indgå i handlen. Læs mere om køb på hjemmesiden her eller besøg din nærmeste Bjarne Nielsen.

Relaterede links