Opel til skarpe priser? Vælg en af de 10 brugte, som vi har til salg

Vil du også købe en Opel til en skarp pris - og vælge blandt de mange Opel-biler i vores store udvalg? Hos os får du bilhandel uden bøvl, så gør som mere end 10.000 andre hvert eneste år, og køb din næste bil hos os. Opel har i mange år været en integreret del af udvalget af nyere brugte biler hos os, og vi har altid mange Opel-modeller på lager. Så kør en tur ind forbi os i Bilernes Hus i Silkeborg. Vi sørger naturligvis for at rådgive dig grundigt undervejs, og at du er godt kørende i din nye bil. Hos os kan du være sikker på en problemfri bilhandel og fair priser på såvel din bil som din byttebil.

Opel har helt siden 1950'erne været en af de førende bilmærker på det danske marked. Dengang hed modellerne Opel Kaptajn, Opel Admiral og Opel Rekord. I dag hedder modellerne blandt andet Opel Karl, Opel Astra og Opel Insignia. Det tyske bilmærke blev grundlagt helt tilbage i 1862, hvor der i første omgang var fokus på produktion af symaskiner. Senere gik man over til motorcykler og fra kort før 1900-tallet begyndte Opel at producere biler og lastbiler.

I 1929 blev en del af det oprindelige firma solgt til amerikanske General Motors (GM) på grund af en dyr arvesag - og to år senere overtog GM hele Opel-koncernen. Det amerikanske moderselskab, der i mange år været verdens største bilproducent, bevarede ejerskabet helt til 2017, hvor Opel blev solgt til franske PSA, der i forvejen ejer Peugeot-, Citroën- og DS-mærkerne. I 2021 fusionerede FCA med franske Groupe PSA, der blandt andet rummer Peugeot, Opel og Citroën, til et samlet selskab, der hedder Stellantis.

Som følge af fusionen driver Stellantis hele fjorten bilmærker, heraf fem fra PSA Group (Citroën, DS Automobiles, Opel, Peugeot og Vauxhall) og ni fra FCA (Abarth, Alfa Romeo, Chrysler, Dodge, Fiat, Jeep, Lancia, Maserati og Ram).

Stellantis sælger årligt mere end 7 millioner biler og antages at være verdens fjerdestørste bilproducent efter Toyota Motor, Volkswagen Group og Renault/Nissan. I Danmark har Opel været blandt de store mærker i adskillige årtier - og modeller som Opel Kadett, Opel Vectra og Opel Astra har været blandt de bedst sælgende i sine klasser. Opel har mange gange hentet titlen som henholdsvis Årets Bil i Danmark og International Car of the Year - senest i 2016, hvor man med Opel Astra gjorde rent bord i begge kåringer.

10 BILER
Viser nu 10 af 10 biler

Der er masser af fordele: Køb din nye brugte Opel hos Bjarne Nielsen

Et af de mest legendariske bilmærker er tyske Opel, som i virkeligheden var amerikansk-ejet gennem adskillige år, da General Motors stod i spidsen for Rüsselsheim-producenten. I dag står Stellantis-koncernen, der er fransk-italiensk, for ejerskabt, men Opel er fortsat sin egen. Mærket har i generationer været blandt de mest populære i Danmark.

Opel er ensbetydende med gedigne biler i den bedre ende af mellemklassen. Du får stadigvæk masser af bil til fine priser, ikke mindst når man tager i betragtning, hvor meget værdi man får for pengene. Mange vælger Audi, fordi mærket netop er indbegrebet af kvalitet og komfort. Som en af Danmarks største bilkoncerner finder du et bredt i udvalg af brugte biler i næsten alle bilmærker.

Ny brugt Opel i klassisk høj kvalitet? Så skal du køre en tur ind til Bjarne Nielsen

I Bjarne Nielsens landsdækkende net af bilforretninger finder du et udvalg af nyere brugte Opel-modeller i alle størrelser og prisklasser. Uanset hvilken brugt Opel du køber, så kan du være sikker på at få en bil i god stand. Når vi sætter en brugt bil til salg, så sørger vi for at tjekke den grundigt igennem. Hver bil gennemgår en omfattende klargøring, hvor eventuelle akutte fejl udbedres, så du kan være godt kørende i din Opel i forhåbentlig mange år fremover.

Er du på udkig efter en bil, der uproblematisk "æder" den ene kilometer asfalt efter den anden, så bør du se nærmere udvalget af Opel-modeller. Her finder du både minibilen, SUV'en og den store firmabil, som gør arbejdsdagen til en leg. Opel spreder sig over mange segmenter - så tag et indgående kig på de mange brugte modeller og kontakt os for en prøvetur.

Der er gennemsigtighed på prisen på en nyere brugt Opel

Skal det være Opel Corsa, Opel Mokka eller Opel Insignia? Uanset hvilken model, du vælger, så er alle vores priser på brugte Opel-modeller helt automatisk vurderet af vores samarbejdspartner. Vi har intet at skjule og du kan selvfølgelig se vurderingen her på siden. Langt de fleste af vores priser er helt og aldeles fair - og det betyder, at du gør en god handel, og vi holder vores forretning kørende.

Vi tror nemlig på ordentlighed og godt købmandskab, og at det, der er en fair handel for begge parter, kan være afgørende for, om det også er Bjarne Nielsen du kontakter næste gang, hvor du har et behov for at komme på værksted eller handle bil. Er du i tvivl så læs nogle af vores anmeldelser på Trustpilot, hvor vi rangerer blandt de bedste bilforhandlere i Danmark.

Vi har alle de gode årgange med Opel: 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024

Hos Bjarne Nielsen får du altid brugte Opel-modeller i topkvalitet til en fair markedspris. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser. Samtidig får du altid en fair pris på forsikring og en god pris for din brugte bil.

Kig ind i det nærmeste Bjarne Nielsen-bilhus og se det store udvalg. Så kvitterer vi med en prøvetur, hvis du finder noget, som du kan lide.

Relaterede links