Kraftfuld pickup? Se vores 6 nyere brugte Ford Ranger her

Ford Ranger er en brølstræk pickup, som klarer alle opgaver i alle terræn. Det er den perfekte arbejdsmakker, uanset hvor turen går hen, og det rummelige lad har plads til alle arbejdsredskaber. Fås som Single Cab, Rap Cab og Double Cab. Det er i øjeblikket fjerde generation af modellen, som udkom i 2022.

Hos Bjarne Nielsen finder du et udvalg af brugte Ranger. Vi er Danmarks største Ford-forhandler og har mere end 30 års erfaring med mærket. Vi kan derfor hjælpe dig med alle spørgsmål, du måtte have. Vi er desuden en del af Nielsen Car Group, der også ejer Bilernes Hus, og derfor finder du også modeller fra dem på denne side.

Finansiering, serviceaftale og forsikring hjælper vi gerne med, når du køber en brugt bil hos os. Skal bilen bruges til erhverv, tilbyder vi også erhvervsleasing. Kontakt os hos Bjarne Nielsen for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

6 BILER
Viser nu 6 af 6 biler

Ford Ranger er en arbejdshest

Tunge opgaver og svært terræn bliver nemt klaret med en Ford Ranger. Den klassiske pickup er designet til at kunne klare det hele, og du får virkelig en fantastisk stærk bil. Kabinen er rummelig og komfortabel, og på ladet kan du have værktøj, materialer og hvad du ellers har brug for at have med.

Bilen er ideel til det hårde arbejde, og den klarer grus- og markveje så let som ingenting, takket være firehjulstrækket. Den ideelle arbejdsmakker til både landmanden, håndværkeren eller hvor du har brug for styrke og off road-kørsel.

Udstyrsvarianter WildTrak, Raptor og XL

Der er masser af udstyr i en Ford Ranger, og den fås i forskellige varianter med navne som WildTrak og XL, ligesom der også er Raptor, som er en ekstra vild udgave. Raptor har en fantastisk støddæmpning og er virkelig ideel til off road-kørsel, og designmæssigt skiller den sig ud fra de øvrige varianter.

Du kan på hver model læse mere om udstyr og varianten, så du får den rette bil til dit behov. Har du brug for anhængertræk, kan det altid eftermonteres. En stor fordel ved Rangeren er, at den trækker helt op til 3500 kg.

Kraftfulde dieselmotorer med masser af hestekræfter

Ford Ranger er en stor bil, der kan klare det meste, og det skyldes også, at den fås med nogle kraftfulde dieselmotorer. Det er Fords avancerede 2,0 liters EcoBlue-dieselmotorer, der findes til bilen, og de er pålidelige og effektive motorer med masser af hestekræfter.

Du kan på hver bilmodels side læse mere om motoren, men du kan være helt sikker på, at den nok skal opfylde dine krav. Prøvekør gerne bilen og mærk, om motoren har den rette størrelse.

Brugte Ranger fra årgang 2018-2024

Hos Bjarne Nielsen sælger vi som udgangspunkt brugt biler, der er op til seks år gamle. Der kan være undtagelser, for eksempel hvis bilen ikke har kørt så langt, eller er en særlig model. Du vil derfor kunne finde brugte Ranger fra årgang 2018, 2019, 2020, 2021, 2022 og fra årgang 2023 vil der være en ny model. Så årgang 2023 og 2024 er en anden udgave.

Ved at købe brugt tager man lige toppen af nyprisen, og det er selvfølgelig en stor fordel. En anden fordel er, at man kan få bilen med det samme. Vi kan levere din nye, brugte bil indenfor en uge, så du hurtigt er godt kørende igen.

Køb din brugte Ford Ranger hos Bjarne Nielsen

Når du skal have Ford, er det hos Bjarne Nielsen – også når det er en brugt udgave. Vi har samlet vores udvalg af brugte Ranger er på siden, og en uafhængig samarbejdspartner vurderer priserne i forhold til markedet, og dermed er det nemt at overskue, hvordan vores priser er i forhold til andre steder.

Vi gennemgår bilen grundigt under klargøring, så eventuelle fejl og mangler udbedres, inden du får bilen. Skal den bruges til erhverv, kan du lease den gennem os. Vi tilbyder attraktiv erhvervsleasing gennem vores leasingselskab LEASING DK. Kontakt os eller besøg din nærmeste Bjarne Nielsen for at høre mere.

Relaterede links