Se alle vores 0 nyere brugte Peugeot 5008 her

Skal du have en stor og rummelig bil, så se nærmere på Peugeot 5008. Det er den største SUV i Peugeots modelprogram, og her får du hele 7 sæder, og der er dermed plads til den store familie i denne bil. Modellen blev lanceret i 2009, hvor den blev betegnet som en mellemstørrelse MPV, men det blev ændret, da anden generation kom på markedet i 2017. Her blev det i stedet betegnet som en crossover SUV. Det ændrer dog ikke ved, at du med Peugeot 5008 får masser af plads og en lækker kabine med moderne teknologi og sikkerhed.

Hos Bjarne Nielsen har vi et udvalg af brugte Peugeot 5008, og vi har samlet modellerne på denne side. Vi er en del af Nielsen Car Group, som også ejer Bilernes Hus, og derfor vises der også modeller derfra. Vi har mere end 30 års erfaring som bilforhandler, og dermed kan vi svare på alle de spørgsmål, du måtte have. Vi hjælper dig også gerne med at finde den helt rette model.

Når du handler bil hos os, kan vi også hjælpe med finansiering, serviceaftale og forsikring, så der er styr på alt det omkring bilen. Og du kan være ganske rolig ved at købe en brugt bil hos Bjarne Nielsen. Vi sælger hvert år 10.000 biler, og når vi klargør bilen, gennemgår vi den grundigt, og hvis der er fejl og mangler, så udbedres de, inden du får bilen. Du kan derfor være sikker på, der er mange kilometer tilbage i bilen, selvom den er brugt.

  Viser nu 0 af 0 biler

  Peugeot 5008 med 7 sæder

  Peugeot 5008 er den største personbil i Peugeots modelprogram, og den ligger størrelsesmæssigt lige over 3008. Her er der plads til 7 personer, og det gør det muligt for selv storfamilien at få plads nok. Modellen blev lanceret i 2009, hvor den oprindeligt var klassificeret som en mellemstørrelse MPV. Det blev dog ændret, da anden generation kom på markedet.

  Anden generation blev lanceret i 2017, hvor den nu er crossover SUV. Den har desuden fået et facelift i 2020. Udover at have masser af plads til hele familien, så udmærker Peugeot 5008 sig også ved at være veludstyret med moderne teknologi og sikkerhed.

  Rummeligt bagagerum og atletisk design

  Udover de 7 sæder i bilen, så har Peugeot 5008 også et rummeligt bagagerum. Både når alle 7 sæder er i brug, kan der være plads til familiens oppakning, og særligt når alle sæder lægges ned, vil man opleve, at der kan være selv de længste genstande. Er pladsen stadig for trang, kan der lægges tagbøjler på bilen, ligesom der kan monteres anhængertræk.

  Designmæssigt har den de karakteristiske designlinjer fra de øvrige Peugeot-modeller. Den markante front med den rammeløse kølergrill, de atletiske kurver og det moderne udtryk. Den skiller sig ud, men taler stadig til et bredt publikum, og så er der kræset for designet indvendigt, hvor du får en lækker kabine, der er komfortabel og rummelig. SUV-designet giver bilen en komfortabel indstigning og et godt udsyn fra førersædet.

  Benzin-, diesel- eller hybridmotor og automatgear

  Der er flere muligheder, når der skal vælges motor på Peugeot 5008. Den har kunne fås med benzinmotor og dieselmotor, og som noget nyt kommer der i 2023 en hybridudgave. Der går dog lidt tid, inden vi vil se den i en brugt udgave. Men hold øje på siden, hvis du ønsker en brugt Peugeot 5008 med hybridmotor.

  Derudover har det været muligt at få den med enten manuelt gear eller automatgear, og dermed kan du helt sikkert finde en model, som du kan lide at køre i. Det er altid en god idé at prøvekøre en brugt bil, så du kan mærke, om den kører, som du ønsker.

  Peugeot 5008 med udstyrsniveauer som Active, Allure og GT

  Som model har Peugeot 5008 en del år på bagen, og den har derfor kunne fås i mange forskellige udstyrsniveauer og med mulighed for tilkøb af forskellige udstyrspakker. Det er udstyrsvarianter som Active, Allure og GT, man har kunne få bilen i.

  Særligt når man køber brugt, kan det være svært at vælge bilen ud fra udstyrsniveau, fordi det kan have forandret sig. Allure behøver ikke være det samme fra årgang 2017 til 2022. Vi har gjort det nemt for dig at vide, hvilket udstyr vores brugte biler har. På hver bilmodels side kan du nemlig se hele udstyrslisten, så du er sikker på at få en bil med netop det udstyr, du ønsker. Der er også en filtreringsmulighed her på oversigtssiden, som du kan anvende.

  Brugt Peugeot 5008 fra årgang 2018-2024

  Der findes brugt Peugeot 5008 helt tilbage til årgang 2009, hvor bilen blev lanceret, men hos Bjarne Nielsen sælger vi primært brugte biler, der er op til seks år gamle. Du finder derfor brugt Peugeot 5008 fra årgang 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024.

  Der er flere fordele ved at købe brugt. Man tager selvfølgelig lige toppen af nyprisen ved at vælge en bil, der har kørt nogle kilometer. En anden fordel er, at du kan få bilen stort set med det samme. Alle vores brugte biler er på lager og kan leveres indenfor en uge. Der er ingen ventetid på produktion, men der skal bruges lidt tid på papirarbejdet.

  Køb brugt Peugeot 5008 hos Bjarne Nielsen

  Skal Peugeot 5008 være din nye bil? Så finder du den brugt her hos Bjarne Nielsen. Vi sætter altid en skarp pris på vores brugte biler, og vi har en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere vores priser. Du finder vurderingen her i oversigten, så du nemt kan se, hvordan vores priser er i forhold til resten af markedet.

  Har du fundet den bil, du ønsker at købe, kan du faktisk gøre det direkte her på siden. Du kan samtidig vælge finansiering og tilbyde din nuværende bil i bytte, hvis du har en bil, der skal indgå i handlen. Vi giver dig altid gerne et tilbud på en byttebil. Du kan læse mere om køb online her, og så er du selvfølgelig altid velkommen i din nærmeste Bjarne Nielsen, hvor vores dygtige salgskonsulenter er klar til at hjælpe dig.

  Relaterede links