Privatleasing

Fast månedlig ydelse og ingen værditab

Privatleasing

Med privatleasing får du din drømmebil til en lav månedlig ydelse. En leasingaftale er typisk inklusiv service og vejhjælp, så du slipper for uforudsete udgifter. Vi sammensætter en aftale, der tager højde for dine behov, din økonomi og giver dig et overblik over de faktiske månedlige omkostninger, således at det er let og overskueligt for dig.

Fordele ved privatleasing

  • Fast, månedlig ydelse, lav udbetaling og budgetsikkerhed
  • Ingen udgifter til service
  • Ingen bekymring om værditab

Privatleasing er for dig, som gerne vil have en bil uden at skulle bekymre sig om praktiske detajler. Med privatleasing ved du præcis hvilke udgifter du har hver måned, og du har dermed et bedre overblik over din økonomi.

Udløb og opsigelse af leasingaftalen

Ved leasingaftalens udløb, vil du modtage information om aflevering af bilen, samt dine muligheder for at lease en ny. Du har ikke mulighed for at overtage bilen efter leasingperiodens udløb. Har du kørt færre kilometer end forventet i leasingperioden, vil du typisk få tilbagebetaling for de ikke kørte kilomter. Dette afhænger dog af hvilket bilmærke du vælger at lease.

Ønsker du at opsige aftalen inden dens udløb, kan dette tidligst gøres 11 måneder efter aftalens start. Aftalen skal opsiges med 1 måneds skriftlig varsel. Indbetalt ekstraordinær leasingydelse refunderes ikke, men du kan naturligvis benytte bilen i hele opsigelsesperioden.

Køb eller leasing?

Det er mange forskellige muligheder angående hvordan en leasingaftale og et bilkøb kan skrues sammen. For nogle er det mest fordelagtigt at købe en bil, mens for andre kan det bedst svare sig at lease. Vi anbefaler derfor at du kontakter os, så vi sammen kan finde den løsning der passer bedst til lige netop dine behov.

Kontakt os