2022 FORD E TRANSIT CUSTOM (6)

Ford E-Transit Custom er fuldelektrisk og fantastisk

BILGUIDEN - Vi elsker biler

Test og anmeldelse af Ford E-Transit Custom

Ford E-Transit Custom er en fuldelektrisk udgave af den populære og storsælgende Transit Custom. Størrelsesmæssigt er de ens, og det er netop størrelsen, der er medvirkende til, at Custom sælger så godt. Den er tilpas stor til mange forskellige erhvervsdrivende, og Ford håber, at de med den fuldelektriske udgave kan kickstarte en overgang til elektrisk kørsel for virksomheder.

Om det kommer til at gå efter planen, må tiden vise. I hvert fald har Ford lavet et godt bud på en varebil, der kan få mange til at overveje, om det ikke er tid til at skifte. Den har nemlig en nyttelast op til 1100 kg og lastrum på 5,8-9,0 m³. 

Der bliver to elmotorer at vælge mellem: En på 135 hk (100 kW) og en på 217 hk (160 kW). Batteriet er på 74 kWh. Rækkevidden er op til 380 km, så der er god mulighed for at klare hele arbejdsdagen og lidt til i denne varebil. 

Derudover har den mulighed for DC-hurtigladning, og Ford har lavet test, der viser, at den kan få yderligere 38 km på blot fem minutter.

Ford E-Transit Custom forventes at komme på markedet i 2023, og vi opdaterer siden, når vi har anmeldt varebilen. 

2022 FORD E TRANSIT CUSTOM (2)

Ford håber, der bliver taget godt imod den fuldelektriske E-Transit Custom og har store forventninger til varebilen.

ANMELDELSER

Det skriver anmelderne

Der er endnu ingen anmeldelser af Ford E-Transit Custom, men her kan du læse om Transit Custom, som er en utrolig populær varebil. 

Bemærk, at anmeldelser kan have forskellig dato, og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.

  • "Ford har valgt den rigtige vej i stedet for den billige, da de skulle udvikle en pluginhybrid-version af den populære varebil Transit Custom. Der er op til 41 kilometer rækkevidde på strøm, men hverken lasteevnen eller pladsen i lastrummet lider."
    Der gives ikke score
  • "Årets varebil i 2020 er nu også Danmarks mest solgte bil siden årsskiftet – Ford Transit Custom sælger bedre end selv Ford Kuga."
    Der gives ikke score
  • "First World Test drive: Ford Transit PHEV Ford hybrid kører som på skinner"
    Der gives ikke score

Læs flere nyheder i vores Bilmagasin