Ford Transit Connect Eksterioer 2019 Moerkeblaa Varebil

Fleksible Ford Transit Connect

BILGUIDEN - Vi elsker biler

Test og anmeldelse af Ford Transit Connect

Ford Transit Connect blev lanceret tilbage i 2002, og den nuværende udgave er den tredje generation. Den kom på markedet i slutningen af 2020. Transit Connect lægger sig størrelsesmæssigt mellem Courier og Custom, og det er en mellemstor varebil.

Den fås i to længder, hvor den ene er med kort akselafstand, og den anden er med lang akselafstand. L1 er 442,5 cm lang, og den udgave kan rumme 2,9 m³ i varerummet, mens L2 er 482,5 cm lang og kan rumme 3,6 m³.

Varebilen er udviklet efter at være så fleksibel som mulig, og derfor findes der masser af valgmuligheder og tilbehør, når du skal have en Transit Connect. Du kan dermed tilpasse den præcis til dit behov og dine ønsker, og det er også grunden til, at den kan bruges til mange forskellige erhverv. Bilen er ligeså velkørende som Fords privatbiler, og du får masser af komfort bag rattet i denne kompakte varebil.

Vi har endnu ikke anmeldt varebilen, men opdaterer siden, når den er anmeldt.

Ford Transit Connect Interioer 2019 Masser Af Plads

Med et rummeligt varerum på 2,9-3,6 m³ kan Ford Transit Connect anvendes af mange forskellige erhverv. 

ANMELDELSER

Det skriver anmelderne

Bemærk, at anmeldelser kan have forskellig dato, og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.

 

  • "Ford Transit Connects lave forbrug udleder samtidig mindre CO2 og reducerer driftsomkostningerne. Flere varianter af varebilen tilbydes nu med en totalvægt (GVM) på 2.501 kg, som øger nyttelastens kapacitet til næsten 1 ton (982 kg)."
    Der gives ikke score
  • "Så elegant har vi aldrig set en varebil i denne klasse før"
    Der gives ikke score
  • "Den nye Transit Connect Active skiller sig ud over den øgede frihøjde ud med SUV-inspireret styling og muligheden for at tilkøbe mekanisk spærredifferentiale (mLSD) som ekstraudstyr."
    Der gives ikke score

Læs flere nyheder i vores Bilmagasin