DJI 0036

Varebiler i korte perioder

Har du brug for en varebil i en kort periode? Så er det MiniLease, du skal vælge. Det tilbyder Bjarne Nielsen Erhverv i samarbejde med LEASING DK.

Skal vi også hjælpe dig?

Book møde

Varebiler i kort tid

Korte leasingaftaler med MiniLease

- I samarbejde med LEASING DK kan du lease en bil i kort tid hos os

Har du brug for en ekstra varevogn eller firmabil i en kort periode? Så har vi løsningen: MiniLease. Det er et koncept, der tilbydes i samarbejde med LEASING DK. Du får alle fordelene fra en almindelig leasingaftale, men med løbetid helt ned til en måned. Det betyder, at du kan lease en varebil, varevogn eller firmabil i en kort periode, når du har ekstra travlt, eller i en ny medarbejders prøveperiode.

MiniLease-aftaler kan laves i begrænset periode mellem 1-12 måneder. Der er ingen udbetaling eller binding, og det hele er inkluderet: Service, kasko, grøn ejerafgift, vejhjælp, dæk og erstatningsbil.

Så har du brug for en kort leasingaftale, har du brug for MiniLease.  

Book møde

DSC03501

 

Hvad er MiniLease?

MiniLease er et minileasingkoncept til vores erhvervskunder. Her kan du lease en varebil, varevogn eller firmabil i 1-12 måneder. Fordelene er, at du hurtigt og nemt kan få en ekstra bil i virksomheden, hvis I for eksempel har en travl periode eller har brug for en bil i en medarbejders prøvetid.

Det kan også være for at teste en bil af i en periode. For eksempel en elektrisk varebil, eller hvis du er i tvivl om, en given størrelse bil passer til opgaven. Du får maksimal fleksibilitet uden nogen forpligtelser.

DSC03453

Hvordan fungerer MiniLease?

Når du MiniLeaser en bil, så er der tale om en operationel leasingaftale. Det vil sige, at det er leasing uden risiko for dig, og med MiniLease er alt inkluderet lige fra service og dæk til kaskoforsikring og grøn ejerafgift. Der er heller ikke nogen udbetaling.

Du vælger bilen, og hvor længe du har brug for den, og så giver vi dig et uforpligtende tilbud på aftalen. Når aftalen udløber, afleveres bilen tilbage til os. Som med alle operationelle leasingaftaler skal større skader udbedres, hvis der er nogen, men ellers er det kvit og frit at aflevere bilen tilbage.

Det bliver ikke nemmere at få en ekstra bil.

Læs om MiniLease hos LEASING DK

DSC03819

Vores eget leasingselskab

Hvem er LEASING DK?

MiniLease er et koncept, vi tilbyder sammen med LEASING DK. LEASING DK er et leasingselskab, der er ejet af samme bilkoncern som Bjarne Nielsen, Nielsen Car Group. Vi har et tæt samarbejde omkring leasing, og dermed selvfølgelig også erhvervsleasing.

Flere af vores tilbud kommer fra LEASING DK, og du kan trygt stole på dem. De er et solidt leasingselskab, der har eksisteret siden 2004. En stor del af deres DNA er, at de er bilfolk. De har en stor viden om biler og kan dermed rådgive dig til det rette valg. Og så er de uafhængige af mærker og tilbyder et bredt udvalg af biler og varebiler.

Kontakt LEASING DK