17 2019 New Renault TRAFIC

Renault Trafic er komfortabel og velkørende

BILGUIDEN - Vi elsker biler

Test og anmeldelse af Renault Trafic

Renault Trafic er en velkørende varevogn i en god mellemstørrelse, som gør den virkelig anvendelig for mange erhverv. Den kan rumme 5,8-8,9 m³, afhængig af hvordan du kombinerer længde og højde. Det dækker rigtig manges behov, og ved at vælge denne mellemstore udgave er den også væsentligt nemmere at komme omkring med.

Den nyeste udgave af Trafic minder indvendigt mere om en personbil end tidligere. Det gør den mere komfortabel og behagelig at køre i. Den har et godt udstyrsniveau, særligt når man sammenligner med andre tilsvarende modeller, og den kan tilpasses og indrettes, så den passer til dine opgaver.

Med tre forskellige dieselmotorer, mulighed for automatgear og op til 2500 kg på trækket er Trafic så alsidig, som den kan blive. Den er solgt i mere end 2,2 millioner eksemplarer, siden den kom i 1980. Et tydeligt tegn på, at Trafic er skabt til erhvervslivets mange udfordringer.

Vi har endnu ikke anmeldt varebilen, men opdaterer siden, når der er en anmeldelse. I mellemtiden kan du læse andres anmeldelse af bilen.

18 2019 New Renault TRAFIC

Alsidig er nøgleordet for Renault Trafic. Med et varerum på 5,8-8,9 m³, mulighed for indretning og tilpasning er Trafic skabt til alle de udfordringer, du kan møde. Foto: Renault

ANMELDELSER

Det skriver anmelderne

Renault Trafic er en alsidig og velkørende varevogn. Du kan herunder læse et udpluk af anmeldelser.

Bemærk, at anmeldelser kan have forskellig dato, og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.

 

  • "Renault Trafic er en varevogn, hvor der er tænkt på komforten, og med Twin Turbo og seks gear er man sikret en god køreoplevelse, samtidig med prisen stadig er overkommelig."
    Der gives ikke score
  • "Bilen krænger – som alle biler, der er bygget på basis af varebiler – en smule, men den kører godt, er letkørt og har et fint vejgreb. "
    Der gives ikke score
  • "Udefra er Renault Trafics design mere udtryksfuldt. Der er mere kant og fuld LED-forlygter er blandt de nye detaljer, lige som der er kommet mere krom på bilen."
    Der gives ikke score

Læs nyheder i vores Bilmagasin