STORSÆLGENDE VAREBIL

Ford E-Transit Custom - fuldelektrisk arbejdsbil

Den mest solgte varebil i Danmark og Europa bliver elektrisk. Ford E-Transit Custom er navnet, og den kører op til 380 km på én opladning.

Book møde

Rummelig varebil

Ford E-Transit Custom skal bane vejen
for eldrevne varebiler 

Ford kalder selv Transit Custom for kongen af varebiler. Det er den mest solgte varevognsmodel i Danmark gennem mange år, og det samme gør sig gældende i resten af Europa. Størrelsen er ideel for mange erhvervsdrivende, og derfor er varebilen det oplagte valg for mange forskellige erhverv. Den populære varebil kommer nu i en fuldelektrisk udgave, og det bliver en kickstart af overgangen til fuldelektriske varebiler, forventer Ford. Ford E-Transit Custom hedder den nye udgave.

Den kan rumme 5,8-9,0 m³ og har en nyttelast op til 1100 kg. Den fås med et 74 kWh batteri, og den har en rækkevidde op til 380 km (WLTP). Der er derfor masser af kilometer i varebilen. Særligt i byerne er det smart med elektrisk kørsel, fordi den vil kunne komme ind i alle miljøzoner, men med den rækkevidde kan den også bruges, hvis du har længere kørsel. 

Den kan lades op ved 125 kW DC-hurtigoplader, og her kan den på 41 minutter lade fra 15-80 minutter. Fem minutters opladning giver 38 km, viser Fords egne test. Når du venter på opladningen, kan du arbejde i bilen, der er indrettet som mobilt kontor. Der er derfor mange fordele ved at vælge den fuldelektriske udgave af en populær varebil. 

Ford E-Transit Custom forventes på markedet i 2023.

Ford E Transit Custom 2023 Opladning

FORD E-TRANSIT CUSTOM Ford lancerer endnu en fuldelektrisk varebil. Denne gang er det den populære Transit Custom, der er sat strøm til.

Det mener vores Ford-ekspert

"Custom-modellen er en fremragende arbejdsbil, og der er derfor store forventninger til den fuldelektriske udgave."

Jera
Jesper Rasmussen
Ford erhvervskonsulent, Køge
2022 FORD E TRANSIT CUSTOM (9)

Fuldelektrisk Ford E-Transit Custom med god rækkevidde

Det er en stor opgave at få en tung varebil med mulighed for en stor last at køre langt, når det er med elmotor. Ford lykkedes dog ret godt med opgaven i E-Transit Custom. Batteriet er på 74 kWh, og den fås med to forskellige motorer med enten 135 hk (100 kW) eller 217 hk (160 kW). 

Rækkevidden er op til 380 km (WLTP), og den kan lades lynhurtigt op med en 125 kW DC-hurtigoplader. Her kan lade 15-80 procent på 41 minutter, mens Fords egne tests viser, at den på fem minutter får 38 km ekstra. 

Bruger man i stedet den trefasede 11 kW AC-oplader, tager en fuld opladning 7,8 timer.

Ford E Transit Custom 2023 Genstande I Varerum

Nyttelast på 1100 kg og lastrum op til 9 m³

En af grundene til, at Ford Transit Custom er så populær, er størrelsen. Den har plads til det meste uden at blive for stor, og den fås med lastrum på 5,8-9,0 m³. Bilen må have en nyttelast op til 1100 kg. Den kan trække op til 2000 kg. 

Den fås med mulighed for dobbeltkabine og kombi-karrosserityper, ligesom den kan vælges med kort eller lang akselafstand og lavt eller højt tag.

Der er mange muligheder for at sammensætte den præcis til dine ønsker. 

 

2022 FORD E TRANSIT CUSTOM (7)

Nem kørsel med automatgear og one-pedal drive

Det bliver næsten ikke nemmere at sætte sig bag rattet på E-Transit Custom. Den har nemlig automatgear og er udstyret med one-pedal drive, som også kendes fra Ford Mustang Mach-E. Man kan vælge at bruge funktionen, hvis man ønsker, og den gør, at du næsten ikke skal bruge bremsen. 

Du bruger speederen som normalt, men når du slipper den, så bremser bilen automatisk. Systemet sikrer samtidig regenerativ bremsning, hvor bilen automatisk opsamler bremseenergi og regenerer strøm til bilens batteri.

 

 

GALLERI

Kig nærmere på Ford E-Transit Custom
design og interiør

Se alle detaljer på den fuldelektriske udgave af en storsælgende favorit.

Ford E Transit Custom 2023 Fra Siden

Masser af udstyr og avanceret teknologi

Det er uvist, hvilke udstyrsniveauer der vil være i den kommende E-Transit Custom, men hvilket udstyr der vil være tilgængelig, har Ford løftet sløret for.

Det indebærer blandt andet avancerede førerassistentsystemer som pre-collision assist, lane keeping system, driver alert, fartpilot med hastighedsbegrænser, trafikskiltegenkendelse, intelligent speed assist, wrong way alert, parkeringssensorer og 360 graders kamera. 

Varebilen er desuden udstyret med en 13" touchskærm med Fords SYNC 4 infotainmentsystem. 

2022 FORD E TRANSIT CUSTOM (17)

Leasing af Ford E-Transit Custom

Ford E-Transit Custom kan leases, og ved at lease bilen fremfor at eje den, binder du ikke penge i virksomhedens bilpark. I stedet omdannes biludgifterne til en løbende driftsomkostning.

Indtil videre kender vi ikke priserne for den nye E-Transit Custom, og dermed heller ikke leasingpriserne, men det opdateres, når vi ved mere. 

Læs mere om leasing

Ford E Transit Custom 2023 Logo

Ford Pro holder styr på flåden

Med Ford Pro kan du holde helt styr på dine biler, og det er særligt smart, når det er elektriske biler, der skal oplades for at være køreklare. Derudover tilbyder Ford forskellige løsninger, som skal gøre det nemmere for virksomheden at få et overblik over flåden af firmabiler.

Ford Pro-kunder kan desuden få adgang til Blue Oval Charging Network med mere end 300.000 ladestandere i Europa. 

Ford forventer desuden, at driftsomkostningerne ved den elektriske udgave er op til 40% lavere end en tilsvarende dieselmodle.

Ford E-Transit Custom modeller, priser og specifikationer

Det er endnu uvist, hvilke udstyrsniveauer der kommer til Ford E-Transit Custom, ligesom prisen også er ukendt. Teksten opdateres, når vi ved mere. 

Ford E-Transit Custom modeloversigt

 

  Brændstofforbrug km/l. CO2-emission g/km.

  Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

  2022 FORD E TRANSIT CUSTOM (16)

  Brug bilen som strømkilde

  Takket være Pro Power Onboard-teknologi kan du bruge Ford E-Transit Custom som strømkilde til dit værktøj, lys, computer eller hvad du ellers har brug for strøm til. Stikkontakter i kabinen kan leverer op til 2,3 kW.

  Dermed har du altid strøm ved hånden, når du er på farten.

  Ford E Transit Custom 2023 Mad

  Dit kontor på farten

  Det er hurtigt at omdanne E-Transit Custom til et mobilt kontor med udstyrspakken Mobile Office. Rattet kan omdannes til et bord til computeren eller til at nyde frokosten, og det er muligt at skrue op og ned for lyset i kabinen, ligesom der er særlig opbevaring mellem sæderne til dokumenter og elektronik. 

  Der er desuden 5G-forbindelse i varebilens kabine.

  Ford E Transit Custom 2023 Kabine

  Færre ture på værkstedet

  Alle softwareopdateringer sker ved hjælp af den trådløse teknologi i bilen, så der er færre værkstedsbesøg med E-Transit Custom. Opdateringerne kan for eksempel forbedre bilens ydeevne eller optimere eksisterende funktioner.

  De installeres over natten, så der ikke er nedetid på bilen.

  Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

  Spørgsmål om Ford E-Transit Custom

  Hvorfor købe Ford E-Transit Custom?

  Ford Transit Custom har i mange år været den mest solgte varebil i Danmark, og nu kommer den i en fuldelektrisk udgave kaldet E-Transit Custom.

  Kørsel i elbil er mere støjsvagt, og samtidig udleder den ikke CO2 under kørsel. Den er ligeså rummelig som de øvrige Transit Custom, og dermed ligeså anvendelig. 

  Ford fremhæver, at de forventer serviceomkostningerne er op til 40% lavere i den fuldelektriske udgave.

  Hvornår kommer Ford E-Transit Custom?

  Produktionen af den nye Ford E-Transit Custom forventes at starte i efteråret 2023. 

  Hvor lang er rækkevidden på Ford E-Transit Custom?

  Rækkevidden er op til 380 km på Ford E-Transit Custom.

  Pristjek Illustration

  Ny bil? Tjek bytteprisen

  Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

  Se hvad din bil er værd

  Leveret af Indicata

  Se flere nyere brugte varebiler

  Ford

  Det med småt

  Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

  Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.