Ncg All

Nemt at bruge værkstedet

Sådan arbejder vi.
Nemt, enkelt og ligetil.

Hos Bjarne Nielsen forsøger vi at gøre det enkelt at bruge vores værksted. Vores arbejdsproces består derfor af fem simple steps.

Velkommen på værkstedet

- din bil er i trygge hænder hos os

Hos Bjarne Nielsen skal det være nemt og trygt for dig som kunde at benytte vores værksteder. Derfor fortæller vi åbent om, hvordan vi arbejder på værkstedet, så du ved, hvad du kan forvente af os.

Uanset om det er akutte problemer eller planlagt service, tager vi os godt af din bil.

Book værkstedstid  Find nærmeste erhvervscenter

Her er din kunderejse i 5 trin

DSC03983

#1: Det er tid til regelmæssigt service, eller du oplever problemer med din bil

Vores værkfører står altid parat med kompetent rådgivning, hvis du oplever problemer med din bil. Har du besøgt os før, kontakter vi dig, når det et er tid til service via e-mail eller brev, hvis du har en bil, som er blandt de mærker, vi forhandler.

Du kan booke værkstedsbesøg online, eller kontakte nærmeste bilhus via telefon eller e-mail.

Book værksted

Gennemgang af bilen med mekaniker

Har du lyst, er du velkommen til at deltage i en gratis gennemgang af din bil i forbindelse med værkstedsbesøget. Gennemgangen omfatter en visuel gennemgang af din bils mest vitale dele på en af vores lifte sammen med en mekaniker eller værkfører. Vi kalder det er sikkerhedstjek, og det er gratis for eksisterende kunder (ellers kr. 149,-). Sikkerhedstjekket tager cirka 15 minutter og udføres som det første, når værkstedsarbejdet påbegyndes. Giv os blot besked, når du booker, hvis du ønsker et sikkerhedstjek.

Kunde Og Sælger Udveksler Nøgler

#2: Du afleverer din bil på et af vore værksteder, eller vi henter den hjemme hos dig*

Du kan aflevere din bil på værkstedet døgnet rundt. Afleverer du bilen udenfor åbningstid, kan du aflevere din bilnøgle i vores dropbox.

Husk, at du har mulighed for at leje en kundebil, når din bil er på værksted.

* Vi tilbyder ikke afhentning overalt i Danmark. Prisen for afhentning afhænger af reparationens omfang. Har du været ude for en skade kan du typisk få transporteret bilen til vores værksted uden beregning af dit forsikringsselskab.

#3: Vi påbegynder det aftalte arbejde

#4: Støder vi på noget uforudset, kontakter vi dig

Du får altid et konkurrencedygtigt tilbud, hvis vi støder på noget, der bør laves på din bil. Inden vi går i gang, kontakter vi dig og rådgiver dig om mulighederne.

Nogle gange finder vi noget, som ikke er akut, men som bør laves indenfor eksempelvis de næste 5.000 kilometer. Alt efter dit kørselsbehov kan det være en god idé at vente og se tiden an. Vi gør dig blot opmærksom, så du undgår uheldige overraskelser. Det kalder vi god rådgivning.

DSC03938

#5: Arbejdet afsluttes, og du er klar til vejens udfordringer

Når vi når til dette punkt, er du igen klar til vejens udfordringer og nye oplevelser. Vi takker for besøget, og glæder os til at se dig igen.

Vaerkstedsbilleder 2023 BH (5)

Autoriserede fordele

Autoriseret værksted for flere mærker

Hos Bjarne Nielsen er vi autoriseret værksted for alle vores nyvognsmærker: Kia, Dacia, Renault, Ford, Volvo og Mazda. Det gælder også varebiler, og vi tilbyder derfor autoriseret service på alle Ford- og Renaultvarebiler - uanset hvor de er købt.

Med autoriseret service er du sikker på, at alle mærkets forskrifter bliver overholdt, ligesom vi altid anvender originale reservedele.

Skal vi også servicere din varebil?

Autoriseret værksted