CHASSIS TIL OPBYGNING

Ford Transit Ladvogn - holdbar og ekstremt effektiv

Ford Transit Ladvogn eller Chassis, som den også kaldes, kan opbygges, som du ønsker. Lad, tippelad, kølebil eller hvad du har brug for.

Book møde

Praktisk, holdbar og effektiv

Ford Transit Ladvogn -
når du skal have det hele med

Ford Transit Ladvogn - eller Chassis - er stærk som en lastbil og letkørt som en varebil. Alle varianter af denne arbejdshest - lige fra L2 (mellemlang akselafstand) til L5 (ekstra lang akselafstand) - har en robust chassisramme, som udgør et plant og stærkt fundament for opbygninger af forskellig art. Ford Transit-serien er bygget til hårdt arbejde - og Ladvognsudgaven er ingen undtagelse. 

Der kan vælges mellem en lang række forskellige konfigurationer af motor, transmission, kabinetyper og enkelt- eller tvillingebaghjul. Den kan sammensættes og designes til at matche dine unikke behov som virksomhed. Og med en maksimal nyttelast op til 2755 kg, er der næsten ingen begrænsninger.

Hvad enten du har brug for en ladvogn med eller uden rig og presenning, en kasseopbygning eller noget helt fjerde, så kan Bjarne Nielsen A/S levere en Ford Transit Ladvogn variant til de fleste formål. 

Ford Transit Ladvogn 2019 Eksterioer Lyseblaa Kran Leasing (2)

FORD TRANSIT LADVOGN Den store arbejdshest er bygget til at holde - og designet til aldrig at køre uden om de krævende jobs.

Det mener vores varebils-ekspert

"Der er så uendeligt mange muligheder for opbygning med en Ford Transit Ladvogn. Og selv om den er stor og tung, så har den fremragende køreegenskaber."

Jera
Jesper Rasmussen
Ford erhvervskonsulent, Køge
Ford Transit Ladvogn 2019 Eksterioer Fleksibel Kassevogn

Ford Transit Ladvogn med stærk dieselmotor

Ford Transit-serien er kendt for at være særdeles stærk og hårdfør. Varebilerne er bygget til hårdt arbejde, og det kræver en stærk og pålidelig motor. Ford har udstyret Transit Ladvogn med deres EcoBlue-dieselmotorer, som leverer hver dag. 

Den fås med 2.0 liters EcoBlue-dieselmotor, som opfylder de seneste Euro 6.2-emissionsstandarder. Der er forskellige motorer at vælge mellem, og de yder op til 170 hk. Der er også mulighed for at vælge en Heavy Duty Truck-motor, kaldet HDT-motor. Den er skabt til at give optimal trækkraft og er ideel til tunge opgaver.

Der er mulighed for både manuelt gear og automatgear. 

Ford Transit Ladvogn modeller

Ford Transit Ladvogn 2019 Eksterioer Koerekomfort Rummelighed

Udstyrsvarianterne Trend og Trail

Der er to udstyrsvarianter at vælge mellem, når du skal have en Ford Transit Ladvogn. Standarden er Trend, og her får du blandt andet fartpilot med hastighedsbegrænser, tripcomputer, aflåseligt handskerum, motor/kabine varmer, 1-DIN radio med Bluetooth samt opvarmet forrude. 

Vælger du Trail, er der primært designmæssige forskelle, hvor den har en front med store FORD bogstaver samt lædersæder. Derudover har eden et forbedret vejgreb med mLSD, som er et mekanisk begrænset spærredifferentiale. Den har derfor et godt greb på alle underlag.

Derudover er der mulighed for at tilvælge forskelligt udstyr og teknologi, så du kan sammensætte varebilen efter dine ønsker.

Ford Transit Ladvogn udstyrsvarianter

Transitlad7

Ekstra styrke med 5 tonudgave

Den nye 5-ton GVM-udgave (som står for Gross Vehicle Mass, der betyder totalvægt) af Ford Transit Ladvogn bringer den største nyttelast-kapacitet nogensinde til modellen. Det betyder, at man effektivt kan bære en nyttelast på op til 2960 kilo.

Denne ekstra styrke medfører, at 5-ton-varianten en den helt ideelle kandidat til tunge opbygninger. Og med alle de forskellige tilgængelige chassis-opbygninger (L2, L3, L4 og L5) leverer Ford Transit Ladvogn den ultimative alsidighed til alt, hvad du måtte have brug for.

GALLERI

Kig nærmere på Ford Transit Ladvogn
interiør og design

Der er masser af muligheder og kombinationer på Ford Transit Ladvogn.

Transitlad3

Mere hårdfør end nogensinde

Lad, tippelad, kølebil eller næsten alt andet. Der er en grund til, at Transit Ladvogn er valget af køretøj til opbygninger.

Den har én enkelt række af sæder, hvilket maksimerer den tilgængelige plads til transport af varer. Fra L2 (medium akselafstand) til L5 (ekstralang akselafstand) er alle Transit Ladvogn bygget med en robust chassisramme.

Ladvognen er udviklet i tæt samarbejde med professionelle karrosseriopbygninger for på den måde at sikre, at alle standardopbygninger let kan monteres, ligesom de fleste specialløsninger også nemt kan tilføjes uden eller med små ændringer.

Ford Transit Ladvogn 2019 Interioer Indretning Rat Foerersaede

Erhvervsleasing af Ford Transit Ladvogn

Er det tid til at få en ny ladvogn i virksomheden? Ford Transit Ladvogn tilbyder alle muligheder og opbygninger, og den er derfor et oplagt valg. 

Vi tilbyder erhvervsleasing af ladvognen, så der ikke bindes penge i virksomhedens vognpark, men udgifterne til bilen i stedet bliver en løbende driftsomkostning. Der kan indgå både service, forsikring og brændstofkort i erhvervsleasingaftalen. 

Leasing af Ford Transit Ladvogn

Ford Transit Ladvogn 2019 Interioer Overblik Elektronik Udstyr

Avancerede førerassistentsystemer gør kørslen nem

Ford tilbyder en række forskellige førerassistancepakker, som gør kørslen mere behagelig og nem, ligesom de øger sikkerheden. Som standard får du både sidevindsstabilisering samt kurvekontrol, der reducerer motorens drejningsmoment, hvis bilen registrerer, at der køres for hurtigt i et sving. 

Det er muligt at tilvælge udstyr som adaptiv fartpilot, bakkamera og en 12" skærm med navigation. 

Derudover kan man tilkøbe teknologi som nødbremsesystem med vejkrydsassistance, der advarer, hvis der er krydsende trafik. Den fungerer ved hjælp af kamera- og radarteknologi. 

Ford Transit Ladvogn modeller,
priser og specifikationer

Ford Transit Ladvogn fås i flere forskellige udstyrsvarianter.
Du kan her se priser, og et udpluk af det udstyr, som varebilen er udstyret med. 

Ford Transit Ladvogn modeloversigt

 

 • Ford Transit Ladv2
  Ford Transit Chassis

  Trend

  Trend er standardmodellen på Ford Transit Chassis.

  Udvalgt standardudstyr:

  • Hjulkapsler - Heldækkende
  • Fartpilot
  • Forlygter med statisk kurvelys
  • Aircondition med pollenfilter
  • Læderbetrukket rat
  • Fjernbetjent centrallås med 2 nøgler
  Pris fra
  296.393 kr.
  ekskl. moms
  Komplet prisliste
 • Ford Transit Ladv2
  Ford Transit Chassis

  Trail

  Udvalgt standardudstyr ud over Trend:

  • Udsynspakke
  • Regnsensor + sensor for sprinklervæske
  Pris fra
  322.199 kr.
  ekskl. moms
  Komplet prisliste

Energiklasse

Brændstofforbrug 6,8-12,8 km/l. CO2-emission 204-386 g/km.

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

Ford Transit Ladvogn 2019 Interioer Instrumentbord Instrumentpanel

Specialudstyret ladvogn

Ekstra sikringspanel, batteri relæ og omdrejningskontrol er blot nogle eksempler på, hvilket specialudstyr der findes til Ford Transit Ladvogn.

SVO-programmet, som det kaldes, understreger, at man kan designe og opbygge bilen til præcis dine behov.

 

Transitlad5

Vælg mellem ni farver

Standardfarverne på Ford Transit Ladvogn er Frozen White, Blazer Blue og Race Red. Men der er desuden seks andre farver at vælge mellem som ekstra udstyr. 

Passer ingen af farverne til din virksomhed, kan man vælge mellem et stort udvalg af specialfarver gennem Fords SVO-program, der er specialudstyrsprogrammet.

Ford Transit Ladvogn 2019 Interioer Kopholder

Dit mobile kontor

Der er god plads i kabinen på Ford Transit Ladvogn, og du kan nemt omdanne den til dit kontor på farten. Der er masser af opbevaringsplads i kabinen, så du har alt, hvad du har brug for, lige ved hånden. 

Vælg mellem standard dobbelt sæde eller et justerbart enkelt sæde, der giver plads til op til tre personer i bilen.

SIKKERHED

Ford Transit opnår guldmedalje
i Euro NCAP sikkerhedstest

Euro NCAP crashtester ikke varebiler, så Ford Transit Ladvogn har ingen stjerner.
I stedet bliver varebiler sikkerhedstestet, og her opnår Transit en guldmedalje.

0%
Adult Occupant
0%
Child Occupant
0%
Pedestrian
0%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Ford Transit Ladvogn

Hvorfor købe Ford Transit Ladvogn?

Ford Transit Ladvogn eller Chassis, som den også kaldes, kan designes efter dine ønsker. Den giver nem adgang til ladet og er utrolig fleksibel. Derudover er den velkørende og har Fords pålidelige og stærke EcoBlue-dieselmotor.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Se flere nyere brugte varebiler

Ford

Det med småt

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.