2023 FORD TRANSIT COURIER 04 LOW

Vi tilbyder erhvervsleasing af Ford Transit Courier

2023 FORD TRANSIT COURIER EXTERIOR 02 LOW

Leasing

Erhvervsleasing af Ford Transit Courier

Kører du meget i byen og har brug for en kompakt varebil? Så er Ford Transit Courier et godt bud. Det er den mindste model i Fords Transit-modelprogram, og den praktiske varebil er nem at køre og nem at parkere. Den kan desuden indrettes, som du ønsker.

Vi tilbyder erhvervsleasing af Ford Transit Courier, og der er flere fordele ved at lease fremfor at købe varebiler. Du undgår at binde penge i virksomhedens vognpark, og i stedet bliver biludgifterne til en løbende omkostning. Vores erhvervsleasingaftaler kan indeholde både service, forsikring og brændstofkort.

Få et leasingtilbud i vores bilhuse eller besøg vores kolleger i LEASING DK.

Find bilhus  Læs mere hos LEASING DK

2023 FORD TRANSIT COURIER 01 LOW

Få første måneds bilforsikring gratis

Når du handler Ford hos os, får du første måneds forsikring gratis. Vi samarbejder med If, som har skræddersyet forsikringer til det danske bilmarked. Du har stor frihed til at vælge den dækning du ønsker, og priser er konkurrencedygtige. 

Introtilbuddet gælder den første måned hvorefter du får et tilbud, som du enten kan vælge at takke ja eller nej til. Ønsker du et andet forsikringsselskab, er der ingen binding, og det koster ikke noget.

Læs mere om bilforsikring