Praktisk VAREBIL

Ford E-Transit Courier - kompakt, rummelig og elektrisk

Ford Transit Courier er den mindste og kompakte varebil i Fords varebilsprogram. Den kommer nu i en fuldelektrisk udgave, kaldet E-Transit Courier. Produktionen starter i 2024.

Book møde

Den kompakte varebil

Ford E-Transit Courier - fuldelektrisk udgave af familiens mindste medlem

Courier er den mindste varebil i samlingen af Transit-modeller, og den kommer nu i en fuldelektrisk udgave. Det er en del af Fords satsning på elektriske biler, og den kommer i forlængelse af, at både den store Transit og mellemstørrelsen Transit Custom er blevet elektriske.

E-Transit Courier kommer på markedet sammen med den nye generation af Transit Courier, som Ford har optimeret på flere måder. Blandt andet er varerummet blevet endnu større, så der nu er 25% mere plads end i den forrige udgave af Courier. Der kan nu stå to europaller i varebilen, og varerummets samlede lastvolumen er nu 2,9 m³. Derudover får du et højt standardudstyrsniveau.

Det er endnu uvist, hvilket batteri der kommer i E-Transit Courier, og hvor lang rækkevidden den får. Den vil kunne lade med op til 100 kW ved DC-hurtiglader, og den vil kunne lade fra 10-80 procent på mindre end 35 minutter. Det forventes, at det vil tage 5,7 timer at oplade varebilen derhjemme ved en 11 kW AC-oplader derhjemme.

Alle detaljer - også pris - offentliggøres tættere på lanceringen. Produktionen er planlagt til at begynde i slutningen af 2024.

Ford E Transit Courier 2023 Side

FORD E-TRANSIT COURIER Den mindste i Transit-familien er blevet endnu mere rummelig, og så har den fået elmotor. 

Det mener vores varebils-ekspert

"Ford tager endnu et skridt i deres elektrificering af modelprogrammet, og det er en virkelig spændende udvikling. Med E-Transit Courier får du rummelig og kompakt varebil, og den er virkelig nem at komme omkring med - særligt i byen."

Jera
Jesper Rasmussen
Ford erhvervskonsulent, Køge
Ford E Transit Courier 2023 Lader

Ford E-Transit Courier med elektrisk drivlinje

Ford har sat strøm til Courier, der får navnet Ford E-Transit Courier. Der er ikke mange detaljer fremme om motor, batteri og rækkevidde, men Ford har dog løftet sløret for lidt. Det bliver en 100 kW motor, og forventningen er, at varebilen vil blive populær hos dem, der kan lade hjemme. Det forventes at ville tage 5,7 timer at oplade varebilen ved 11 kW AC-hjemmeladning.

Har man brug for strøm på farten, så kan den lade med op til 100 kW ved DC-lynlader. Det vil tage 10 minutter at få 87 km ekstra på bilen, mens det vil tage mindre end 35 minutter at lade fra 10-80 procent.

Der er ingen detaljer om rækkevidde, og de præcise tal offentliggøres tættere på lancering af bilen.

Ford E Transit Courier 2023 Rat

E-Transit Courier får højt udstyrsniveau som standard

Ford oplyser, at E-Transit Courier får et højt standardudstyrsniveau. Det er blandt andet elektrisk håndbremse, nyt ratdesign og nøglefri start, som kunderne kan glæde sig til. Derudover har den en 12" digital skærm i instrumentpanelet, ligesom der er en 12" touchskærm med Fords seneste SYNC 4-system. Infotainmentsystemet er med trådløs Apple CarPlay og Android Auto. 

Der er et bredt udvalg af førerassistentsystemer som standard og mulighed for at tilvælge adaptiv fartpilot, blind spot information system og andre systemer. 

Den får desuden et indbygget modem til trådløse opdateringer, så man ikke skal forbi forhandleren for at opdatere varebilen.

Ford E Transit Courier 2023 Bagagerum

Courier får mere plads i varerummet 

Den nye E-Transit Courier er en del af den nye generation af Courier, hvor særligt varerummet er optimeret. Her er der blevet 25 procent mere plads end forgængeren. Det betyder, at bredden mellem de bagerste hjulkasser er 122 cm. Dermed vil der fremover være plads til hele to europaller i varerummet, som bliver på 2,9 m³.

Der er kommet en ny og praktisk funktion, hvor der er en lastluge i varerumsadskillelsen. Det giver mulighed for at transportere lange genstande og øger varerummet til 3,0 m³.

Den maksimale nyttelast forventes at blive 700 kg, mens den maksimale trækvægt er 750 kg. 

Ford E Transit Courier 2023 Bagfra

Designet til at skille sig ud

Ford E-Transit Courier har fået opdateret designet med moderne designlinjer og en robust, SUV-fremtoning. Designet til at skille sig ud og til at gøre dit arbejde nemmere. Den kan nemlig indrettes efter dine behov. 

Ford E Transit Courier 2023 Midterkonsol

Lastluge til lange ting

Med en praktisk lastluge i varerumsadskillelsen er der mulighed for at transportere lange genstande. Det kan være rør, planker, stiger eller andre ting, der er på til 2,6 meter lange. Tidligere var varerumslængden 1,8 meter.

Ford E Transit Courier 2023 Venstr Side

Frunk til ladekablerne

Du slipper for at rode efter ladekablerne i varerummet, for der er nemlig et forrest bagagerum på Ford E-Transit Courier. Det kaldes også et frunk, og her er der 50 liters ekstra opbevaringsplads.

GALLERI

Kig nærmere på Ford E-Transit Courier

Der er masser af fine detaljer både ude og inde på Fords mindste, elektriske varebil.

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Ford E-Transit Courier

Hvorfor købe Ford E-Transit Courier?

Ford E-Transit Courier er en praktisk og kompakt varebil, der har et rummeligt varerum. Den er velegnet til håndværkere og forskellige leverancer - det kan være pakkeleverancer. 

Den er nem at køre i byen, og som fuldelektrisk udgave må den køre i selv strenge miljøzoner, fordi den ikke udleder CO2 under kørsel.

Hvornår kommer Ford E-Transit Courier?

Ford forventer, at produktionen af Ford E-Transit Courier starter i slutningen af 2024. 

Hvor lang en rækkevidde har Ford E-Transit Courier?

Der er endnu ikke offentliggjort detaljer om batteri og rækkevidde på Ford E-Transit Courier, så det er uvist.

Hvad er prisen for Ford E-Transit Courier?

Ford har endnu ikke offentliggjort priser på den nye E-Transit Courier.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Se flere nyere brugte varebiler

Brugte biler

Det med småt

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.