All New Ford E Transit 05

Ford E-Transit med 25 forskellige kombinationer

MODELOVERSIGT

Ford E-Transit modeller, udstyrsniveauer og prisliste

E-Transit er den fuldelektriske udgave af den største i Transit-familien. Den fuldender på fornem vis et udvalg af varebiler, der opfylder ethvert tænkeligt behov - og altså behovet for lydløs og emissionsfri kørsel. Udstyrsniveaet hedder Trend og herfra kan du vælge en lang række ekstraudstyr.

Se Ford Transit Van brochure

Bemærk! Du kan trykke "tilpas lån" og lave en låneberegning, præcis som du ønsker den.

 • Ford E Transit 2022 Thumbnail
  Ford E-Transit Van

  Trend

  Trend er standardmodellen på Ford E-Transit Van.

  Udvalgt standardudstyr:

  • Tågeforlygter
  • Parkeringssensor for og bag
  • Manuel aircondition for
  • Fartpilot med justerbar fartbegrænser
  Pris fra
  425.913 kr.
  ekskl. moms
  Komplet prisliste

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

Spørg eksperten

Har du et teknisk spørgsmål, så kontakt mig og mine kolleger!

Jera
Jesper Rasmussen
Ford erhvervskonsulent, Køge
Ford 2022 E Transit Cockpit 2

Få første måneds bilforsikring gratis

Når du handler Ford varebiler hos os, får du første måneds forsikring gratis. Vi samarbejder med If, som har skræddersyet forsikringer til det danske bilmarked. Du har stor frihed til at vælge den dækning du ønsker, og priser er konkurrencedygtige. 

Introtilbuddet gælder den første måned hvorefter du får et tilbud, som du enten kan vælge at takke ja eller nej til. Ønsker du et andet forsikringsselskab, er der ingen binding, og det koster ikke noget.

Læs mere om bilforsikring

Det med småt

Angivne tilbud og priser kan ikke kombineres med andre tilbud og/eller rabatter medmindre andet eksplicit er angivet på den enkelte bilmodel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.