DSC03858

Få plads til det hele

Lad os skræddersy din varevogn

Med den rette bilindretning kan du få plads til alt, hvad du har brug for i dagligdagen. Og når alt er let tilgængeligt, bliver arbejdsdagen også nemmere.

Skal vi hjælpe dig med den rigtige indretning?

Kontakt os

Bilindretning af alle varebiler

- Gør arbejdsdagen lettere og lad os indrette bilen

Reoler til værktøjet, skuffer til skruer eller en specialindretning, som er tilpasset dit behov. Der er mange krav til bilindretningen i varerummet på varebiler og varevogne, og det er afgørende for, at hverdagen fungerer. Når alt har en plads, der er nem at komme til, glider arbejdet nemmere, og derfor er det klart, at du har store krav til bilindretningen.

Når du kigger på varevogn hos os, så hjælper vi dig også med at finde den helt rigtige bilindretning. Vi har samarbejdsaftaler med to af absolut førende producenter inden for opbygning - Sortimo og Bott.

Her får du kvalitetsindretning, som lever op til alle dine krav til opbevaring af værktøj og arbejdsredskaber.

Vi har mere end 35 års erfaring med erhvervsbiler og kender alt til indretning. 

Kontakt os

 

Arbejd effektivt med den rette bilindretning

Med den helt rigtige bilindretning kan du udføre dit arbejde meget mere effektivt. Når alt har en plads, og det er organiseret på den rigtige måde, går det langt hurtigere med at finde dit værktøj, så du kan få løst opgaven.

Der er flere muligheder for indretning:

 • Udtagelige kasser
 • Skuffer med indretning
 • Udtræk til maskiner og andre tungere ting

Der er mange muligheder for at tilpasse bilindretningen efter præcis dine ønsker og dit erhverv. Vi har nogle standardløsninger til forskellige erhverv som tømrer, murer og elektriker, som vil passe langt de fleste, men bilindretningen kan også tilpasses til dig, hvis du har særlige ønsker.

Vi samarbejder med to af de førende producenter af bilindretning: Sortimo og Bott. Med de to producenter in-house er det helt sikkert muligt at finde den rigtige løsning.

Få det fulde overblik over varebilens og varevognens indhold og gør arbejdet mere effektivt med en bilindretning.

DSC03806

Sortimo bilindretning

Sortimo International har gennem mere end fire årtier udviklet, fremstillet og solgt skræddersyede løsninger til indretning af varebiler - og der findes i dag et væld af muligheder, så din varebil kan blive indrettet præcis efter dine ønsker.

Grundidéen bag Sortimo handler om systematisk orden og giver følgende fordele:

 • Overblik over alt værktøj og tilbehør
 • Ingen unødvendig last, som koster ekstra brændstof
 • Mindsker spildtid, fordi alt er let at finde

Derfor udvikler Sortimo konstant sortimentet for at imødekomme alle behov og gøre deres løsninger mere smarte.

DSC03852

Bott bilindretning

Bott er grundlagt i Tyskland og har afdelinger rundt om i Europa - også i Danmark. Med deres indretningsprodukter til biler kan du det maksimale ud af pladsen i varerummet. De har tre ekspertiseområder:

 • Bilindretning
 • Værkstedindretning
 • Arbejdspladssystemer

De laver højkvalitetsprodukter og -løsninger til alle typer virksomheder og har vundet flere designpriser for deres produkter.

Med standardiserede produkter kan du finde en løsning, som er designet til at passe til de fleste, men Bott kan også lave specialindretning, der er præcis lavet til dig.  

Brugt bilindretning i din nye varebil

Har du været glad for bilindretningen i din nuværende varebil, men det er tid til at skifte bilen, kan vi flytte den brugte bilindretning til den nye bil. På vores værksted kan vi tage indretningen ud og montere i den nye bil, hvis det er samme størrelse varerum. Ellers kan vi bruge dele af indretningen i den nye bil.

På den måde kan du fortsætte med at bruge den samme opbevaring, selvom det er tid til at skifte bilen. Du kan dermed bevare din organisering af værktøj og andre ting, der opbevares i bilen.

 

Gør det selv-bilindretning

Vi har altid håndværkere, som gerne selv vil bygge indretningen i bilen, og det kan man selvfølgelig også gøre. Vi anbefaler dog, at man vælger bilindretning fra Sortimo eller Bott, fordi indretningen er crashtestet og godkendt til brug i varerummet.

Særlig crashtesten er vigtig. Hvis man kører galt, står bilindretningen sikkert fast uden fare for føreren. Sætter man det selv op, er det ikke muligt at fastgøre på samme måde, og der kan derfor være en øget fare for føreren.

Varevogn med åben sidedør og indretning

Mere sikkert med crashtestet bilindretning

Det er mere sikkert at vælge en crashtestet bilindretning. Det er din garanti for, at sikkerheden er i orden. Både Sortimo og Bott får deres indretning testet, og det betyder:

 • Indretningen lever op til alle krav
 • Sikrer at værktøj, skruer og alt andet bliver, hvor det skal
 • Undgår at reoler rammer frem mod føreren

Så hvis man foretager en nødbremsning, undvigemanøvre eller er i en ulykke, bliver indretningen, hvor den skal. 

Ford Transit Ladvogn 2019 Eksterioer Lyseblaa Kran Leasing (2)

Opbygninger på ladvogne

Har du brug for mere plads, end varebilen kan tilbyde, så tilbyder vi også opbygninger på ladvogne. Her kan du få en boxlift, som er en kassevogn, ligesom vi har forskellige ladløsninger.

Faktisk har vi rigtig mange løsninger, og vi kan også specialtilpasse dem og få dem til at matche alle dine ønsker. 

Hos Bjarne Nielsen er vi eksperter i opbygning - og vi hjælper dig gerne.

Læs mere om opbygning