2021 New Renault Kangoo Van Tests Drive (1) (1)

Renault Kangoo E-Tech Electric kan erhvervsleases

2021 New Renault Kangoo Van Tests Drive (6) (1)

Leasing

Erhvervsleasing af Renault Kangoo E-Tech Electric

Rummelig og kompakt varebil med elmotor og 45 kWh-batteri, der kan klare en rækkevidde op til 300 km (WLTP). Med stor døråbning og masser af velvalgt udstyr bliver du godt kørende med Renault Kangoo E-Tech Electric.

Skal det være din nye varebil, kan du vælge at erhvervslease den fremfor at købe den. Det betyder nemlig, at du slipper for at binde penge i virksomhedens vognpark, og i stedet bliver udgifterne til bilen en løbende driftsomkostning. Vi kan sammensætte en aftale præcis til dine behov, uanset om du ønsker finansiel eller operationel leasing, ligesom vi også kan lave aftalen så lang eller kort, du ønsker.

Få et leasingtilbud i vores bilhuse eller besøg vores kolleger i LEASING DK.

Find bilhus  Læs mere hos LEASING DK

2021 New Renault Kangoo Van Tests Drive (7) (1)

Få første måneds bilforsikring gratis

Når du handler Renault hos os, får du første måneds forsikring gratis. Vi samarbejder med If, som har skræddersyet forsikringer til det danske bilmarked. Du har stor frihed til at vælge den dækning du ønsker, og priser er konkurrencedygtige. 

Introtilbuddet gælder den første måned hvorefter du får et tilbud, som du enten kan vælge at takke ja eller nej til. Ønsker du et andet forsikringsselskab, er der ingen binding, og det koster ikke noget.

Læs mere om bilforsikring