Fordtransitcustom Limitedvan Artisanred 002 LOW

Populære Ford Transit Custom

BILGUIDEN - Vi elsker biler

Test og anmeldelse af Ford Transit Custom

Ford Transit Custom er en virkelig storsælgende og populær varevogn, som er den mest solgte varevogn i Europa og i Danmark. Faktisk var det den mest solgte bil i Danmark i 2022. Ford rammer virkelig plet med den alsidige varevogn, som kan kombineres i forskellige højder og længder. Dermed kan du skabe den plads i varerummet, som du har brug for, lige fra 5,8-9,0 m³.

Som standard er den ret veludstyret, og den nye udgave har fået flere sikkerhedsteknologier, ligesom indstigningen er blevet lavere, og det gør det nemmere at læsse varevognen og komme ind og ud af den.

Det rummelige varerum, det fine udstyrsniveau og størrelsen på bilen gør, at den er nem at komme omkring med i byerne, ligesom den sagtens kan klare lange køreture. Den kan tilpasses med reoler og lignende i varerummet, og der er også mulighed for opbevaring på taget. Den trækker op til 2500 kg afhængig af modellen. Der er altså mange grunde til, at Ford Transit Custom er en populær varebil. 

Vi har endnu ikke anmeldt varebilen, men opdaterer siden, når der er en anmeldelse.

Fordtransitcustom Limitedvan Artisanred 003 LOW

Rummelig, praktisk og velkørende. Ford Transit Custom er en populær varebil. Foto: Ford

ANMELDELSER

Det skriver anmelderne

Bemærk, at anmeldelser kan have forskellig dato, og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.

 

  • "First World Test drive: Ford Transit PHEV Ford hybrid kører som på skinner"
    Der gives ikke score
  • "Årets varebil i 2020 er nu også Danmarks mest solgte bil siden årsskiftet – Ford Transit Custom sælger bedre end selv Ford Kuga."
    Der gives ikke score
  • "Ford har valgt den rigtige vej i stedet for den billige, da de skulle udvikle en pluginhybrid-version af den populære varebil Transit Custom. Der er op til 41 kilometer rækkevidde på strøm, men hverken lasteevnen eller pladsen i lastrummet lider."
    Der gives ikke score

Læs nyheder i vores Bilmagasin