KOMPAKT VAREBIL

Ford Transit Courier - robust, praktisk og fleksibel

Ny udgave af Ford Transit Courier er på vej. Med plads til to europaller i varerummet er varebilen endnu mere praktisk og fleksibel end nogensinde før.

Book møde

Kompakt kassevogn med klasse

Ford Transit Courier - familiens mindste medlem

Courier er det mindste familiemedlem i flokken af Transit-modeller - men det betyder ingenlunde, at der ikke er rigeligt med plads i den kompakte bil. For det er der bestemt. Med en lastplads op til 3,0 m³ og en kompakt størrelse er Ford Transit Courier en ideel varevogn, hvis du oftest har ærinder i tætbefolkede områder og små gader og stræder.

Bilen er ekstremt nem at parkere - og på trods af den kompakte størrelse har du god plads til de varer og det udstyr, som dit arbejdsliv måtte kræve. Den nyeste udgave af Transit Courier er forbedret, så der nu er plads til to europaller i varerummet. Varerumslængden er også blevet længere og er gået fra 1,8 meter til 2,6 meter med lastlugen i varerumsadskillelsen. 

Fleksibel med mulighed for forskellig indretning og praktisk størrelse gør Transit Courier til et godt valg af varebil for mange forskellige erhverv. Den nye Courier fås med benzin- og dieselmotorer, og der kommer også en fuldelektriske udgave i E-Transit Courier.

2023 FORD TRANSIT COURIER EXTERIOR 02 LOW

FORD TRANSIT COURIER Den gennemførte lille kassevogn for dig, der eksempelvis har brug for varetransport i bynære områder.

Det mener vores varebils-ekspert

"Den er vildt nem at komme omkring med inde i byerne, og trods den beskedne størrelse, så er Ford Transit Courier stadig utroligt rummelig!"

Jera
Jesper Rasmussen
Ford erhvervskonsulent, Køge
2023 FORD TRANSIT COURIER EXTERIOR 01 LOW

Ford Transit Courier med effektiv benzin- eller dieselmotor

Ford Transit Courier fås med en effektiv benzin- eller dieselmotor.

Skal det være benzinmotor, har du to valgmuligheder. Det er begge 1.0 liters EcoBoost-motor, men den fås med enten 100 hk eller 125 hk. Begge med 6-trins manuelt gear. Du kan også få udgaven med 125 hk med et 7-trins automatgear. 

Er du til dieselmotor, så kan du få en 1.5 liters EcoBlue dieselmotor med 100 hk. Den er med 6-trins manuelt gear og har et drejningsmoment på 250 Nm. 

Ford Transit Courier modeller

2023 FORD TRANSIT COURIER 07 LOW

Vælg udstyrsniveau: Trend, Limited og Active

Ford har endnu ikke offentliggjort den fulde liste over udstyr på de nye varianter, men de fortsætter med udstyrsnavnene Trend, Limited og Active. Trend er standardniveauet, mens de to andre varianter bygger ovenpå, ligesom det er muligt at tilkøbe ekstra udstyr.

Transit Courier har det seneste SYNC 4 infotainmentsystem med 8" touchskærm. Den er med trådløs Android Auto og Apple CarPlay. 

Derudover har den forskellige avancerede funktioner, som hjælper dig under kørsel. Det er blandt andet adaptiv fartpilot, lane keeping, pre-collision assist og bakkamera, som gør parkering til en leg. 

2023 FORD TRANSIT COURIER 03 LOW

Rummeligt varerum og op til 1100 kg på trækket

Ford Transit Courier er trods sin kompakte størrelse en rummelig varebil, hvor du har plads til 2,9 m³ i varerummet. Bruger du lugen i vareadskillelsen, får du plads til 3,0 m³. Lugen gør det desuden muligt at have lange genstande på op til 2,6 meter i varerummet.

Er pladsen ikke nok, kan du få anhængertræk på bilen. Afhængig af modellen kan du have op til 1100 kg på trækket. 

Der er desuden nem adgang til varerummet via skydedøren til højre og de asymmetriske bagdøre. Derudover kan man tilvælge at få skydedør i venstre side også.

2023 FORD TRANSIT COURIER INTERIOR 01 LOW

Velindrettet kabine

Bag rattet i Ford Transit Courier får man en fornemmelse af, at man ligeså godt kunne sidde i en personbil fra Ford. Den er velindrettet og godt udnyttet. Med forskellig aflægnings- og opbevaringsplads har man det hele lige ved hånden, når man er på farten. 

2023 FORD TRANSIT COURIER 05 LOW

Lastluge til lange ting

Hvor der før kunne være genstande på op til 1,8 meter, kan der med den nye Ford Transit Courier være genstande på helt op til 2,6 meter. Det skyldes den smarte luge i varerumsadskillelsen. Dermed får du nemt plads til rør, planker, stiger og andre lange genstande.

2023 FORD TRANSIT COURIER 04 LOW

Tilpas varebilen

Det er muligt at tilpasse og indrette varerummet på Ford Transit Courier, så det passer til dine behov og dit erhverv. Det kan være opbevaring til værktøj, forskellige kroge til at fastgøre lasten og lignende. Der er et utal af muligheder, og vi hjælper dig gerne i mål.

GALLERI

Kig nærmere på Ford Transit Courier
interiør og design

Der er masser af fine detaljer både ude og inde på Fords mindste varebil.

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Ford Transit Courier

Hvorfor købe Ford Transit Courier?

Med Ford Transit Courier får du en praktisk varebil, der nemt kan komme omkring i byen. Den er rummelig, robust og fleksibel, og du har nem adgang til varerummet.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Se flere nyere brugte varebiler

Brugte biler

Det med småt

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.