Alsidig varevogn

Renault Trafic til alle behov

Den mellemstore varevogn Renault Trafic kan kombineres på 275 måder, så du kan bygge den perfekte varevogn til netop din opgave. Den kan rumme 5,8-8,9 m³.

Book møde

En af de bedste på markedet

Renault Trafic - det helt perfekte arbejdsredskab

Renault Trafic er en yderst populær varebil - i Danmark såvel som i udlandet. Den er en af de bedst sælgende inden for sin klasse - og det er der naturligvis en lang række årsager til. Den er effektiv, robust, komfortabel og sikker - og får du optimal komfort i kabinen med justerbart sæde og rat samt en masse forskellige features såsom opbevaringsplads og godt med udstyr. 

Varebilen blev lanceret tilbage i 1980, og den er solgt i mere end 2,2 millioner eksemplarer i 50 lande verden over. Den nyeste udgave er fra 2021, hvor den fik en opdatering af designet, ligesom der er blevet tilføjet mange smarte features indvendigt. Kabinen er derfor en personbil værdig, og med flere nye førerassistancesystemer er sikkerheden også i top.

Det er således ikke tilfældigt, at Renault Trafic flere gange er kåret som Årets Varebil i Danmark - for der er tale om et køretøj, der i dén grad skiller sig ud. Og den kan tilpasses alle erhverv og behov. Renault oplyser, der er 275 kombinationsmuligheder, så mon ikke der også er én, der passer til dig?

Renault Trafic Ext5

RENAULT TRAFIC Kassevognen fra den franske producent har flere gange vundet kåringen Årets Varebil i Danmark.

Det mener vores Renault-ekspert

"Det er ikke tilfældigt, at Renault er det mærke, der sælger flest varebiler i Europa. Renault Trafic er yderst pålideligt køretøj."

Lhbs
Lars Severinsen
Erhvervskonsulent, Esbjerg
11 2019 New Renault TRAFIC Press Tests In Portugal

Renault Trafic med velkørende dieselmotorer

Der er et bredt udvalg af velkørende dieselmotorer, når du skal have en Renault Trafic. Der er tre forskellige motorer at vælge mellem: Blue dCi 130, Blue dCi 150 og Blue dCi 170. Det sidste tal angiver, hvor mange hestekræfter varebilen har.

Alle tre er bygget på en 2.0 liters motor, som har Euro 6 D Full som standard. De er desuden med start/stop for at begrænse brændstofforbruget, når motoren genstarter.

Udgaven med 130 hk fås med sekstrins manuelt gear, mens versionerne med 150 hk og 170 hk begge fås med enten sekstrins manuelt gear eller med fuldautomatisk EDC-gearkasse. 

Renault Trafic modeller

22 2019 New Renault TRAFIC

Veludstyret standard med TEK-pakke og mulighed for tilvalg

Renault Trafic er i den nuværende version blevet opgraderet i forhold til tidligere. Nu er det standard, at varevognen har AC og heater, fartpilot og LED-lygter. Derudover får du blandt andet varme i fører- og passagersæde, el-sidespejle med varme og regn- og lyssensor.

TEK-pakken hører i øjeblikket med som standard, og den giver dig desuden Easy Link 8" display, 4,2" førerdisplay, blindvinkelalarm, parkeringssensorer (for, bag og sider), trådløs opladning og bakkamera. Ønsker man ikke TEK-pakken, kan det fravælges.

Derudover kan du tilvælge forskelligt udstyr, så varevognen bliver tilpasset dine behov. Det er for eksempel skiltegenkendelse, hastighedsbegrænser og adaptiv fartpilot. Udstyret kan vælges i pakker eller som enkelte tilvalg. 

Renault Trafic udstyrsvarianter

 

7 2019 New Renault TRAFIC Press Tests In Portugal

Flere varerumsstørrelser og op til 2500 kg på trækket

Renault Trafic fås med varerum i forskellige størrelser, som afhænger af, hvordan du kombinerer længden og højden på varevognen. Den fås nemlig med længderne L1 på 508 cm eller L2 på 548 cm, mens højden enten er H1 på 196,7 cm eller H2 på 249,8 cm.

L1H1 giver et varerum på 5,8 m³, mens L2H1 giver et varerum på 6,7 m³. Den største er L2H2, hvor varerummet er på 8,9 m³.

Er pladsen i varerummet ikke nok, kan der monteres anhængertræk, og bilen kan trække 1650-2500 kg afhængig af model.

GALLERI

Kig nærmere på Renault Trafic interiør og design

Der er masser af finurlige løsninger og fine detaljer på den store varebil.

18 2019 New Renault TRAFIC

Nem adgang til varerummet

Med den store skydedør og og de to bagdøre kan man nemt få lastet varevognen, og der er virkelig god plads i varevognen. En smart detalje er en lem under passagersædet, som giver en lastlængde på hele 4,15 meter. 

Som standard er der skydedør i højre side, og der kan tilkøbes en til venstre side også, hvis du har brug for at tilgå varerummet fra begge sider.

Derudover kan du får bagdøre, der åbner helt op til 270 grader, så de ikke er i vejen, når varevognen skal lastes eller tømmes. Mulighederne er mange, men det vigtigste er sikret: Du har altid nem adgang til varerummet, så arbejdsdagen bliver nemmere.

9 2019 New Renault TRAFIC Press Tests In Portugal

Erhvervsleasing af Renault Trafic

Skal du have ny varevogn til din virksomhed, så kan du erhvervslease Renault Trafic hos os. Vi tilbyder fleksible leasingaftaler, som er tilpasset din virksomhed. Vi kan både lave finansiel og operationel leasing, afhængig af hvilken risiko du ønsker. 

Ved at lease virksomhedens biler binder man ikke penge i vognparken, men omdanner udgifterne til en løbende omkostning. Vi er klar til at hjælpe dig med at sammensætte den helt rigtige aftale.

Leasing af Renault Trafic

13 2019 New Renault TRAFIC Press Tests In Portugal

Ti nye førerassistentsystemer i Trafic

Da Renault Trafic blev opdateret tilbage i 2021, blev der tilføjet 10 nye ADAS-systemer, som står for Advanced Driver-Assistance System og er avancerede førerassistentsystemer. Renault kaldte det et sikkerhedsmæssigt tigerspring. 

Man kender dem fra personbiler, og det er naturligt, at de også finder over i varevognene, og med Trafic er der en del som standard, og ellers kan de tilvælges. Som standard er der nu fartpilot, mens adaptiv fartpilot kan tilvælges.

Det er også teknologier som blindvinkelalarm, skiltegenkendelse, aktiv vognbaneassistent og træthedsalarm. Særligt, hvis man kører meget i varevognen, er de med til at gøre kørslen mere komfortabel og sikker.

Renault Trafic modeller,
priser og specifikationer

Renault Trafic fås i flere forskellige udstyrsvarianter og størrelser.
Du kan her se priser, og et udpluk af det udstyr, som varebilen er udstyret med. 

Renault Trafic modeloversigt

 

 • Renault Trafic Van Thumbnail
  Renault Trafic

  L1H1 5,8 m3

  Standardmodellen med L1 og H1 og kan rumme 5,8 m³.

  Udvalgt standardudstyr:

  • ESM-teknologi
  • Tågeforlygter
  • Radio med Bluetooth, USB- og jackstick
  • El sidespejle
  • Regn- og lyssensor
  • Sædevarme
  Pris fra
  245.000 kr.
  ekskl. moms
  Komplet prisliste
 • Renault Trafic Van Thumbnail
  Renault Trafic

  L2H1 6,7 m3

  Modellen med L2 og H1 og kan rumme 6,7 m³.

  Udvalgt standardudstyr:

  • ESM-teknologi
  • Tågeforlygter
  • Radio med Bluetooth, USB- og jackstick
  • El sidespejle
  • Regn- og lyssensor
  • Sædevarme
  Pris fra
  251.000 kr.
  ekskl. moms
  Komplet prisliste
 • Renault Trafic Van Thumbnail
  Renault Trafic

  L2H2 8,9 m3

  Modellen med L2 og H2 og kan rumme 8,9 m³.

  Udvalgt standardudstyr:

  • ESM-teknologi
  • Tågeforlygter
  • Radio med Bluetooth, USB- og jackstick
  • El sidespejle
  • Regn- og lyssensor
  • Sædevarme
  Pris fra
  271.000 kr.
  ekskl. moms
  Komplet prisliste

Energiklasse

Brændstofforbrug 12,346-14,285 km/l. CO2-emission 184-213 g/km.

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

Renault Trafic Van Handskerum

Dit mobile kontor

Renault Trafic er ikke bare en varevogn - den kan også anvendes som mobilt kontor. Det midterste sæde kan foldes ned, så der er et bord med plads til computeren, og der er i alt 88 liter til opbevaring. Herunder Easy Drawer, som er en skuffe som handskerum.

Renault Trafic Ext10

Vælg den rette farve

Som standard er der en Hvid Glacier solidlak på Renault Trafic, men du kan også vælge andre. Hvis du vil blive ved solidlak, er der også Urban Grå og Cumulus blå. Er du mere til en metallak fås den i sort, to forskellige grå farver samt Carmin rød. 

15 2019 New Renault TRAFIC

Indretning og ombygning

Renault Trafic kan indrettes og bygges om, så den passer perfekt til dine behov. Brug for en reol til værktøjet? Kroge til fastgørelse af varer? Eller udvendig opbevaring? Mulighederne er mange, og Renault siger selv, at Trafic findes i 275 kombinationer. 

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Renault Trafic

Hvorfor købe Renault Trafic?

Du skal købe en Renault Trafic, hvis du ønsker dig en varevogn, som både er robust, pålidelig og trofast - og som kan holde i mange år. 

Hvor meget må Renault Trafic trække?

Renault Trafic må have 1650 eller 2500 kg på anhængertrækket afhængig af modellen.

Hvor stort er varerummet på Renault Trafic?

Renault Trafic har tre størrelser varerum: 5,8 m³, 6,7 m³ eller 8,9 m³.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Se flere nyere brugte varebiler

Renault

Det med småt

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.