Fordtransitcustom Limitedvan Artisanred 001 LOW

Vi tilbyder erhvervsleasing af Ford Transit Custom

Fordtransitcustom Limitedvan Artisanred 003 LOW

Leasing

Erhvervsleasing af Ford Transit Custom

Ford Transit Custom er et sikkert valg, når du skal finde en varevogn til virksomheden. Den storsælgende bil fås i mange forskellige sammensætninger, og med den nye version er der endnu mere at komme efter. Du får en velkørende og gennemtestet varevogn, som år på år sælger stort.

Hos os kan du erhvervslease Ford Transit Custom. Ved at lease undgår du at binde penge i biler, og i stedet bliver biludgifterne til en løbende driftsomkostning. Vores erhvervsleasingaftaler kan være med både service, forsikring og brændstofkort, og de kan skræddersyes til netop din virksomhed.

Få et leasingtilbud i vores bilhuse eller besøg vores kolleger i LEASING DK.

Find bilhus  Læs mere hos LEASING DK

Fordtransitcustom Limitedvan Artisanred 006 LOW

Få første måneds bilforsikring gratis

Når du handler Ford hos os, får du første måneds forsikring gratis. Vi samarbejder med If, som har skræddersyet forsikringer til det danske bilmarked. Du har stor frihed til at vælge den dækning du ønsker, og priser er konkurrencedygtige. 

Introtilbuddet gælder den første måned hvorefter du får et tilbud, som du enten kan vælge at takke ja eller nej til. Ønsker du et andet forsikringsselskab, er der ingen binding, og det koster ikke noget.

Læs mere om bilforsikring