Populær og alsidig

Ford Transit Custom - fantastisk fleksibel favorit

Ford Transit Custom er en mellemstor varevogn med optimal plads, slidstærkt interiør og komfort helt i top. Der er mange grunde til, at det er den mest solgte varevogn i Danmark og Europa.

Book møde

Alletiders store succes

Ford Transit Custom - Danmarks mest solgte varevogn

Ford Transit Custom er i særklasse den mest solgte varevognsmodel i Danmark gennem de senere år - og det er også Europas mest solgte varevogn. Det er der mange gode grunde til. En af dem er, at der virkelig er tale om en reel perle. Siden lanceringen i 2013 har Custom været en gigantisk succes for Ford over det meste af verden - og nu kommer Custom i en ny udgave.

Der er flere forskellige modeller at vælge mellem - alle med det rummelige og meget praktiske varerum. Mulighederne er nærmest enorme - fra L1H1-modellens varerum på 5,8 kubikmeter til den største L2H2-udgave, der kan rumme hele 9 kubikmeter - eller transport af tre Euro-paller på én gang. Det fine er, at Custom - på trods af den store rummelighed - har et kompakt design og på en og samme tid er både praktisk, elegant og særdeles komfortabel.

Den nye udgave af Transit Custom har fået flere forbedringer. Blandt andet en nemmere indstigning, mere standardudstyr og et rat, der kan omdannes til et bord, så varevognen kan bruges som mobilt kontor. Dermed er der lagt op til, at Transit Custom stadig vil være den foretrukne varevogn i erhvervslivet.

Fordtransitcustom Limitedvan Artisanred 001 LOW

FORD TRANSIT CUSTOM Der er nærmest ubegribeligt mange muligheder for at sætte sit personlige præg på den storsælgende super-varevogn.

Det mener vores Ford-ekspert

"Det er ikke tilfældigt, at Custom-modellen har solgt mere end dobbelt så mange styk som den næstebedste. Det er en fremragende arbejdsbil."

Jera
Jesper Rasmussen
Ford erhvervskonsulent, Køge
Fordtransitcustom Limitedvan Artisanred 003 LOW

Ford Transit Custom med elektriske motorer

Ford Transit Custom er den mest solgte varevogn i Europa. Det er altså en virkelig populær model og med god grund. Den er alsidig og fås til enhver smag, og med den nye generation af bilen, er der endnu flere muligheder.

Motormæssigt kan den nu fås som fuldelektrisk med E-Transit Custom, ligesom den også findes som plug-in hybrid (PHEV) og med almindelig dieselmotor. PHEV-udgaven er med en 2,5 liters benzinmotor kombineret med en elmotor. Batteriet er 11,8 kWh, og den har en elektrisk rækkevidde på 57 km. 

Den kan trække op til 2 tons og har Pro-Power onboard, som gør det muligt at trække strøm fra bilen til for eksempel værktøj. 

Ford Transit Custom modeller

Fordtransitcustom Limitedvan Artisanred 012 LOW

Transit Custom med stærke dieselmotorer

Udover de elektriske muligheder kan du også få Ford Transit Custom med en stærk 2.0 liters EcoBlue-dieselmotor. Den fås i flere varianter med 110 hk, 136 hk oh 150 hk med manuel gearkasse. 

Med automatgear fås den i varianterne 136 hk og 170 hk. Der er desuden mulighed for firehjulstræk (AWD) med automatgearet. 

Den kan med dieselmotoren trække op til 2500 kg.

Ford Transit Custom modeller

Fordtransitcustom Limitedvan Artisanred 006 LOW

Vælg udstyrsniveau: Trend eller Limited

Ford Transit Custom fås i flere forskellige modeller, og standarden hedder Trend. Her får du blandt andet programmerbar motor-/kabinevarme, DAB+ radio, 13" SYNC4 touchskærm, pre-collision assist 2.0 (100° kamera), fartpilot, lane keeping system, skiltegenkendelse, parkeringshjælp for og bag samt bakkamera. Du kan derudover tilkøbe ekstra pakker. 

Næste udstyrsniveau er Limited, som udover Trend byder på LED-forlygter, LED-lys i varerum og nøglefri adgang og start, ligesom det også her er muligt at tilvælge pakker. Limited fås desuden kun med automatgear.

Derudover findes bilen i en Trail-, Active- og Sportudgave. 

Ford Transit Custom udstyrsniveauer

GALLERI

Kig nærmere på Ford Transit Custom
design og interiør

Der er masser af nærmest geniale detaljer på den storsælgende model.

Fordtransitcustom Limitedvan Artisanred 013 LOW

Rummeligt og fleksibelt varerum

Varerummet på Ford Transit Custom kan fås fra 5,8-9,0 m³. Størrelsen afhænger af, hvordan længde og højde kombineres. L1H1-modellen er på 5,8 m³, mens den største L2H2-model kan rumme 9 m³.

I den nye udgave af Custom er indstigningshøjden blevet lavere, så det er endnu nemmere at komme ind i varerummet og læsse varevognen. Varerummet kan desuden indrettes med reoler og andet, hvis du har brug for det.

Varevognen er lige under 2 meter, så du kan komme ind i de fleste parkeringshuse. Har du brug for mere plads end varerummet, kan der være op til 2500 kg på anhængertrækket. 

Fordtransitcustom Limitedvan Artisanred 002 LOW

Erhvervsleasing af Ford Transit Custom

Skal du have en Ford Transut Custom til virksomheden, kan du erhvervslease den hos os. Ved at lease fremfor at købe varevognen undgår du at binde penge i virksomhedens biler. I stedet bliver det til en løbende driftsomkostning, der betales måned for måned gennem leasingydelsen.

Vi tilbyder alle former for leasing, og aftalen kan også inkludere både serviceaftale, forsikring og brændstofkort. 

Leasing af Ford Transit Custom

Fordtransitcustom Limitedvan Artisanred 016 LOW

Sikkerheden er i top

Tidligere har Ford Transit Custom scoret alle fem stjerner ved Euro NCAP crashtest, og den nye udgave har også været igennem testen, men resultatet afventer.

Der er dog flere sikkerhedsteknologier som standard. Det er blandt andet pre-collision assist 2.0 med 100° kamera, lane keeping system, træthedsregistrering, skiltegenkendelse, wrong way alert og fartpilot med intelligent fartbegrænsning, som hjælper dig under kørslen.

Når du skal parkere, er der p-sensorer for og bag, som guider dig, ligesom du kan bruge bakkameraet til bedre at kunne parkere. Så selv i byen, hvor parkering måske er en udfordring, kan du nemt komme omkring med Custom.

Ford Transit Custom modeller,
priser og specifikationer

Ford Transit Custom fås i flere forskellige udstyrsvarianter.
Du kan her se priser, og et udpluk af det udstyr, som varebilen er udstyret med. 

Ford Transit Custom modeloversigt

 

 • Ford Custom 2
  Ford Transit Custom

  Trend

  Trend er standardmodellen på Ford Transit Custom.

  Udvalgt standardudstyr:

  • Aircondition
  • Bluetooth
  • Dobbelt passagersæde med opbevaringsrum og foldebord
  • El-spejle (justering +varme)
  • Fartpilot
  • Fjernbetjent centrallås
  • FordPass Connect Modem
  • Førerairbag
  • Førersæde, multijusterbart, med armlæn
  • Lastluge i varerumsadskillelse
  • LED kørelys
  • Lys i varerum
  Pris fra
  250.312 kr.
  ekskl. moms
  Komplet prisliste
 • Ford Custom 2
  Ford Transit Custom

  Limited

  Ønsker du mere udstyr end standardmodellen Trend, er det Limited, du skal vælge.

  Udvalgt standardudstyr ud over Trend:

  • Indfarvet bagkofanger
  • Indfarvede dørgreb
  • Indfarvede spejlhuse
  • Indfarvede sidelister
  • LED lys i varerum
  • Passager airbag
  • SYNC 2,5 og 8" touchscreen
  • Apple CarPlay
  • Udsynspakke
  • Varerumsbeklædning, sider
  • Xenon forlygter
  • 16" alufælge
  Pris fra
  283.993 kr.
  ekskl. moms
  Komplet prisliste

Energiklasse

Brændstofforbrug 10,3-14,5 km/l. CO2-emission 194-255 g/km.

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

2022 FORD TRANSIT RANGE TRAIL BEV SPORT LIMITED 03 LOW

Find den rette Custom

Mere flere varianter, motorer og størrelser at vælge mellem er det nemt at finde den helt rigtige Ford Transit Custom. Der er også et udvalg af forskellige farver. Og netop fleksibiliteten og udvalget har gjort Custom til en favorit, når der skal vælges varevogn.

Fordtransitcustom Limitedvan Artisanred 007 LOW

Mobilt kontor

Varevognen er for mange håndværkere og andre på farten deres kontor, og Transit Custom har fået en innovativ tiltfunktion i rattet. Den kan dermed omdannes til et bord til computeren eller til frokosten.

2022 FORD TRANSIT TILTING STEERING WHEEL 07 LOW

En gennemtestet succes

Førersædet og rattet i Ford Transit Custom kan indstilles, så du kan finde den helt ideelle indstilling til dig. Der er indbygget armlæn og justerbar lændestøtte, og sædevarme som standardudstyr.

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Ford Transit Custom

Hvorfor købe Ford Transit Custom?

Ford Transit Custom er en virkelig populære varebil, som år efter år lægger i toppen af salgslisterne. Det skyldes blandt andet, at den har en god størrelse til mange typer af erhverv, den er velkørende og særdeles komfortabel.

Fås Ford Transit Custom som elbil?

Ja, Ford E-Transit Custom, som varebilen hedder, er blevet lanceret, så man kan køre på ren el i den populære varebil.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Se flere nyere brugte varebiler

Ford

Det med småt

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.