Privatleasing af brugt Ford – 17 på lager

Det er populært at privatlease biler, og der er også flere fordele ved at gøre det. Man slipper for bekymringer om værditab og værkstedsregninger, og i stedet kender man hver måned sin udgift til bilen. Hos Bjarne Nielsen tilbyder vi også privatleasing af brugte biler, herunder privatleasing af brugte Ford, og vi har samlet dem alle her på siden.

Bilerne er nogen, vi har nøje udvalgt, og hvis der mangler nogen, er du velkommen til at kontakte os, for vi kan helt sikkert hjælpe med at sammensætte en aftale, der passer til dig. Bjarne Nielsen er en del af bilkoncernen Nielsen Car Group, der også ejer leasingselskabet LEASING DK. Derfor kan det meste lade sig gøre.

I koncernen er også Bilernes Hus, og du vil derfor kunne finde biler, der også står i det bilhus. Vi er desuden autoriseret forhandler af Ford, så vi kan også tilbyde privatleasing af nye Ford, men her på siden er det altså brugte Ford, vi har samlet.

17 BILER
Viser nu 17 af 17 biler

Privatleasing af brugt Ford giver ro i økonomien

Der er mange, der vælger privatleasing, fordi det giver ro i biløkonomien. Du betaler et fast månedligt beløb for at have bilen, og det inkluderer serviceaftale, så der kommer ingen uventede værkstedsregninger. Du skal heller ikke tænke over værditab, fordi bilen blot afleveres tilbage til os, når leasingaftalen udløber.

Der er altså mange fordele ved denne form for finansiering af bilen. Vi oplever også stigende efterspørgsel efter at kunne lease brugte biler, herunder privatleasing af brugt Ford. Vi har derfor udvalgt forskellige modeller, der også kan privatleases. Her på siden finder du alle vores brugte Ford til privatleasing.

Det er nyere, brugte biler, så du får en næsten ny bil, og der kan også være ældre modeller, som er udgået som ny. Her er fordelen ved at vælge privatleasing af brugte Ford, at du får adgang til biler, der kan være udgået. Derudover er der stor fleksibilitet ved leasing. Du kan oftere skifte bil – også uden bekymringer om værditab.

Mulighed for tilkøb til privatleasingaftalen

Vælger du privatleasing af brugt Ford, er aftalen som udgangspunkt med 15.000 km om året, men det tal kan justeres, hvis du har brug for mindre eller mere. Du kan se, hvordan det påvirker den månedlige leasingydelse på hver bilmodels side. Her kan du justere både udbetaling, kilometertal og leasingperiode.

Det er desuden muligt at lave andre tilvalg, så aftalen passer præcis til dig og dine behov. Det er lige fra tilkøb af helårs- eller vinterdæk til forsikring og andet tilbehør. Vi kan også hjælpe med anhængertræk til bilen.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en samlet pris.

Vælg privatleasing af brugt Ford hos Bjarne Nielsen

Når du vælger privatleasing af brugt Ford hos Bjarne Nielsen, får du adgang til et bredt udvalg af biler, og du får samtidig sikkerheden i at handle med en forhandler, der har over 35 år bag sig. Vi har erfaringen og ekspertisen til at hjælpe dig i mål med at finde en ny, brugt bil.

Vi er desuden autoriseret forhandler af Ford, og vi har derfor stort indblik og kendskab til mærket, ligesom vi tilbyder autoriseret Ford service på vores værksteder.

Lad os hjælpe dig i mål med privatleasing af brugt Ford – kontakt os i dag eller besøg dit nærmeste bilhus for at prøvekøre bilen.

Relaterede links