Privatleasing af brugt Kia – 9 på lager

Det er blevet virkeligt populært at privatlease biler, og det er med god grund. Her får du en tryghed i biløkonomien, fordi der ikke kommer uventede værkstedsregninger eller store værditab. Du kender i stedet din månedlige udgift, og det giver ro.

Hos Bjarne Nielsen tilbyder vi også privatleasing af brugte biler, herunder privatleasing af brugte Kia, og her kan du altså lease en lettere brugt Kia. Vi er en del af bilkoncernen Nielsen Car Group, der også ejer leasingselskabet LEASING DK.

Bilernes Hus i Silkeborg er også en del af koncernen, og derfor kan du her på siden også finde biler, der står der. Vi er desuden autoriseret forhandler af nye Kia og tilbyder også leasing af dem, men her på siden er det altså privatleasing af bruge Kia, vi har samlet.

9 BILER
Viser nu 9 af 9 biler

Privatleasing af brugt Kia giver tryghed

Mange vælger privatleasing, fordi det giver tryghed i biløkonomien, når du kender din faste udgifter til bilen hver måned. Du betaler en månedlig leasingydelse samt de faste udgifter til bilen, og der kommer ingen uventede værkstedsregninger eller store værditab. I stedet afleverer du blot bilen tilbage til os, når aftalen udløber.

Der er mange fordele ved denne type finansiering, og hos Bjarne Nielsen oplever vi en stigende interesse for privatleasing af brugte Kia, og vi har samlet alle muligheder her på siden.

Det er nyere, brugte biler, så det er en næsten ny bil, du kan få, og den kan desuden leveres hurtigt. Derudover kan der være modeller, som er udgået som ny bil, og det er en af de fordele, der er ved at privatlease en brugt Kia. Der er også en stor fleksibilitet, hvor du kan skifte bil oftere og uden at bekymre dig om værditab.

Tilpas privatleasingaftalen

Med privatleasing af brugt Kia er aftalen som standard med 15.000 km, og det kan ændres, så det passer til dit kørselsbehov. Du kan på hver bilmodels side justere kilometerantal samt udbetaling og leasingperiode, så det passer til dig, og vi regner også gerne en pris for dig.

Det er også muligt at tilvælge forskellige ting til aftalen. Det kan være helårs- eller vinterdæk, forsikring, ladeløsning, anhængertræk eller andet tilbehør. Vi kan det meste, så spørg os for en samlet pris.

Vælg privatleasing af brugt Kia hos Bjarne Nielsen

Med privatleasing af brugt Kia hos Bjarne Nielsen, får du adgang til et bredt udvalg af biler, og du kan samtidig trække på vores mere end 35 års erfaring.

Vi er autoriseret forhandler af Kia og har derfor stort indblik i og kendskab til mærket, ligesom vi tilbyder autoriseret Kia service på vores værksteder. Lad os hjælpe dig i mål med privatleasing af brugt Kia – kontakt os i dag eller besøg nærmeste bilhus.

Relaterede links