Mazda CX 80 2024 Opladning 1

Mazda CX-80 er en stor og rummelig SUV

BILGUIDEN - Vi elsker biler

Anmeldelser og test af Mazda CX-80

- Mazdas nye flagskib byder på komfort, plads og lækkert udstyr

Mazda CX-80 er navnet på det helt nye flagskib fra det japanske mærke. Den er næsten fem meter lang, og det giver blandt andet plads til syv sæder i bilen. Den er samtidig virkelig komfortabel, og uanset udgaven rigtig veludstyret. 

Det er en plug-in hybrid, som kombinerer en benzinmotor med en elmotor, og den kan køre op til 60 km på ren strøm, inden benzinmotoren tager over. Du kan derfor på de kortere ture få den støjsvage, elektriske kørsel, men på lange ture skal du ikke bekymre dig om opladning.

Fordelen ved, at det er en plug-in hybrid er også, at den kan trække op til 2.500 kg. Det er de færreste elbiler, der kan matche det. Derfor kan du også have hestetrailer, campingvogn eller en tung trailer efter bilen.

Udstyr, farve og sæder kan tilpasses til dine behov

Mazda har med deres forskellige udstyrsvarianter gjort det muligt for dig at tilpasse udtrykket i bilen til dine ønsker. Standarden er Exclusive-Line, som byder på meget godt udstyr. Herfra kan du vælge de sporty udgaver som Homura og Homura Plus, eller du kan gå med den elegante Takumi og Takumi Plus.

Der er også et væld af farver at vælge mellem, og så kan du vælge mellem seks eller syv sæder. Der er mange muligheder, og vi hjælper dig gerne på vej med at finde den rette til dig. 

Kontakt os og hør mere om Mazdas nye flagskib CX-80.

Find bilhus

Bilguiden

Bilguiden tester

Test og anmeldelse af Mazda CX-80 kommer

Vi har endnu ikke testet og anmeldt Mazda CX-80. Når det er sket, opdaterer vi selvfølgelig siden med anmeldelsen, så du kan blive klogere på Mazda CX-80. 

Bilguiden er vores YouTube-kanal, som vi løbende opdaterer med viden, test og guides om biler.

Vil du blive klogere på biler, så følg Bilguiden på YouTube.

Følg Bilguiden her

ANMELDELSER

Det skriver anmelderne

I tvivl om Mazda CX-80 er den rigtige for dig? Vi har samlet anmeldelser af bilen her. Bemærk at anmeldelser kan have forskellig dato og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.

 

  • "Mazda's konge-SUV er lige blevet lidt mere konge"
  • "CX-80 er det nye flagskib fra Mazda til det europæiske marked. Den 5 meter lange SUV har syv sæder som standard og kommer til Danmark som plug-in hybrid med 327 hk"

Brugt Mazda? Find den her

Alle brugte Mazda

Læs flere nyheder i vores Bilmagasin