Mazda CX 80 2024 Side

SUV med syv sæder

Mazda CX-80 - det helt nye flagskib

Komfortabel, alsidig og op til syv sæder. Mazda CX-80 er en velkørende plug-in hybrid med op til 60 km på ren el.

Beregn byttepris

Rummelig og alsidig

Mazda CX-80 - stor SUV med minimalistisk design

Elegant og minimalistisk design kombineret med stor rummelighed og masser af teknologi. Mazda CX-80 er mærkets helt nye flagskib, og her får du plads til op til syv personer. Det er den største Mazda på det europæiske marked, og der er mange muligheder for at tilpasse bilen til netop dine behov.

I Danmark kommer den til at fås som plug-in hybrid, der kombinerer en 2.5-liters benzinmotor med en kraftig elmotor. Den har en samlet ydelse på 327 hk og en elektrisk rækkevidde op til 60 km.

Med Mazda CX-80 får du også mulighed for at trække selv de tungeste læs. Den kan klare op til 2.500 kg på anhængertrækket. Og så er den bare en fornøjelse at køre.

Mazda CX-80 kommer til Danmark i efteråret 2024.

Kontakt os og hør mere

Mazda CX 80 2024 Roed Parkeret

Fem fordele ved Mazda CX-80:

  • Plug-in hybrid-motor med 327 hk
  • Kører op til 60 km på ren el
  • Op til syv sæder
  • Rummelig og alsidig SUV
  • Kan trække op til 2.500 kg
Mazda CX 80 2024 Hestetrailer

MAZDA CX-80 Den store og stærke SUV er det helt nye flagskib hos Mazda.

Det mener vores Mazda-ekspert

"CX-80 er det nye flagskib hos Mazda, og bilen har rigtig meget at byde på: Rummelighed med plads til syv personer, SUV-design og en stærk plug-in hybrid-motor."

Jool (1)
Jonas Grønvad Olesen
Salgschef, Bjarne Nielsen Skive
Mazda CX 80 2024 Roed Forfra

Mazda CX-80: Plug-in hybrid med firehjulstræk

I Danmark kommer Mazda CX-80 som en plug-in hybrid. Her får du en stærk 2.5-liters benzinmotor og en kraftig elmotor, der samlet har en ydelse på 327 hk. Drejningsmomentet er på 500 Nm. 

Den kan accelerere fra 0-100 km/t på 6,8 sekunder, og tophastigheden er på 195 km/t. Bilen kører op til 60 km på ren el. 

Den har en 8-trins automatisk gearkasse og er med Mazdas variable firehjulstræk, i-Activ All-Wheel Drive system, som betyder, at den ved normal kørsel overfører de fleste kræfter til baghjulene, men når der er brug for det, så overføres op til 50% af kræfterne til forhjulene. Det sker for eksempel, når den trækker noget tungt. 

Mazda CX 80 2024 Seks Saeder

Fleksibel indretning med op til syv sæder

Fleksibilitet er nøgleordet for indretningen i Mazda CX-80. Her er der mulighed for at vælge mellem med op til syv sæder, hvor der er tre pladser på anden sæderække og to sæder på tredje sæderække.

Det er også muligt at vælge anden række med kaptajnsæder og konsolboks i midten, som vist her på billedet, og som fås i Takumi Plus-modellen.

En sidste mulighed er at fravælge konsolboksen, så der er nem passage til de bagerste sæder. Det får du i Homura- og Homura Plus-modellerne.

Mazda CX 80 2024 Bagagerum

Stort og rummeligt bagagerum og mulighed for 2.500 kg på trækket

Mazda CX-80 er den største model i Mazdas europæiske modelprogram, og den er ligesom CX-60 baseret på mærkets store platformsarkitektur. Den har en længde lige under 5 meter og en akselafstand på 312 cm, og den er derfor væsentlig større end CX-60. 

Det er derfor, der er plads til den tredje sæderække, og det betyder også, at bagagerummet er større. Her kan der, når tredje sæderække ikke er i brug, være op til 687 liter. Foldes alle bagsæder ned, kan der være hele 1971 liter.

Er pladsen i bagagerummet ikke nok, kan du få anhængertræk på bilen. Den kan trække helt op til 2.500 kg.

GALLERI

Kig nærmere på Mazda CX-80

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde på den store model.

Mazda CX 80 2024 Roed Fra H Side

Banebrydende sikkerhed og ny teknologi i Mazda CX-80

Den nye Mazda CX-80 er spækket med udstyr. De endelige udstyrsniveauer kender vi ikke endnu, men det, Mazda har afsløret, vidner om masser af moderne og helt ny teknologi. 

Du får for eksempel 360° kamera, håndfri elektrisk bagklap og Mazdas førertilpasningssystem, som genkender personen bag rattet og justerer automatisk forskellige indstillinger, så de er tilpasset føreren. Det er blandt andet sædeposition, rat, spejle, lyd og klimaanlæg.

Der er Bose-audiosystem med 12 højtydende højttalere og en subwoofer, og tre zoners klimaanlæg, og en 12,3" skærm med trådløs Apple CarPlay og Android Auto. Du kan justere indstillinger med stemmegenkendelse med den nye Alexa-funktion. Og det er muligt at tilvælge et stort panoramasoltag.

Der er masser af aktive og passive sikkerhedsfunktioner som Smart Brake Support, der bremser ved trafik bagud og fra siden, Lane Keeping, og blind vinkel alarm.

Mazda CX 80 2024 Sort Fra Siden

Designmæssigt er Mazda CX-80 også en oplevelse

Mazda arbejder med deres unikke Kodo-designsprog, og her har designerne haft stor fokus på at skabe et rent design med minimalistisk japansk æstetik. Alle unødvendige elementer er fjernet, og det giver et elegant design. 

Mazda CX-80 har en kraftfuld kølergrill med en markant kromramme, der fremhæves af LED-forlygter og en karakteristisk lyssignatur. Krom-detaljerne fortsætter omkring sideruderne, og det giver en fornemmelse af bevægelse, selv når bilen står stille. 

Indvendigt er der skabt en kabine med førsteklasses materialer som ægte ahorntræ, nappa-læder og krom (afhængig af modellen). Der er tænkt over komfort og rummelighed for alle passagerer. 

Ladeguide: Hvilken ladeløsning skal du vælge?

Prøver du at finde rundt i junglen af forskellige ladeløsninger til de elektriske biler? Fortvivl ikke. Vores motorredaktør forklarer de forskellige muligheder og har samtidig lavet en sammenligning af priserne på de mest udbredte ladeløsninger.

Se videoguiden her - eller læs den skrevne udgave her.

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Mazda CX-80

Hvorfor købe en Mazda CX-80?

Mazda CX-80 er til dig, der har brug for god plads i bilen og stor trækkraft. Der er mulighed for syv sæder i bilen, og samtidig kan den trække op til 2.500 kg. 

Det hele er pakket ind i et lækkert og elegant SUV-design, hvor du får den komfortable indstigning og gode overblik over vejen. 

Hvornår kommer Mazda CX-80?

Mazda forventer at CX-80 kommer ud til os som forhandler i efteråret 2024. Kontakt os for mere information.

Hvad er prisen på Mazda CX-80?

Mazda CX-80 har en startpris på 562.000 kr. Hvordan indgangsmodellen og de øvrige udstyrsniveauer er, ved vi endnu ikke.

Hvor stort er bagagerummet på Mazda CX-80?

Der er plads til 687 liter i bagagerummet, hvis den tredje sæderække er lagt ned. Er alle bagsæder lagt ned, kan der være op til 1971 liter.

Hvor meget må Mazda CX-80 trække?

Mazda CX-80 er en stærk bil, der kan have helt op til 2.500 kg på anhængertrækket.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Mazda

Se flere nyere brugte biler

Brugte biler

Det med småt

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.