VOLVO XC90 RECHARGE

Hvis det næstbedste bare ikke er godt nok

Den nye Volvo XC90 Recharge er mastodonten blandt de store luksus-SUV'ere..

Se aktuelle kampagner   Beregn byttepris

Verdens mest sikre bilmodel

Volvo XC90 er til dig, der ikke vil nøjes

Kørekomfort, sikkerhed, luksus og lækkert udstyr. Den store Volvo XC90 Recharge har det hele - og lidt til. Recharge betyder hybrid på Volvo-sprog - og den smukke Volvo XC90 matcher fuldt ud Volvo-producentens tradition for veldesignede, praktiske og gedigne køretøjer.

Den nye Volvo XC90 har en karismatisk udstråling kombineret med de klassiske Volvo-elementer såsom brede skuldre og et potent og maskulint udtryk. Den store SUV er udstyret med kvalitetsmaterialer, der sammen med den gode plads og de mange detaljer leverer en klar fornemmelse af luksus.

Volvo XC90 2020 1600 08

VOLVO XC90 RECHARGE. Den smukke luksus-SUV er leveringsdygtig i noget nær monumentale oplevelser på køreturen.

Det mener vores Volvo-ekspert

"Du føler dig fuldstændig tryg, når du sidder bag rattet i den store Volvo - og det er altså en rigtig god fornemmelse."

Henrik Moensted
Henrik Mønsted
Volvo mærkeansvarlig, Køge

Skandinavisk design og avanceret sikkerhed

Volvo XC90 2020 1600 6B

En koncertsalen inde i kabinen

Der er i den grad kælet for detaljerne i den enorme Volvo XC90-kabine. De perfekt placerede Bowers & Wilkins-højttalere giver en fuldstændig krystalklar lyd overalt i kabinen.

Faktisk har de dygtige ingeniører på den svenske fabrik evnet at give passagererne en reel oplevelse af, at de sidder midt i en koncertsal - når de sidder i kabinen på den store SUV.

Den ekstremt gode lyd forstærker indtrykkene inde i luksusbilen - og harmonerer på alle måder med de mange andre fantastiske indtryk som Volvo XC90 Recharge er leveringsdygtig i.

Volvo XC90 2020 1600 7B

Pladsen er afgørende - og der er nok af den

Volvo XC90 Recharge er ikke bare stor - den er rigtig stor. Det betyder, at der er god plads til syv passagerer, som fordeles på de tre sæderækker - og selv på den tredje sæderække er der faktisk overraskende meget albuerum.

Skulpturelle sæder garanterer den gode plads, og sæderne er designet i tråd med den nyeste, ergonomiske forskning. Det er svært at blive træt af at køre i en Volvo.

Foruden at være en overdådig og luksuriøs model, er Volvo XC90 Recharge en model, der er indbegrebet af ren køreglæde. 

Volvo XC90 2020 1600 1F

Sikrer et godt indeklima

Volvos formidable "Clean Zone" luftrensningssystem har fået tilføjet nye filtertyper, som er bedre til at opfange små, skadelige partikler og pollen i den luft, der trænger ind i bilen.

Volvo XC90 2020 1600 90

Thors Hammer lyser godt op

De smukke forlygter i "Thors Hammer"-design er med til at understrege de nordiske rødder, som Volvo helt naturligt har. Samtidig er designet med til at sikre genkendelighed på landevejene. Også om natten.

Volvo XC90 2020 1600 34

Kører helt sikkert fantastisk

Modellen har masser af sikkerhedsudstyr - blandt andet Driver Assist med Curve Speed Adaption, der automatisk tilpasser hastigheden, så der opnås størst mulig komfort og styrepræcision under stort set alle trafikforhold.

GALLERI

Kig nærmere på Volvo XC90 Recharge

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde på den smukke model.

Ladeguide: Hvilken ladeløsning skal du vælge?

Prøver du at finde rundt i junglen af forskellige ladeløsninger til de elektriske biler? Fortvivl ikke. Vores motorredaktør forklarer de forskellige muligheder og har samtidig lavet en sammenligning af priserne på de mest udbredte ladeløsninger.

Se videoguiden her - eller læs den skrevne udgave her.

SIKKERHED

Volvo er sikkerhed. Det samme er Volvo XC90 Recharge.

Som i alle andre Volvo-modeller får du en bil, der er yderst sikker at køre i.
Modellen scorer det maksimale antal stjerner:

97%
Adult Occupant
87%
Child Occupant
72%
Pedestrian
94%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Volvo XC90

Hvorfor en Volvo XC90?

Volvo XC90 er mærkets absolutte fyrtårn. Både på størrelse, motor, teknologi og sikkerhed. XC90 har plads til 7 personer og rummer dermed den store familie og bagagen. Samtidig er XC90 det sikreste som Volvo kan præstere. Det er praktisk talt en tank på hjul - en meget veldesignet en af slagsen vel at mærke! 

Slår Volvo alle andre i sikkerhed?

Mere eller mindre. Selvfølgelig er andre bilmærker også med helt fremme i sikkerhedstests, men Volvos høje niveau har gennem årene lagt stilen for de andre. Volvo XC90 kom i sin anden generation i 2015 men er fortsat i dag en af de mest sikre biler på markedet. Sikkerhedssystemerne er løbende blevet opdateret, og så er XC90 i design og interiør fortsat moderne og tidsløst.

Volvo XC90 med batteri?

Volvo XC90 har samme hybridteknologi som Volvo V60. Som mild hybrid er den født med et lille ekstra batteri som booster brændstoføkonomien ved at hjælpe til under især igangsætning. Batteriet lades op løbende og ved bremsning.

XC90 fås også som plug-in hybrid hvor den kan lades op i indkørslen med et kabel. Batteriet er større, og det gør den i stand til at køre op til ca. 50 km på ren el. Det er imponerende i en bil med dens størrelse og vægt.

Hvad betyder Recharge og hybrid?

Alle Volvos modeller fås udelukkende med et ekstra batteri som mild hybrid eller plug-in hybrid - også kaldet Recharge. Ved mild hybrid skal du ikke tænke på at lade bilen op. Det sker automatisk under kørsel og ved bremsning. Modsat vil du her aldrig komme til at køre på ren el, som du kan i en plug-in hybrid, der har et ladestik og et markant større batteri. 

Plug-in hybrid udgaven af XC90 har kombineret hele 390 hk men samtidig et flot blandet brændstofforbrug på mellem 29 og 35 km/l. 

Sikkerhed frem for alt? Vælg en Volvo

Volvo XC90 er topsikker. Det viser samtlige tests af den potente SUV, der måler knap meter i længden og kan fås i en særligt pansret udgave, der kun er en præsident værdig. Når det er sagt er selv den billigste udgave topscorer i sikkerhed og teknologiske sikkerhedsfunktioner. Intet ved designet er tilfældigt - det viser blandt andet det faktum, at fronten er udviklet, så hvis uheldet skulle være ude og bilen rammer en fodgænger, så ryger personen over bilen og ikke ind under bilen. 

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Se flere nyere brugte biler

Brugte biler

Det med småt

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.