UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE

Volvo XC90.
Luksus over hele linjen.


Volvo XC90

Prøv vores pristjek og få et uforpligtende tilbud på Volvo XC90.

PRIS FRA
1.164.588 kr.
FINANSIERING FRA
11.849kr./md.*

Beregn byttepris  Book prøvetur

Levering i hele Danmark
Når du køber en bil hos Bjarne Nielsen A/S kan du få den leveret overalt i Danmark. Det gælder både nye og brugte biler - husk blot at oplyse hvorvidt du ønsker hjemmelevering eller levering i et af vores bilhuse når du handler.
30 års erfaring
Hos Bjarne Nielsen har vi mere end 30 års erfaring som bilforhandler. Det kommer ikke af sig selv. Vi sælger årligt op mod 10.000 biler, og med 5 stjerner på Trustpilot har du garanti for at det er både nemt og trygt at handle hos os.
ENERGIKLASSE -

Volvo XC90 er fyldt med teknologi og funktioner, der gør køreturen ekstra let.

CITYSAFE

Kør sikkert i byen

Funktionen City Safety giver en hånd med, når trafikken pludselig standser, ved at gøre bremserne klar til en hurtigere reaktion eller bremse automatisk, hvis der ikke er tid til at reagere. Derudover klarer Park Assist Pilot parkeringen for dig. Aktiver Park Assist Pilot, kør hen til parkeringspladsen, og slip rattet. Bilen styrer selv og lader dig vide, når du skal bremse. Derudover giver et 360°-kamera et fugleperspektiv af din bil, så du kan se forhindringer fra alle vinkler. Det gør parkering og manøvrering under snævre pladsforhold til en leg.

Hvis en cyklist svinger ud foran bilen, vil funktionen Cyclist Detection også advare dig med en lampe på forruden og bremse for dig, hvis der kræves hurtig handling. Kort sagt giver city safe funktionerne dig sikkerhed fra alle vinkler. 

SENSUS

Teknologi ved fingrespidserne

Sensus giver dig adgang til den nyeste teknolog og byder blandt andet på HD-berøringsskærm, rat og talestyring som reagerer på dine kommandoer og head-up display, der giver dig visuel information samtidig med, at du holder øjnene på vejen. Sensus giver nye muligheder for at være forbundet, modtage information og få underholdning.  

Samtidig kan du bevarer kontrollen med Volvo on Call. Volvo On Call appen giver et væld af smarte løsninger, der giver dig mulighed for at betjene bilen på afstand. Få adgang til bilens instrumentbræt, se status for dørlås, brændstofniveau, vedligeholdelsesadvarsler og meget mere.

Volvo On Call fungerer også som en tyverialarm og informeres, hvis der sker en mistænkelig indtrængen i din bil. Hvis bilen bliver stjålet, bruger vi dens GPS til at finde eller startspærre den. Uanset om et dæk er punkteret, bilen er havareret eller involveret i en ulykke, får du den hjælp du har brug for - med det samme. 

LANE KEEPING AID

Holder dig i vognbanen

Hvis bilen begynder at køre ud af vognbanen, aktiveres vores Lane Keeping Aid og styrer dig forsigtigt tilbage på rette vej og sender advarselssignaler i form af vibrationer for at holde dig årvågen. Du kan også roligt skifte vognbane i vished om, at du har helt styr på bilerne omkring dig med radarsensorer, der advarer dig.

Forestil dig tilmed ikke at skulle skifte mellem nærlys og fjernlys om natten. Active High Beam registrerer automatisk andre køretøjer, fodgængere og cyklister og skifter midlertidigt til nærlys. Derudover sikrer Adaptive Cruise Control, at bilen holder samme afstand til bilen foran. Det gør kørslen meget mere afslappende, især i langsom bytrafik. 
 


Komplet oversigt og sammenlign

I tvivl om Volvo XC90 er den rigtige for dig? Vi har samlet anmeldelser af bilen her. Bemærk at anmeldelser kan have forskellig dato og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.


"Den bedste Volvo nogensinde..."

Jyllands-Posten
Læs anmeldelse

 

"Svenskeren er luksuriøs som få..."

Bilmagasinet
Læs anmeldelse

"En innovativ luksuriøs firehjulstrækker..."

Bilsektionen
Læs anmeldelse

Det er den eneste måde at finde ud af om Volvo XC90 er noget for dig.

Book prøvetur Book prøvetur

ANDRE MODELLER DER KUNNE FRISTE DIG