LEASING

Leasing af Volvo XC90
- privat eller som firmabil

Den helt nye Volvo XC90 er et studie i klasse. Verdensklasse. Den enorme luksus-SUV er på samme tid fantastisk velkørende, usædvanlig godt udstyret og ganske smuk i sit udseende. Og så er modellen blevet året som den sikreste bilmodel overhovedet. Hvis du ønsker at indtage den fine Volvo XC90 Recharge, så er det muligt at privatlease modellen. Hvis du vælger den løsning, så får du samtidig styr på biløkonomien og du kan se bort fra uvelkomne værkstedsregninger. Du behøver heller ikke bekymre dig om værditab - ligesom du heller ikke bliver påvirket af eventuelle ændringer i afgifterne. Til gengæld kan du glæde dig over en fast lav ydelse hver måned, som dækker udgifterne til service og samtidig fjerner usikkerheden om værditab, når bilen engang skal skiftes ud.

Udvalgte privatleasing tilbud

Privatleasing giver dig en række fordele, og er ideelt for dig der gerne vil være kørende i en ny bil.

 • Fast lav ydelse, en lav udbetaling og sikkerhed i bilbudgettet
 • Ingen udgifter i forbindelse med service
 • Ingen bekymringer om værditab

En leasingaftale kan sammensættes på mange måder, og vi regner gerne et skarpt og konkurrencedygtigt tilbud til dig!

  Leasingydelserne er faste og inklusive serviceaftale, finansierings- og leveringsomkostninger og moms. Leasingaftalen er godkendt af FDM. Positiv kreditgodkendelse forudsættes. Tilbuddet gælder, så længe lager haves. Tilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Billedet er modelfoto, og bilen kan være vist med ekstraudstyr. Kaskoforsikring og betaling via NETS er påkrævet. Ydelserne er ekskl. dæk, grøn ejerafgift, forsikring og brændstof.

  Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

   

  Erhvervsleasing af Volvo XC90 som firmabil

  Du kan naturligvis også lease din nye Volvo XC90 Recharge som firmabil til en særdeles attraktiv beskatning.

  Hos Bjarne Nielsen er vi en del af NIELSEN CAR GROUP, der også omfatter vores eget leasingselskab LEASING DK. Her kan du og din virksomhed få en skræddersyet leasingløsning tilpasset kilometer, løbetid, leasingform mv. som I ønsker det. LEASING DK har eksisteret i mere end 10 år, og holder allerede tusindvis af kunder godt kørende.

  Få et leasingtilbud i vores bilhuse eller besøg vores kolleger i LEASING DK.

  Find bilhus     Læs mere hos LEASING DK

   

   

  Volvo XC90 2020 1600 0B

  Få første måneds bilforsikring gratis

  Når du handler Volvo hos os, får du første måneds forsikring gratis. Vi samarbejder med If, som har skræddersyet forsikringer til det danske bilmarked. Du har stor frihed til at vælge den dækning du ønsker, og priser er konkurrencedygtige. 

  Introtilbuddet gælder den første måned hvorefter du får et tilbud, som du enten kan vælge at takke ja eller nej til. Ønsker du et andet forsikringsselskab, er der ingen binding, og det koster ikke noget.

  Læs mere om bilforsikring