Se alle vores 1 nyere brugte Renault Megane E-Tech Electric her

Renault har lanceret deres første elbil i C-segmentet. Renault Megane E-Tech Electric hedder den, og den kom på markedet i 2022. Den har masser af udstyr og teknologi, eksklusivt design inde og ude, og så har den en god rækkevidde, som gør den interessant for mange. Rummelig, god at køre i og med plads til det meste. Der er meget at komme efter i Renault Megane E-Tech, der giver en wow-oplevelse, når du sætter dig bag rattet.

Hos Bjarne Nielsen har vi et udvalg af brugte Renault Megane E-Tech Electric på lager, og du finder dem alle her på siden. Der kan også være brugte biler fra Bilernes Hus, der sammen med Bjarne Nielsen er en del af Nielsen Car Group. Vi har mere end 30 års erfaring som bilforhandler og har derfor både erfaring og viden til at hjælpe dig med at finde den rette bil.

Finansiering, serviceaftale og forsikring kan vi også hjælpe med, hvis du ønsker, når du køber en brugt bil hos os. Vi giver desuden et halvt års garanti på din nye, brugte bil. Under klargøringen gennemgår vi den grundigt, så du er sikker på at få en bil, der kan køre mange kilometer endnu.

1 BILER
Viser nu 1 af 1 biler

Revolutionerende Renault Megane E-Tech Electric

Selvom den deler navn med Renault Megane, så kan den på ingen måder sammenlignes. Renault Megane E-Tech Electric er en revolutionerende bil, og den første elbil i C-segmentet fra Renault. Den kom på markedet i 2022 og har fra start fået stor interesse.

Kombinationen af et eksklusivt design inde og ude, masser af teknologi og udstyr samt en god rækkevidde har fået mange til at se i retningen af Megane E-Tech. Den kan bruges til både singlen, parret og familien, og den er en god allround bil, der opfylder mange forskellige ønsker og behov.

Elbil med god rækkevidde og hurtig opladning

Renault Megane E-Tech Electric blev lanceret med to batteristørrelser: 40 kWh og 60 kWh. Med det mindste batteri er rækkevidden op til 300 km, og den kan lade med 22 kW AC-opladning og 85 kW DC-opladning.

Det store batteri leverer en rækkevidde op til 470 km, og den kan også lade med 22 kW AC-opladning men helt op til 130 kW DC-ladning. Du kan kende forskel på de to modeller ved, at udgaven med 40 kWh har 40 i modelnavnet, mens 60 kWh-udgaven har 60 i modelnavnet.

Udstyrsniveauerne Equilibre, Techno og Iconic

Der er masser af lækkert udstyr og teknologi i Renault Megane E-Tech Electric, og ved lanceringen var startniveauet Equilibre, og så kan man få Techno og topudstyret Iconic. Senere er der også kommet en Evolution ER-udgave. Både Iconic og Evolution ER fås kun med det store batteri.

Der er altså flere udstyrsniveauer at vælge mellem, ligesom der også findes ekstra udstyrspakker. Du kan på hver brugt bils side læse mere om, hvilket udstyr de har, så du får en bil, der har præcis det udstyr, som du drømmer om. Mangler der noget, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rette model.

Renault Megane E-Tech fra årgang 2022-2024

Det er ikke lang tid siden, Renault Megane E-Tech kom i handlen. Første årgang var 2022, og derfor findes derfor brugte biler fra 2022, 2023 og 2024. Det er ikke mange kilometer, de har nået at køre, så det er en praktisk talt ny bil, du får, når du køber Megane E-Tech som brugt.

En af de store fordele ved at købe brugt er, at du kan få bilen leveret med det samme. Der er altså ingen lange ventetider, men du kan hurtigt blive godt kørende igen. Og så tager man ofte også lige toppen af prisen ved at vælge en brugt bil.

Køb din brugte Renault Megane E-Tech Electric hos Bjarne Nielsen

Hos Bjarne Nielsen kan du købe lettere brugte Renault Megane E-Tech Electric. Alle vores priser bliver vurderet af en uafhængig samarbejdspartner, så du nemt og hurtigt kan vurdere vores priser i forhold til resten af markedet. Dermed behøver du ikke tjekke mange andre sider for at finde ud af, at vi har sat nogle skarpe priser.

Er der en model, du godt vil købe, kan du gøre det direkte på hjemmesiden. Her kan du også vælge finansiering og tilbyde os at købe din nuværende bil, hvis den skal indgå i handlen. Vi giver gerne et bud på den. Læs mere om køb på hjemmesiden her eller besøg din nærmeste Bjarne Nielsen.

Relaterede links