Danskernes foretrukne

Ford Kuga - atletisk og muskuløs SUV

Den ny Ford Kuga har et smukt ydre, lækkert interiør og en bemærkelsesværdig effektivitet. Ud over et helt nyt og sporty design, fås den helt nye Ford Kuga nu også som Plug-in Hybrid med mulighed for at forene det bedste fra den konventionelle motor og det avancerede elektriske transmissionsystem, der fungerer som en drøm.

Fords fjerde generation af Kuga kan også tilbyde en række nye sikkerhedsfunktioner samt en ny oplevelse af infotainmentsystemet SYNC 3, hvor du nu kan interagere med din bil gennem FordPass Connect.

Ford Kuga 2020 1600 28

FORD KUGA Hvad enten du er til fremtidens køreoplevelse med en Plug-in Hybrid motor eller den traditionelle motorvariant, vil du ikke blive skuffet. 

Det mener vores Ford-ekspert

"Det har været helt vildt at mærke, hvordan vores kunder har kastet deres kærlighed på Kuga. Det er en helt igennem formidabel bil."

Har du et spørgsmål om Ford Kuga, så brug knappen nedenfor.

Ibsk
Ib Skov
Brand Manager, Ford, Bjarne Nielsen

Skabt til at overkomme køreturens mange udfordringer

Ford Kuga 2020 1600 B1

Mere økonomisk SUV-kørsel

Lige så god som den nye Ford Kuga er på de kurvede landeveje, ligeså god er den i den tætte bykørsel. Med Ford Kugas nye og avancerede Plug-In Hybrid-teknologi kan du glide næsten lydløst og rent gennem landskabet, mens du stadig har kræfterne til at nyde køreoplevelsen.

Den batteridrevne elmotor sammen med en 2,5 liters Duratec-benzinmotor sikrer dig en hybrideffekt på flotte 225 HK, og et brændstofforbrug der vil glæde din tegnebog.

Den nye Ford Kuga fås blandt andet også også med EcoBlue Hybrid-dieselmotor, som er en Mild-Hybrid variant med et 48-volts batteripakke.

Ford Kuga 2020 1600 8E

Passer på medtrafikanterne

Om skiltene er i vejsiden eller hængende hen over vejen, om de er permanente eller midlertidige - det gør ingen forskel. Et ikon for de gældende trakfikregler vises på head-up displayet, og skifter, hver gang bilen bevæger sig ind i en zone med nye regler. Du får samtidig en masse innovativ sikkerhedsteknolgi.

Active City Stop hjælper dig for eksempel med at undgå eller reducere uheld på din vej igennem byens travle gader. Systemer bremser automatisk, hvis en forankørende bil pludselig standser. Blind Spot Information Systemet overvåger dine blinde vinkler, og udsender en advarsel, hvis der opdages potentielle farer for sammenstød. 

Ladeguide: Hvilken ladeløsning skal jeg vælge?

Plugin-hybrid, elbil eller "bare" en almindelig hybridbil. Eller en ren elbil? Der er nok at vælge imellem, og her giver vores bilredaktør dig svar på en lang række spørgsmål.

Se video-guiden her - eller læs den skrevne udgave her.

Ford Kuga 2020 1600 08

Der er plads til familien

Den nye Ford Kuga er særdeles rummelig og fleksibel - der er kort sagt plads til hele familien. Desuden kan sæderne i anden sæderække justeres individuelt, hvilket giver masser af fordele.

Ford Kuga 2020 1600 7C

Når det skal lyde bedre

Fords samarbejde med high end-producenten B&O har udmøntet sig i muligheden for, at man kan få den rene og sprøde B&O-lyd i sin Ford Kuga. Det sikrer en lækker lydoplevelsen oven i den lækre køreoplevelse.

Ford Kuga 2020 1600 37

Let adgang til bagagen

Du kan nemt skaffe dig af med indkøbsposer og tasker. Du bruger blot foden med en blid bevægelse under kofangeren, og så åbner det op til 1.534 liter store bagagerum sig for dig. Dét er fleksibilitet.

GALLERI

Kig nærmere på Ford Kuga

Den store SUV har høstet masser af roser. Her kan du se nogle billeder af vidunderet.

SIKKERHED

Ford er lig med sikkerhed. Det samme er Ford Kuga.

Som i alle andre Ford-modeller får du en bil, der er yderst sikker at køre i.
Modellen scorer det maksimale antal stjerner:

92%
Adult Occupant
86%
Child Occupant
82%
Pedestrian
73%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Ford Kuga

Ny Ford Kuga? Derfor skal du købe den!

Ford Kuga er en fremragende SUV-model i c-segmentet, som bliver solgt til ganske skarpe priser. Der er masser af udstyr og komfort - men noget af det mest essentielle i Ford Kuga er, at den har en plug-in hybrid-motor, som leverer op til 56 kilometers kørsel på ren el. Siden introduktionen af seneste generation har modellen været Fords klart bedst sælgende model.

Hvornår blev den første Ford Kuga produceret?

Selv om den aktuelle Ford Kuga ligner noget, som du ikke har set før, så er der faktisk tale om tredje generation Ford Kuga på europæisk - og dermed dansk - plan. Den storsælgende og nuværende udgave blev lanceret i 2019, men den første Ford Kuga blev introduceret tilbage i 2008. Dengang afløste den Ford Escape og Ford Maverick, som egentlig var modeller, der primært var tiltænkt de nordamerikanske markeder.

Kan man få Ford Kuga som hybridbil?

Ja. Den nyeste udgave af Ford Kuga har været et storsælgende hit, siden den kom på markedet i 2019. Ifølge fabrikken kan Ford Kuga kunne køre 56 kilometer på el alene i plug-in hybrid-udgaven, som også er den klart bedst sælgende variant på det danske marked. Flere bilanmeldere har efterprøvet, om det tal holder - og det gør det. 

Er der forskel på mild hybrid og plugin hybrid?

En plug-in hybrid kan lades op via et ladekabel. Den er nem at kende fra mild-hybrid, da den har et ladestik på siden af bilen. Samtidig har du på de fleste plugin-hybrider mulighed for at køre på ren el, og kun bruge motoren når det er nødvendigt.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Ford-modeller

Se flere nyere brugte biler

Ford

    Det med småt

    Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

    Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.