UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE

Ford Kuga.
Atletisk og muskuløs SUV.


Ford Kuga

Prøv vores pristjek og få et uforpligtende tilbud på Ford Kuga.

PRIS FRA
289.840 kr.
FINANSIERING FRA
3.109kr./md.*

Beregn byttepris  Book prøvetur

Levering i hele Danmark
Når du køber en bil hos Bjarne Nielsen A/S kan du få den leveret overalt i Danmark. Det gælder både nye og brugte biler - husk blot at oplyse hvorvidt du ønsker hjemmelevering eller levering i et af vores bilhuse når du handler.
30 års erfaring
Hos Bjarne Nielsen har vi mere end 30 års erfaring som bilforhandler. Det kommer ikke af sig selv. Vi sælger årligt op mod 10.000 biler, og med 5 stjerner på Trustpilot har du garanti for at det er både nemt og trygt at handle hos os.
ENERGIKLASSE -

Ford Kuga er fyldt med teknologi og funktioner, der gør køreturen ekstra let.

PLUG-IN HYBRID

Renere og mere økonomiske måder at køre SUV på

Ligeså god som den er på de kurvede landeveje, ligeså god er den i den tætte bykørsel. Med Ford Kugas nye og avancerede Plug-In Hybrid-teknologi kan du glide næsten lydløst og rent gennem landskabet, mens du stadig har kræfterne til at nyde køreoplevelsen. Den batteridrevne elmotor sammen med en 2,5 liters Duratec-benzinmotor sikrer dig en hybrideffekt på flotte 225 HK, og et brændstofforbrug der vil glæde din tegnebog.

Den nye Kuga fås også med EcoBlue Hybrid-dieselmotor, som er en Mild-Hybrid variant med et 48-volts batteripakke. Derudover er der en 1,5 EcoBoost benzin samt et udvalg af 1,5 og 2,0 EcoBlue dieselvarianter.  

FøRERASSITANCE OG SIKKERHED

Hjælper dig med at passe på medtrafikanter og fodgængere

Om skiltene er i vejsiden, over vejen, permanente eller midlertidige gør ingen forskel. Et ikon for de gældende trakfikregler vises på head-up displayet, og skifter, hver gang bilen bevæger sig ind i en zone med nye regler. Du får samtidig en masse innovativ sikkerhedsteknolgi. Active City Stop hjælper dig for eksempel med at undgå eller reducere uheld på din vej igennem byens travle gader. Systemer bremser automatisk, hvis en forankørende bil pludselig standser. Blind Spot Information Systemet overvåger dine blinde vinkler, og udsender en advarsel, hvis der opdages potentielle farer for sammenstød. 

Derudover overvåger Blind Spot Information Systemet dine blinde vinkler, og advarer mod potentielle ulykker. Du kan derfor sikkert og trygt køre rundt i byens gader. 

DYNAMISK INTELLIGENT DESIGN

Rummelig. Fleksibel. Praktisk.

Dagene hvor hænderne er fulde og poserne sprænger på vej ud fra indkøbscenteret er talte. Med håndfri bagklap, kan du let placere indkøbsposerne eller kufferterne uden at løfte en finger. Faktisk bruger du blot foden med en blid bevægelse under kofangeren og du har adgang til et stort og rummeligt bagagerum med op til 1.534 liters opbevaring. 

Er der behov for mere benplads på bagsæderne, glider sæderne ubesværet frem eller tilbage. Så er den ekstra luksus i form af benplads ved bagsædepassagerer eller ekstra opbevaringskapacitet i bagagerummet dit frie valg. 

FORDPASS CONNECT OG SYNC 3

Altid tilgængelig og tilsluttet

Du kan med SYNC 3 infotainmentsystemet håndfrit styre musikken, betjene din telefon og endda søge efter eksempelvis retauranter i nærheden.
Bare sig til.

Med Fords indbyggede FordPass Connectmodem kan du oprette 4G LTE Wi-Fi forbindelse til op til 10 enheder, for let kommunikation mellem din enhed og bilens navigation. Det er især smart til realtid trafikopdateringer samt advarsler under kørsel. 

Derudover har du mulighed for at fjernbetjene din nye Kuga. Uanset hvor du er, kan du du lokalisere din bil, låse eller låse dørene op samt endda varme kabinen inden du kommer til den. Det er et sikkert hit i de kolde vintermåneder. Med en Plug-In Hybrid version kan du yderligere bl.a. se din bils opladningsstatus og opladningsindstillinger.

  
 


Komplet oversigt og sammenlign

Det er den eneste måde at finde ud af om Ford Kuga er noget for dig.

Book prøvetur Book prøvetur

ANDRE MODELLER DER KUNNE FRISTE DIG