Innovativ og elegant

Mazda MX-30 - formet til fremtiden

Mazda MX-30 er Mazdas første elbil og appellerer til fremtiden. Den har en rækkevidde på omkring 200 km (WLTP) og klarer dermed langt de flestes daglige kørselsbehov.

Den er endnu en designmæssig skønhed som samtidig er praktisk og rummelig. Især de særlige 'freestyle'-bagdøre som åbner modsat fordørene giver masser af indstigningsplads til bagsædet. MX-30 er moderne, enkel og stilfuld - både indeni og udenpå - og samtidig kører du miljøvenligt og sikkert fra a til b.

Mazda MX 30 2021 1600 50

MAZDA MX-30 Et design der giver opmærksomhed

Det mener vores Mazda-ekspert

"MX-30 er Mazdas første elbil, og det er de sluppet RIGTIG godt fra. De er så sikre på bilen at de giver hele 8 års garanti på batteriet. Det er imponerende."

Har du et spørgsmål om Mazda CX-30 så brug knappen nedenfor.

Dummy
Peter Møller Jacobsen
Afdelingschef, Bjarne Nielsen Skive

100% elektrificeret køreglæde 

Mazda MX 30 2021 1600 95

Sæt strøm til din køreoplevelse

Mazda MX-30 er essensen af Mazda. Lækkert og gennemført design som virkelig skaber opmærksomhed. Samtidig er interiøret nøje afstemt med resten af bilen og udstråler premium luksus.

Alt det får du nu samtidig med, at du kører miljøvenligt på ren el. Du nedbringer dine brændstof- og serviceomkostninger uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller køreoplevelse. Tværtimod. Mazda giver dig også tryghed ved at yde hele 8 års garanti på batteriet eller op til 160.000 km.

MX-30 har en elmotor på 145hk og et batteri på 35,5 kWh som giver en rækkevidde på ca. 200 km målt efter den mere retvisende WLTP-metode. Det kan lyde af lidt - men hvis du tænker over det, dækker det langt de flestes daglige kørselsbehov.

Mazda MX 30 2021 1600 14

Ny standard for sikkerhed i elbiler

Det er ikke kun en sublim kvalitetsoplevelse at køre på ren el med et fantastisk glidende automatgear. Du får også det nyeste indenfor proaktive sikkerhedsteknologier i MX-30 samlet i det avancerede i-ACTIVSENSE.

Her hjælper en række kameraer, sensorer og radarer dig sikkert fra a til b. Du får blandt andet Adaptiv fartpilot, Advanced Smart City Brake (aktiv nødbremse) som genkender trafikskilte og fodgængere, Blind Spot monitoring som overvåger din kørsel og automatisk griber ind, hvis du er på afveje eller er uopmærksom.

MX-30 har også automatisk nødopkald og vejbaneassistent som holder dig sikkert på vejen.

Ladeguide: Hvilken ladeløsning skal jeg vælge?

Plugin-hybrid, elbil eller "bare" en almindelig hybridbil. Eller en ren elbil? Der er nok at vælge imellem, og her giver vores bilredaktør dig svar på en lang række spørgsmål.

Se video-guiden her - eller læs den skrevne udgave her.

Mazda MX 30 2021 1600 9D

Svævende og let design

Den svævende midterkonsol byder på mange smarte funktioner. Den er ikke kun smuk at kigge på, men giver også ekstra opbevaringsplads samt et integreret strømstik. 

Mazda MX 30 2021 1600 69

Smuk, enkel og elegant

Lige fra den venlige fremtoning til karrosseriets elegante linjer, er stilen gennemført. Mazda MX-30 formsprog har haft minimalismen i fokus fra start til slut. Dertil kommer freestyle-dørene, som forstærker det lette og frie udtryk er et rigtig godt eksempel.

Mazda MX 30 2021 1600 B9

Mazda Connect

Mazda Connect giver føreren total kontrol med integreret navigation og Bluetooth, så der kan holdes fuldt fokus på vejen. Fuld kompatibilitet med Apple Car Play® giver dig mulighed for at foretag opkald, afspille musik, eller konfigurer navigationen uden distraktion, så du kan fokusere på køreglæden.

GALLERI

Kig nærmere på Mazda MX-30

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde på den smukke model.

SIKKERHED

Mazda MX-30 sætter barren for sikkerhed i en elbil tårnhøjt

Mazda MX-30 fik topkarakterer da den var til test hos Euro NCAP

91%
Adult Occupant
87%
Child Occupant
68%
Pedestrian
73%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Mazda MX-30

Hvorfor købe en Mazda MX-30?

Mazda MX-30 er Mazdas første elbil nogensinde. Og hvilken debut. Den er rost blandt anmelderne og kører videre på Mazdas succesfulde og prisvindende design og byggekvalitet. Selvom det er den første elbil fra Mazda mærkes det på ingen måde, når du sidder og kører i den.

Hvor lang er rækkevidden på MX-30?

Mazda MX-30 er opgivet til at kunne køre ca. 200 km på en opladning. Rækkevidden kan selvfølgelig svinge alt efter vind og vejr og speederfod. Selvom 200 km lyder af lige lidt nok, så skal du overveje, hvor ofte du har behov for at køre længere i hverdagen.

Flere undersøgelser viser, at langt de fleste ikke har behov for mere i hverdagen, og det er denne erkendelse Mazda har fulgt og derfor i stedet har fokuseret på at gøre bilen så billig og økonomisk som muligt uden at bære rundt på unødvendig batterikapacitet. 

Kan Mazda bygge elbiler?

Baseret på MX-30 må dommen være ja! Vi ved selvfølgelig ikke, om den holder i længden, men byggekvaliteten, kørekomforten og interiøret i Mazda MX-30 lever til fulde op til den kvalitet, Mazda er kendt for. Og samtidig giver Mazda også 8 års garanti på batteriet.

Hvad sparer jeg ved at købe en elbil?

Du sparer på dine brændstofomkostninger fra dag et. Samtidig sparer du også serviceomkostninger, da en elbil hverken kræver olieskift eller skift af tandrem eller kobling. Modsat er der selvfølgelig nogle elektriske dele som generator og converter der kan gå i stykker, men generelt er holdbarheden på de elektriske dele høj, fordi de ikke slides i samme omfang som de mange mekaniske dele i en konventionel benzin- eller dieselmotor.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Mazda-modeller

Se flere nyere brugte biler

Brugte biler

    Det med småt

    Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

    Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.