UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE

Mazda MX-30.
Formet til fremtiden.


Mazda MX-30

Prøv vores pristjek og få et uforpligtende tilbud på Mazda MX-30.

PRIS FRA
240.100 kr.
FINANSIERING FRA
2.609kr./md.*

Beregn byttepris  Book prøvetur

Levering i hele Danmark
Når du køber en bil hos Bjarne Nielsen A/S kan du få den leveret overalt i Danmark. Det gælder både nye og brugte biler - husk blot at oplyse hvorvidt du ønsker hjemmelevering eller levering i et af vores bilhuse når du handler.
30 års erfaring
Hos Bjarne Nielsen har vi mere end 30 års erfaring som bilforhandler. Det kommer ikke af sig selv. Vi sælger årligt op mod 10.000 biler, og med 5 stjerner på Trustpilot har du garanti for at det er både nemt og trygt at handle hos os.
ENERGIKLASSE -

Mazda MX-30 er fyldt med teknologi og funktioner, der gør køreturen ekstra let.

ELEKTRISK OG ELEGANT

Sæt strøm til din køreoplevelse

Mazda MX-30 er essensen af Mazda. Lækkert og gennemført design som virkelig skaber opmærksomhed. Samtidig er interiøret nøje afstemt med resten af bilen og udstråler premium luksus.

Alt det får du nu samtidig med, at du kører miljøvenligt på ren el. Du nedbringer dine brændstof- og serviceomkostninger uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller køreoplevelse. Tværtimod. Mazda giver dig også tryghed ved at yde hele 8 års garanti på batteriet eller op til 160.000 km. 

MX-30 har en elmotor på 145hk og et batteri på 35,5 kWh som giver en rækkevidde på ca. 200 km målt efter den mere retvisende WLTP-metode. Det kan lyde af lidt - men hvis du tænker over det, dækker det langt de flestes daglige kørselsbehov. 

AVANCEREDE SIKKERHEDSSYSTEMER

Ny standard for sikkerhed i elbiler

Det er ikke kun en sublim kvalitetsoplevelse at køre på ren el med et fantastisk glidende automatgear. Du får også det nyeste indenfor proaktive sikkerhedsteknologier i MX-30 samlet i det avancerede i-ACTIVSENSE. 

Her hjælper en række kameraer, sensorer og radarer dig sikkert fra a til b. Du får blandt andet Adaptiv fartpilot, Advanced Smart City Brake (aktiv nødbremse) som genkender trafikskilte og fodgængere, Blind Spot monitoring som overvåger din kørsel og automatisk griber ind, hvis du er på afveje eller er uopmærksom.

MX-30 har også automatisk nødopkald og vejbaneassistent som holder dig sikkert på vejen.

  
 

Mazda MX-30 fås i to udstyrsversioner hvor SKY er den mindste efterfulgt af den topudstyrede COSMO. Som introduktionstilbud kan du få en First Edition udgave med endnu mere udstyr til en skarp pris.Komplet oversigt og sammenlign

Det er den eneste måde at finde ud af om Mazda MX-30 er noget for dig.

Book prøvetur Book prøvetur

ANDRE MODELLER DER KUNNE FRISTE DIG