Se med her - lige nu har vi 1 nyere brugte Jaguar på lager

Vi kan rigtig godt lide de fine Jaguar-modeller hos Bjarne Nielsen. Jaguar er et af den slags fremadstormende mærker, der ikke har brug for at se ret længe i bakspejlet. De seneste år er det britiske bilmærke - der sammen med Land Rover er ejet af indiske Tata Group - stormet ind på markedet med en række spektakulære og iøjnefaldende bilmodeller. Jaguar XE, Jaguar F-Pace, Jaguar E-Pace og Jaguar I-Pace, for blot at nævne en lille håndfuld.

Jaguar blev grundlagt tilbage i 1922 som Swallow Sidecar Company - og man lagde dengang ud med at producere motorcykler. Siden kastede koncernen sig ud i bilproduktion, og det var først i 1945, at virksomheden skiftede navn til Jaguar Cars. Faktisk har det luksuriøse bilmærke, der med så ikoniske modeller som Jaguar E-Type, Jaguar XJ220 og Jaguar XKR har skrevet sig ind i historiebøgerne med store bogstaver, levet en noget omskiftelig tilværelse. Der er i øvrigt bred enighed om, at Jaguar E-Type, der blev produceret i årene fra 1971 til 1975, er den smukkeste bilmodel, der nogensinde er blevet bygget.

Efter flere forskellige ejer-konstruktioner blev Jaguar i 1990 overtaget af amerikanske Ford. Ti år senere overtog Ford også Land Rover - og begge bilmærker blev så solgt til indiske Tata Motors i 2008. Og siden er det kun gået fremad for de to stolte britiske adelsmærker - og på mange store markeder høster modellerne masser af succes.

Eksempelvis i Danmark, hvor det for første gang lykkedes Jaguar at få en model - den elektriske Jaguar I-Pace - med i finalefeltet ved Årets Bil i Danmark 2019. Samme år lykkedes det – med samme model – at vinde International Car of the Year 2019-prisen, svarende til den europæiske pendant til Årets Bil i Danmark.

1 BILER
Viser nu 1 af 1 biler

Nyere brugt Jaguar? Find den hos Bjarne Nielsen og gør et trygt køb

Hos Bjarne Nielsen har sælger vi gerne de spektakulære personbiler fra Jaguar, der er et af de mest legendariske bilmærker overhovedet. Mærket leverer modeller på den helt store klinge - om end priserne faktisk er ganske fornuftige, når man tager i betragtning, hvor meget værdi og prestige, som man får for pengene.

Mange vælger Jaguar, fordi mærket adskiller sig fra eksempelvis de tyske bud i premium segmentet. Der er masser af kvalitet, udstyr, sikkerhed og ikke mindst prestige, når man indtager førersædet i eksempelvis en Jaguar XF eller den elektrisk Jaguar iPace. Som en af Danmarks største bilkoncerner finder du et bredt i udvalg af brugte biler hos Bjarne Nielsen.

Hos os kan du finde mange årgange af Jaguar: 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024

Hvis du vil skille dig ud i mængden, så er en nyere brugt Jaguar et godt bud på en firmabil i premium segmentet. Og uanset hvilken brugt Jaguar du køber, så kan du være sikker på at få en bil, der er i rigtig god og gennemtestet stand. Vi har typisk et udvalg, der dækker de nyeste årgange, så du eksempelvis kan få en Jaguar årgang 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024.

Når vi sætter en brugt Jaguar til salg, så sørger vi for at tjekke den grundigt igennem. Hver bil gennemgår en omfattende klargøring, hvor vi sørger for at udbedre akutte fejl og mangler så du kan være godt kørende i mange år frem. Er du på udkig efter en bil, der skiller sig positivt ud fra mængden, så se nærmere på de brugte Jaguar-modeller, som du finder hos os.

Hos Bjarne Nielsen er prisen på en ny brugt Jaguar fuldstændig fair

Alle vores priser på brugte Jaguar-modeller er automatisk vurderet af vores uvildige  samarbejdspartner. Vi har intet at skjule, og du kan selvfølgelig se vurderingen her på siden. Langt de fleste af vores priser er fuldstændig fair – det betyder, at du gør en god handel, og vi samtidig holder vores forretning kørende.

Vi tror nemlig på godt og ordentligt købmandskab, og at det, der er en fair handel for begge parter, er ensbetydende med, at det også er os, som du kontakter, når du næste gang skal have bilen på værksted eller har brug for en ny bil.

Du kan handle helt trygt. Bjarne Nielsen er et godt sted at købe nyere brugt Jaguar

Hos Bjarne Nielsen får du altid en brugt Jaguar-model i topkvalitet til en fair markedspris. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser. Samtidig får du altid en fair pris på forsikring og en god pris for din brugte bil. Kig ind til dit nærmeste Bjarne Nielsen-bilhus og se nærmere på det store udvalg.

Relaterede links